parangal je napisao/la:Nego da ja ostavim pitanje za mog druga @Romarija kad naidje...
Podseća li te mali Ansu na CR-a kad je bio mladji? Ista pozicija, slične kretnje, naravno mislim dok je igrao krilo ne od kad je prešao u Real i preselio se u "peterac".....samo crna boja

...meni neverovatno liči

Ne podsjeca nesto, ronaldo je kao mlad previse ono forsirao neka bicikla i bio ono neozbiljan nekako dok ga ferguson nije istesao
Ansu djeluje dosta zrelije, nevjerovatno za te godine, u prvom poluvremenu odlicna igra, jednom nezrelost samo pokazao kad je pokusao driblati na centru a i tad se vrati skroz nazad i popravi gresku
Inace momak ne samo ono da je brz, nego dobro i razmislja, ne petlja, bas zrelo nekako djeluje, treba ga forsirati sad dok ima samopouzdanje da se ne ohladi, mogo bi ispasti igracina, samo da ostane sabran u glavi da ne prodje ko bojan
Valverde ima opasnu zamisao da forsira grizmana na tom lijevom krilu sto je uzas, mogo bi tako i grizmana i ansua utusiti, vidjecemo hoce li imati pameti
Sinoc smo vidjeli mladost na djelu, trku i brzinu i sta to znaci, to sam uvijek prizivao, mada skeptican sam s trenerom kad se vrate povrijedjeni sviogli bi opet gledat staroguzije i dizel igru