Solidan igrač kojeg je u karijeri najviše zajebao njegov menadžer " Grašak" iz Zavidovića. Nudi ga već dugo većem broju klubova i fali na sva usta a baš i nije za tih para koje traži menadžer. Dobro je Iskra sigurno odriješila za odštetu

Solidan igrač kojeg je u karijeri najviše zajebao njegov menadžer " Grašak" iz Zavidovića. Nudi ga već dugo većem broju klubova i fali na sva usta a baš i nije za tih para koje traži menadžer. Dobro je Iskra sigurno odriješila za odštetu
Bosna sa šarenim sastavom,neki prvotimci nisu ni bili u konkurenciji ,dobili šansu omladinci .Iskra sa ovim rosterom neće se puno naosvajati bodovaTornadooo je napisao/la:RK Bosna Visoko v RK Iskra 41:34
Naša ekipa večeras je u Visokom izgubila od domaće Bosne rezultatom 41:34. Utakmica sa velikim brojem golova i tehničkih grešaka naše ekipe u kojoj je zasluženo slavila domaća ekipa Bosne. Čestitamo ekipi Bosne na pobjedi i zahvaljujemo se na gostoprimstvu. U subotu nas očekuje Memorijalni turnir "Namir Alispahić" u organizaciji našeg kluba, a uskoro opširnije o istom.
Nazalost i ja lagano pocinjem da sumnjam u to, mislio sam da imaju sastav za barem sredinu tabele. Nadat se jedino kuci uz pomoć publike da uzmu koju pobjedu vise. Sto me još više brine sto su izgleda otjerali Tarika sto igrao na srednjem vanjskom, pa ce POpaja sa krila morati igrati mjesto njega, a tog krila i onako nismo imali pa popaja tu igrao. Da li jos uvijek traje prelazni rok ili je to topastore je napisao/la:Bosna sa šarenim sastavom,neki prvotimci nisu ni bili u konkurenciji ,dobili šansu omladinci .Iskra sa ovim rosterom neće se puno naosvajati bodovaTornadooo je napisao/la:RK Bosna Visoko v RK Iskra 41:34
Naša ekipa večeras je u Visokom izgubila od domaće Bosne rezultatom 41:34. Utakmica sa velikim brojem golova i tehničkih grešaka naše ekipe u kojoj je zasluženo slavila domaća ekipa Bosne. Čestitamo ekipi Bosne na pobjedi i zahvaljujemo se na gostoprimstvu. U subotu nas očekuje Memorijalni turnir "Namir Alispahić" u organizaciji našeg kluba, a uskoro opširnije o istom.
https://sportsport.ba/rukomet/marijanov ... vac/332462shaman7 je napisao/la:A bjezi asime ubleho
Nekad je bolje napisati ništa , pogotovo kad dobiješ plasirane netacne informacije ,ima još igrača kojima su ostali dužni , od ovih iz bugojna , do trenera bivših , zatim grab , simonovic , lefkovski i sl.ZenICx je napisao/la:Citam danas ove rasprave za Iskru,tacno smijesno vidjet taj Nikola ne do bog da jos zna igrat koliko bi srao,da ne bude da vrijedam nekog ili nesto,Iskra je tom momku duzna ostala 5 dana maja,uvijek se on nesto bunio,stvarao tabore sa trenerom mahmutovicem i slicno,a to Iskra rukomer i slicno,ovo mi je reklo dosta igraca i ljudi iz tog grada,vidio Tarik d je objavio nesto i veli evo ga,budimo realni,pisao sam neki dan,Iskra trenutno nema ekipu neku wau,ispala ili ostala manje bitno,ali treba biti i realan u mnogim stvarima i za mnoge stvari,kad je neko upravu,upravu je.Moje licno misljenje je da je pozitivna stvar sto su usli u PL i da se rukomer siri i na druge sredine,a kako sam cuo i plate i sve je redovno,duga sezona,cut ce se jos dosta tog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.