Pisi me.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja bih otišao samo zbog BGa, **** United. Ima li nas da se utalimo za gorivo, ja sam spreman i voziti.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Pisi me.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja bih otišao samo zbog BGa, **** United. Ima li nas da se utalimo za gorivo, ja sam spreman i voziti.
Ma bit ce raje sigurno, da nam je karte naci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja bih otišao samo zbog BGa, **** United. Ima li nas da se utalimo za gorivo, ja sam spreman i voziti.
Koliko je love bilo za cijeli taj paket?marconato je napisao/la:Mislim da idu. Pretprosle godine su i kod nas i kod njih u LE bile u paketu...Belmin6 je napisao/la:Kako do karte?marconato je napisao/la:Partizan
Jel i ove idu sve u paketu ili?
Jeste, u paketu je bilo. Nije bas odmah sve planulo kao prosle god na LŠ, ali moras uzeti u obzir i da je JNA za 20 000 mjesta manji...Ja sam sjever platio paket 3 600 din - 30 €. Ne vjerujem ni da ce Partizan sada staviti nesto vece cijene, mozda 30-40 € sjever-jug, 40--50 istok, 50-60 zapad..Rooney88 je napisao/la: Jel planulo sve odmah ili sta? I jel mogla raja bar na aerodromu prici,uslikati se I tako to sa igracima?
Negdje sam vidio da prvu kuci igraju s AZom.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja imam membership za ovu sezonu, tako da možda mognem uzeti to bez paketa, iz Unitedovog dijela ulaznica.![]()
Mada, treba sačekati raspored, kod njih je navodno suspendovan stadion za jednu utakmicu, tako da možda bude bez publike baš sa Unitedom.Ako sam dobro pročit'o to negdje.
Imaju li I HD kanali ?SMR187 je napisao/la:SportKlub stigao na MojaTV![]()
Nema vise trzavih streamova
Nisam vidio, mislim da nemaRooney88 je napisao/la:Imaju li I HD kanali ?SMR187 je napisao/la:SportKlub stigao na MojaTV![]()
Nema vise trzavih streamova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.