Ovo nije kritikovanje selektora, ovo je pljuvanje, kako od novinara, tako i od forumasa, bar 90% njih. Ovo je nevjerovatna hajka protiv Papeta, od samog pocetka, jos od Gane. Bilo koji covjek da se nalazi na Papetovom mjestu bi imao istu podrsku od mene, pa cak i Ciro(kojeg ne podnosim), jer je to najbolji izbor za BiH, a to je valjda svima nama u interesu koji pisemo na ovim temama.
Razmisljas li ti mozda, evo u slucaju da dobije otkaz, ko bi dosao na mjesto selektora? Da li postoji trenutno bolji selektor koji bi u ovoj situaciji(koji trenutno slobodan, koji bi radio za bijednu platu, u situaciji kad se fudbal nalazi u najgoroj mogucoj situaciji zbog saveza itd itd.) Da razmisljas onda bi vjerovatno davao bezrezevnu podrsku Safetu. On da je dosad imao izbiliza podrsku kao Ciro, bi imao kud ikamo bolje rezultate 100%.
Nemoj mi samo reci, nek bilo ko dodje bit ce bolji od Safeta. Bojim se da nakon dvije-tri utakmice ne bude, "e kud je otisao Safet, on je Mourinho za ovog". Malo sam citao postove gmizavaca koji sad iz dana u dan pljuju po Safetu i nisu mi bas nesta bilo protiv njegovog imenovanja na selektorsku poziciju, cak sta vise. A sad... odjednom te koga je on vodio, pa da moze biti selektor itd. itd.
E ako mislis da je ovo nekakva gluma i trazenje neke orginalnosti, onda jeste i ponosan sam na to.
I sad cao, ovo je bonus post, posto si Zeljovac, a sad slobodno nastavi sa pljuvanjem, ko te je.be