Kažu zvijer je ovaj na probi talijan, i ja sam to čuo! YEBENA ZVIJER! Fizički kida, ne staje!ElCartel11 je napisao/la:Prvo mora vidjeti nas nacin igre, prvo poluvrijeme mu je samo to bila zadaca. Unici ce u drugom i prilagoditi se nasoj igri. Malac je valjda zvijer vidjecemo.BordoSarajevo je napisao/la:A što ne igra ovaj 'talijan
Prvo ga moramo probat kakav je na klupi, da vidimo jel se mršti što ne igra pored kapitena
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nista nemam protiv cerilice vec me boli glava citajuci to sranje od slova
uđe spaghetteria 
46' | Početak drugog poluvremena. Umjesto Milanovića, Gudževića, Šišića i Imamovića u igri su D'Orsi, Jakovljević, Kurbegović i Dervišagić.
ima ih još na probi uglavnom dijaspora
46' | Početak drugog poluvremena. Umjesto Milanovića, Gudževića, Šišića i Imamovića u igri su D'Orsi, Jakovljević, Kurbegović i Dervišagić.
ima ih još na probi uglavnom dijaspora
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko su ovi dobri ljudi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ја ' за $ се ова $ " ? " $ у $. & 6-та ? " / ? $ % " ?, знају основе $ 100% % је $ нас " " ? % $
1946~
DajBordoSarajevo je napisao/la:TRANSFER BOMBA
Dugogodišnji stoper Zrinjskog i najbolji igrač mostaraca posljednjih nekoliko godina, Slobodan Jakovljević, novo je pojačanje FK Sarajevo.
Jakovljević dolazi, kako saznajemo, kao zamjena za Dupovca koji se povrijedio.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jao imena, jao sivijeva. Unaprijed pali na probi, al igraju da bi ove igračine odmarale.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
46' | Početak drugog poluvremena. Umjesto Milanovića, Gudževića, Šišića i Imamovića u igri su D'Orsi, Jakovljević, Kurbegović i Dervišagić.Laznjak je napisao/la:DajBordoSarajevo je napisao/la:TRANSFER BOMBA
Dugogodišnji stoper Zrinjskog i najbolji igrač mostaraca posljednjih nekoliko godina, Slobodan Jakovljević, novo je pojačanje FK Sarajevo.
Jakovljević dolazi, kako saznajemo, kao zamjena za Dupovca koji se povrijedio.
FK Sarajevo
mogo bi šarnut ovaj frattello
sudeći po instagramu, stanoje karaj dok još možeš
https://www.instagram.com/fra8dorsi
sudeći po instagramu, stanoje karaj dok još možeš
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma jeb.ena je zvijer vjeruj bratu, prefinjena igra proglasavali su ga novim Del Pierom. Jak iz slobodnih, jak na lopti, top u nogama i fudbalska inteligencija kakvu nema niko u ovoj ligi. Samo da ga povede zaobidju...BordoSarajevo je napisao/la:Kažu zvijer je ovaj na probi talijan, i ja sam to čuo! YEBENA ZVIJER! Fizički kida, ne staje!ElCartel11 je napisao/la:Prvo mora vidjeti nas nacin igre, prvo poluvrijeme mu je samo to bila zadaca. Unici ce u drugom i prilagoditi se nasoj igri. Malac je valjda zvijer vidjecemo.BordoSarajevo je napisao/la:A što ne igra ovaj 'talijan
Prvo ga moramo probat kakav je na klupi, da vidimo jel se mršti što ne igra pored kapitena
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
? терена по ?, $ " % ? $Denchi je napisao/la:mogo bi šarnut ovaj frattello
sudeći po instagramu, stanoje karaj dok još možeš![]()
![]()
![]()
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
JEDAN JE KAPITEN!
FK Sarajevo
završilo 3:2
nemojte na Salčina, momak trenira dodatno u teretani, znači radi na sebi, imao je asistenciju Gedeonu danas
za ovog Jakovljevića se nadam da me zajebaju ali kažu da je brat blizanac od Slobe, Ivan....nadam se da me prcaju...
nemojte na Salčina, momak trenira dodatno u teretani, znači radi na sebi, imao je asistenciju Gedeonu danas
za ovog Jakovljevića se nadam da me zajebaju ali kažu da je brat blizanac od Slobe, Ivan....nadam se da me prcaju...
- robertkosar
- Kontakt:
On voli Sarajevo kao sto ja volim shahovnicuGiljotina je napisao/la:ZA SVE VAS GUZINA JE HUSREF!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivan Jakovljević, otkud ovaj u Sarajevu jbt, to izgleda Heba ide
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ono hadzija rece u onom intervjuju, da smo zavrsili sa pojacanjima za ovaj transfer rok?
Kako sami sebi ulaze u kontre
Iskreno otkad je hadzija kod nas kao SD ovo bi mu mogao biti najslabije odradjen transfer rok.
Kako sami sebi ulaze u kontre
Iskreno otkad je hadzija kod nas kao SD ovo bi mu mogao biti najslabije odradjen transfer rok.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ma treba probatMortemHz je napisao/la:Ivan Jakovljević, otkud ovaj u Sarajevu jbt, to izgleda Heba ide
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
ne znam taj lik je klada mrtva, nadam se da me zajebaju, i ima 30 godina....MortemHz je napisao/la:Ivan Jakovljević, otkud ovaj u Sarajevu jbt, to izgleda Heba ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.