PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Manji sarajevski klub sa vise trofeja,vise navijaca,boljim evropskim uspjehom,vis reprezentativaca itd...Doduse ovaj veci sarajevski klub ima vise poraza u derbijima,velika stvar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Gađali nase momke kamenjem i neke su pogodili u glavuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko je povaljan nisam upratioRodjeni81 je napisao/la:Meni je zanimljivo kako padaju tako nisko i uvijek prvi krenu o pricama o ratu, stadionu pod bb, Praljku, Herceg bosni i slicno. Pa **** ja mater svakom Velezovcu koji tako bez razloga krene pisatit i ismijavati se sa stvarima oko kojih ne bi smijeli ni pod razno. A vidim u vas na temi dominira Praljak, prcio vas fudbal i sve, psujte Velez, igrace, navijace trenera i mi cemo Osima, Zelju i slicno to je u nekim granicama normale, nij pozoriste ali okanite se rata imbecili krezavi. Nadam se da su bas takvi debili jucer povaljani i da ce dobro upamtiti te Vrapcice.
-
drakensang
- Kontakt:
Ni blizu, al ni blizu, to su one price kad dobijes po pic.ki "ma udario me na buku, nisam ocekiVooo".svrakino1921 je napisao/la:Gađali nase momke kamenjem i neke su pogodili u glavuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko je povaljan nisam upratioRodjeni81 je napisao/la:Meni je zanimljivo kako padaju tako nisko i uvijek prvi krenu o pricama o ratu, stadionu pod bb, Praljku, Herceg bosni i slicno. Pa **** ja mater svakom Velezovcu koji tako bez razloga krene pisatit i ismijavati se sa stvarima oko kojih ne bi smijeli ni pod razno. A vidim u vas na temi dominira Praljak, prcio vas fudbal i sve, psujte Velez, igrace, navijace trenera i mi cemo Osima, Zelju i slicno to je u nekim granicama normale, nij pozoriste ali okanite se rata imbecili krezavi. Nadam se da su bas takvi debili jucer povaljani i da ce dobro upamtiti te Vrapcice.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Metnu mu ga Pastrma momacki, analno do grla bez vazelin. Krajnike mu pomjeri.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ovo jucer poslije tekme??? Ili?svrakino1921 je napisao/la:Gađali nase momke kamenjem i neke su pogodili u glavuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko je povaljan nisam upratioRodjeni81 je napisao/la:Meni je zanimljivo kako padaju tako nisko i uvijek prvi krenu o pricama o ratu, stadionu pod bb, Praljku, Herceg bosni i slicno. Pa **** ja mater svakom Velezovcu koji tako bez razloga krene pisatit i ismijavati se sa stvarima oko kojih ne bi smijeli ni pod razno. A vidim u vas na temi dominira Praljak, prcio vas fudbal i sve, psujte Velez, igrace, navijace trenera i mi cemo Osima, Zelju i slicno to je u nekim granicama normale, nij pozoriste ali okanite se rata imbecili krezavi. Nadam se da su bas takvi debili jucer povaljani i da ce dobro upamtiti te Vrapcice.
- robertkosar
- Kontakt:
Vi ste obicne karine od navijacaVirtu4l je napisao/la:Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Imaš video šta ste pjevali ako nisi već vidio. Fina gradska raja...Virtu4l je napisao/la:Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Miran budi, pseto vrapcickodrakensang je napisao/la:Poceli su sa tim velez nije u stanju da vrati stadion. Ocekivano. E sad kad ja spomenem grbavicu, gorenje, paljbu i mrtve, onda ce moralisanje. Ofucani oni smradovi mrtvi. Ugasili se dabogda, a ugasice vas sin slagiranog svakako
Usli vrapcicani u prvu ligu digli se ko da su u grupama lige prvaka
Stoka se isforsira da otkine koji bod i raspadnu se pa im treba 3 godine da opet zaigraju prvoligaski fudbal.
Imaju vise poraza od branitelja nego od latinoamerickih ekipa. Respect
Stoka se isforsira da otkine koji bod i raspadnu se pa im treba 3 godine da opet zaigraju prvoligaski fudbal.
Imaju vise poraza od branitelja nego od latinoamerickih ekipa. Respect
Cuva Bog Zelju svog!
- MocMahale444
Igranje rukom, barem 2-3 crvena za Velez mesare i naravno 2 penala za koja su nas zakinuli.sviunapad1010 je napisao/la:Ne seri ili idi oftamologu hitno.ZaZelju je napisao/la:Hvala Bogu pa postoji taj snimak gdje vidimo igranje rukom igraca Veleza kod ponistenog gola. Hvala Bogu i na petom sudiji jer on je od sudija najbolje vidio situaciju.
Dva penala nam nisu svirana na ovoj utakmici i to su dvije najvece sudijske greske.
Druga liga
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
gazenje Brandao, valjanje po terenu pri svakom kontaktu (umislili da su Barca, kupili sudca, dali prvi zuti karton Fajicu nezasluzeno, ponistili regularan gol). Nikad vise prvaci aBd a mozda ni tad.
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Gdje ste raja iz Sarajva,na forumu u napadu milogorci,na tribinama siptari ,prava sarajevska rajaGoosman je napisao/la:Večeras će FGR napuniti Koševo
Bicete izbaceni u najnizi rang zbog namjestanja aBdMocMahale444 je napisao/la:Igranje rukom, barem 2-3 crvena za Velez mesare i naravno 2 penala za koja su nas zakinuli.sviunapad1010 je napisao/la:Ne seri ili idi oftamologu hitno.ZaZelju je napisao/la:Hvala Bogu pa postoji taj snimak gdje vidimo igranje rukom igraca Veleza kod ponistenog gola. Hvala Bogu i na petom sudiji jer on je od sudija najbolje vidio situaciju.
Dva penala nam nisu svirana na ovoj utakmici i to su dvije najvece sudijske greske.
Druga ligaaBd.
Uskoro vam u klub dolaze FUP i SIPA
lezVe do bagro
HongKong je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cinjenice da usporedjujes neku selendru i Velez. To je isto da ja usporedjujem Zelju sa Radnikom iz Bijeljine. Neda mi se ispadati patetican. Sine Velez nikad evropsku utakmicu nije izgubio kuci,Velez ima pozitivan skor sa juznoametickim timovima,Velez do rata nikad nije ispao iz lige,Velez je tukao engleze svabe,Velez je dva puta pokraden za titule u bivsoj drzavi,Velez je vas karao u kmt gdje nas je bilo 25000 a vas 5000. Idi umij se balo balavi jeb.ala te ova korumpirana ligalet3 je napisao/la:
Jel to nešto protiv Pristine i perecako biva to neko spuštanje jel
![]()
jbg, kad cinjenice zabole krene se lagano sa uvredama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velez nikad nije izgubio utakmicu u Copa Libertadores![]()
![]()
![]()
Velez najveci Azijski klub s ove strane Urala![]()
![]()
Sabanizam z Grbavice, ali nije im prvi put da kopiraju Boyse. Onaj transparent Manijaka South Squad je kopija imena od podgrupe Boysa North Squada, ali helem nejse nista to ne cudi kada su u pitanju momci z Grbavice.drakensang je napisao/la:Al top im je jucer pjesma: i lancem i pajserom u glavu udari razvali za zeljinu slavu, usta mi se okrenula, stid me bilo za njih pa nevjerocstno da uzmu pjesmu od bojsaANTIFA ! je napisao/la:Kod nas par pojedinaca sa centralne tribine, kod vas navijacka grupa pjeva ovo. Dokaz kakvi ste pacenici, cim ne ide kako treba.Virtu4l je napisao/la:Baš sam mislio da su se malo emancipovali nakon što su nas dobili 4:2, ali nisu, jučer je repertoar sa tribina bio još primitivniji i izrasli su u još jedan seljački klub, tipa Čelik.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- WestTrebina
- Kontakt:
Otmite drogu od muhameda!
Sto se delija upalio..Virtu4l je napisao/la:Nisam ti ja brato jazavac jedan, malo ti je trebalo da izgmižeš siso prodana.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta je brato istu smo sudbinu prosli. Vama dejton vratio grbavicu nama bb nije. Mogli ste istu sudbinu imati. Ako je to za zajebavanje i nacin sukanja onda neka sve ide u rackuVirtu4l je napisao/la:E čuj kao kad siluju sestru.
Šta je ovo.![]()
Eto baš ćemo se sa vama upoređivati. Niste vi ni V od onog Veleža o kojem toliko pričaš, kojeg je svako volio, i nikad više nećete biti. Zato jer ste postali seljačine sa dna kace, a vas par na ovom forumu je pravi primjer moje tvrdnje.
Dobro je što se ovo desilo, sad vas pratimo u borbi za opstanak, biće veselo.
Ono ce nekom rec sta je i ko je..
Pricaj nam papak o tvojim Evropskim avanturama sa raznim klubovima..
Sta ti imas nekom rec, vise si sponzorusa nego navijac..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo jos nesto da vam kazem.. 
1.
2.
3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

1.
2.
3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 15 sep 2019, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
drakensang
- Kontakt:
Prejako, i onda kasnije Forza zeljo zeljo sampione forza zeljo zeljo 'leANTIFA ! je napisao/la:
Sabanizam z Grbavice, ali nije im prvi put da kopiraju Boyse. Onaj transparent Manijaka South Squad je kopija imena od podgrupe Boysa North Squada, ali helem nejse nista to ne cudi kada su u pitanju momci z Grbavice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.