Nije to ni blizu isto gledati na LP i uopste sa njim i bez njega na nekom linku.Justin je napisao/la:Zasto uzimate LP kad mozete besplatno gledati sve utakmice?
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Dosad je bilo. Cak su na redditu mnogi sa league passom se zalili da su morali na r/nbastreams traziti streamove jer su kvalitetniji.
Medjutim sad kad je ukinut taj sub, league pass je svakako najpouzdanije rijesenje. Ako ne bi ovi streameri ujedinili se negdje drugo.
Mada meni svejedno jer utakmice vecinom gledam u snimku, valjda ove replay stranice normalno nastave sa radom.
Koji su to lavovi, gigabajte i gigabajte video materijala uploaduju svako jutro 
Medjutim sad kad je ukinut taj sub, league pass je svakako najpouzdanije rijesenje. Ako ne bi ovi streameri ujedinili se negdje drugo.
Mada meni svejedno jer utakmice vecinom gledam u snimku, valjda ove replay stranice normalno nastave sa radom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma to je neuporedivo.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije to ni blizu isto gledati na LP i uopste sa njim i bez njega na nekom linku.Justin je napisao/la:Zasto uzimate LP kad mozete besplatno gledati sve utakmice?
Mozes birati kameru, komentatora, gledati skracene snimke, koseve samo jednog igraca, na time outu budu neki kvizovi na koje odgovaras, cijeli po je bio sa nekim naprednim prijenosima gdje crtaju akcije koje igrac zove, pise iznad svakoga u zavisnosti gdje je na terenu njegovi procenti sa te pozicije i jos puno toga. Ide u hd, nikad nista ne trza. Ma jednom kada kupis od toga se vise ne odustaje.
Slika je u hd-u na streamovima i ne stopa. To je bitno. To sto mozes komentatora namjestiti i gledati koseve igraca umjesto reklama iskreno nije razlog da bude neuporedivo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Meni je GOAT prošle sezone preporučio LeaguePass za 10€ za god8nu dan, i vjerujte ni sekunde nisam zažalio. Ponekad me izbaci ali većinom sam gledao tekme bez problema. Pogotovo ako neko gleda snimke, tu nikad nije bilo problema, gledao sam redovno više tekmi u snimku, pogotovo vikendom dok zena i djeca ostanu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma toga ima na ebayu koliko hocete 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
To je taj nivo rezonovanja. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa glupo je ovako rezonovati isto kao sto je glupo spominjati broj finala koje je odigrao kao neko vrhunsko dostignuce u GOAT raspravama.Clutch je napisao/la:To je taj nivo rezonovanja.
-
Bordeaux46
- Kontakt:
sve je glupo kad se ne stavi u kontekst, i koliko mu je teško bilo doć do finala, i koliko su mu teška finala bila.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Molim? Kad mu je to s Istoka bilo tesko doci u finale,ako izuzemo eto 2007. gdje ni on nije imao neku ekipu,a i gdje je DET bio vec potrosena ekipa!?Bordeaux46 je napisao/la:sve je glupo kad se ne stavi u kontekst, i koliko mu je teško bilo doć do finala, i koliko su mu teška finala bila.
Imao je najlakse puteve do finala, ali i najteze protivnike u finalu. Zato je i bio u najvise finala, a ima najlosiji omjer u njima.NEZALAGANJE je napisao/la:Molim? Kad mu je to s Istoka bilo tesko doci u finale,ako izuzemo eto 2007. gdje ni on nije imao neku ekipu,a i gdje je DET bio vec potrosena ekipa!?Bordeaux46 je napisao/la:sve je glupo kad se ne stavi u kontekst, i koliko mu je teško bilo doć do finala, i koliko su mu teška finala bila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne pamtim da je sa Zapada izasla losa ekipa u NBA finale i to je za skinuti kapu toj konferenciji.Prema tome,sta znaci to imao najteze protivnike?Justin je napisao/la:Imao je najlakse puteve do finala, ali i najteze protivnike u finalu. Zato je i bio u najvise finala, a ima najlosiji omjer u njima.NEZALAGANJE je napisao/la:Molim? Kad mu je to s Istoka bilo tesko doci u finale,ako izuzemo eto 2007. gdje ni on nije imao neku ekipu,a i gdje je DET bio vec potrosena ekipa!?Bordeaux46 je napisao/la:sve je glupo kad se ne stavi u kontekst, i koliko mu je teško bilo doć do finala, i koliko su mu teška finala bila.
Niko nije kriv Istoku sto su losi jos od oprastanja Jordana uz pokoji izlet DET,BOS,MIA i CLE.
Do supertima MIA,ekipa sa Istoka nije bila favorit u finalu od CHI i Jordana.
-
Bordeaux46
- Kontakt:
naravno da je imao lagan put, pogrešno sam možda napisao. pa mislim zadnji put je otišao preko Bostona predvođenog rookiem, Horfordom i Rozierom... uvijek je imao najbolju ekipu na istoku, osim recimo te 2007.Justin je napisao/la:Imao je najlakse puteve do finala, ali i najteze protivnike u finalu. Zato je i bio u najvise finala, a ima najlosiji omjer u njima.NEZALAGANJE je napisao/la:Molim? Kad mu je to s Istoka bilo tesko doci u finale,ako izuzemo eto 2007. gdje ni on nije imao neku ekipu,a i gdje je DET bio vec potrosena ekipa!?Bordeaux46 je napisao/la:sve je glupo kad se ne stavi u kontekst, i koliko mu je teško bilo doć do finala, i koliko su mu teška finala bila.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- invincible1921
- Kontakt:
Niko nikad nije bio vise puta underdog u finalu nego li Lebron...
Covjek je u sva tri finala protiv GSW bio totalni atusjader, pogotovo u onom prvom, a i tad je uspio da ih dva puta dobije bukvalno sam.
Protiv spursa ono u Cavsima necu ni komentarsiat.
Ono jedno izgubljeno od Spursa u Heatu ok , bilo bare bare uzeli ga ljudi.
Jedina mrlja mu je Dallas.
Sa druge strane Kobi je u bar 3 titule bio drugi igrac Lakersa...tako da....ne znam sta ce uopste u raspravi ovoj,
Covjek je u sva tri finala protiv GSW bio totalni atusjader, pogotovo u onom prvom, a i tad je uspio da ih dva puta dobije bukvalno sam.
Protiv spursa ono u Cavsima necu ni komentarsiat.
Ono jedno izgubljeno od Spursa u Heatu ok , bilo bare bare uzeli ga ljudi.
Jedina mrlja mu je Dallas.
Sa druge strane Kobi je u bar 3 titule bio drugi igrac Lakersa...tako da....ne znam sta ce uopste u raspravi ovoj,
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzeli ga ljudi najvecom razlikom ikad,ma ja bare bare...sto ne mogu stvaraca izgovora lebrona
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
Mrlje na Bronovom rezimeu su naravno finale protiv Dallasa i može se reći finale 2014. protiv SAS i to čisto zbog razlike s kojom su izgubili.
Ali za sve ostale finalne serije koje je izgubio - smiješno ga je kriviti.
Ali za sve ostale finalne serije koje je izgubio - smiješno ga je kriviti.
1921
kurucs uhapsen jer je pretukao i davio svoju djevojku
Šansa za Musu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
da se razumijemo, uhapsen je krajem juna, al tek sad je to doslo u medije
bice zanimljivo vidjet kako ce ovo brooklyn rjesit il je vec rjesio
bice zanimljivo vidjet kako ce ovo brooklyn rjesit il je vec rjesio
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 5 gostiju.