FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Molim vas ako moze bez uhljeba Teletovica u pozitivnom kontekstu ili smijurije da ce on nesto napraviti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo dosad sto su pokazali i kako igraju ne očekujem više od 1 bodaHistoricar je napisao/la:Dakle, u Tuzli bez Rahmanovića u prvih 11, Tatara i Gavrića.Strah me i pomisliti, na šta će nam ličiti vezni red
Tuzla ce nas atalantizirati, vec nam gace spadaju prema pojedinim. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledam El, igraci kao da imaju, top u nogama. Kako niko u nasoj ligi, ne moze ovako sutnuti loptu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvinjavam se , mozda sam neinformisan i vjerujem onom jucerasnjem intervju . Valjda sam naivan i vjerujem sta ljudi kazu . IpakDenchi je napisao/la:Molim vas ako moze bez uhljeba Teletovica u pozitivnom kontekstu ili smijurije da ce on nesto napraviti....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sta kazete mrtvi Cluj izbacio Celtic 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nego, sta nam radi ono dundelange .... zar ne rekoste trebaju milioni trilioni ulaganja.... 4 mil vrijednost, 2 mil budzet...eurica.... i ? Nista osmice, nista petice, ...
Jel istina da je rahman sjebo se opet u ljubuskom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne jede niko hljeba dovoljno, stranci se kvalitetnije hrane, bit će da je to.fks74 je napisao/la:Gledam El, igraci kao da imaju, top u nogama. Kako niko u nasoj ligi, ne moze ovako sutnuti loptu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odakle to za Rahmanovića?visokohz je napisao/la:Ovo dosad sto su pokazali i kako igraju ne očekujem više od 1 bodaHistoricar je napisao/la:Dakle, u Tuzli bez Rahmanovića u prvih 11, Tatara i Gavrića.Strah me i pomisliti, na šta će nam ličiti vezni red
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tuzla city klub bez tradicije, emocije i ljubavi, dok sa druge strane sve suprotno. Tuzla city klub brzog rasta, ali vjerovwtno i brzog pada sa obzirom na ove izjave ljudi u klubu sto sam citao. Sigurno je da ce zapeti svim snagama i dati 150% od sebe da pobjede za njih veliko Sarajevo i ostane i dslje na prvom mjestu. U losoj formi smo, al nikad ne podcjenjuj srce sampiona!
Svi u Tuzlu, za bordo bijele boje i Sarajevo grad!
Svi u Tuzlu, za bordo bijele boje i Sarajevo grad!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Historicar
- Kontakt:
Kažu da nije planirano da počne utakmicu, a evo gore neko napisa da je cuo da se opet povrijedio.Dakle, trojac u sredini bi mogao biti Mustafić - Đokanović - Krste, ili će možda kao u Širokom, Husref nešto izmajmunisati sa Hodžićem i Hebibovićem u srediniSarajevoJeBordo je napisao/la:Odakle to za Rahmanovića?visokohz je napisao/la:Ovo dosad sto su pokazali i kako igraju ne očekujem više od 1 bodaHistoricar je napisao/la:Dakle, u Tuzli bez Rahmanovića u prvih 11, Tatara i Gavrića.Strah me i pomisliti, na šta će nam ličiti vezni red
Najbolji post, koji objasnjava sve.Samozdravlje je napisao/la:simidobar je napisao/la:
Bice revolucija kad svi ti sportisti svate da je nama drago sto su oni uspjesni ali da mi kao navijaci, sugradjani, zemljaci ocekujemo da oni vrate nesto ovoj drzavi, ne zbog trenutne vlade ili politike vec zbog postovanja i ljubavi prema svom narodu.
Ne moraju oni nista, al bi sigurno, ako nista drugo, bili sami sebi veci ljudi.. da pomognu svom narodu na neki "svoj" nacin.
Oni su se na neki nacin istakli kao najbolji medju nama, samim tim su nasi predstavnici, nasa ljepsa slika.
Ako ih politika nije mazila nije ni nas, a nema nekih naznaka da bi nas i u buducnosti mogli necim dobrim obradovat (politika)...
Bojim se da je to utopija iz dva razloga . Dobronamjeran je Teletovic (svoje pare ce uloziti , svoje vrijeme ,boriti se sa vjetrenjacama,mozda naci neke investitore za Akademije), ali ne moze Alihodzica da postavi kao strucnog i takodje dobronamjernog da radi sa djecom u nekoj vrsti Akademije , jer se ne slazu neki(nije bitno koji).
A mi smo uvijek vjerovali u njih, pocev od obdanista, skole, fakulteta.. radili smo to kao roditelji, braca/sestre, rodjaci, drugovi, poznanici, slucajni prolaznici.. nas duh nose, nasim inatom su opisani i opjevani, tvrdoglavi, hrabri, dobri ljudi i veliki prijatelji, to smo mi, to su oni..
Bosanci i Hercegovci, najludja zajednica na svijetu..
Uvijek smo istorijski bili sve, prihvatali i pomagali, pjevali i veselili se sa svima, zato i jesmo uvijek bili problem komsijama.. uz BiH njihov fasizam i papanluk je mnogo vise ocit...
Tako je prijatelju . Nismo mi losi , nego nas situacija pravi losima . Kako ? Postavljaju se neposteni na odgovorna mjesta , a nestrucni i pohlepni . Postavljaju ih takodje nestrucni i pohlepni da imaju licnu korist. to se u narodu zove "sitne duse". Primjer je stadion Kosevo . Pozitivan primjer su nas Kamp i Akademija , pa i izgradnja Grbavice . pozitivno je i sto radi onaj gospodin u Tuzla C. , u Olimpiku ... Pozitivan primjer u privredi Bingo (ozivio Ditu), otvara pogine , tjera ove u Sloveniju i Hrvatsku. Ono sto mi obicni i posteni smrtnici mozemo uraditi da kupujemo i koristimo domace . Ovo djeluje degutantno , ali to je jedini nacin da pomognemo sami sebi .
Realno bilo bi predobro za nas da je Z. Misimovic odigrao bar sezonu kod nas, da to Dzeko uradi kod komsija, da je Barbarez u Velezu... svi oni su vec obezbjedjeni za tri zivota, a nama bi to mnogo znacilo.. radi djece sto treniraju, radi trenera sto treniraju, radi navijaca, radi svog naroda, zivota.. pa zar nije najljepsi osjecaj ucinit nekog sretnim i nasmijanim.. a ne gledat samo sebe i svoje pleme..
Jedini ispravan put za Sport BiH je obrazovati kadar . To jeste krenuti od temelja . Taj gosp. Jelaskovic (osvaja covjek sve gdje dodje). Njega angazovati da obuci 10 - 20 mladih ambicioznih ljudi naravno nagraditi ga) i u saradnji sa klubovima te mlade zaposliti u klubovima i imati 10 Jeleskovica . U Celiku,Slobodi,Velezu ,FKŽ ,Borcu i Zrinjskom(ako hoce , ako ne ko ih yebe). Tako uraditi sa trenerima . Seminari Bajevica, Halilhodzica i slicni strucnjaka . Naci nacina da FS BiH napravi 10 travnjaka i reflektore ala Zenica(ne mora tribine,neka to klub radi). Hoce malo sutra . Hem sto su pohlepni , hem sto su zlonamjerni . Ispricasmo se .![]()
Sisograd ce igrat sa 150% tu nema nikakve dileme, jer prvo dolazi im NAJVECI KLUB U DRZAVI, drugo pobjedom ostaju na celu tabele trece imaju dobre igrace i igraci su im u uzlaznoj formi.
Ako bude rahmanovic bio spreman za 30 minuta i tatar za 15 minuta mislim da nam sanse za pobjedu rastu za 30% u suprotnom bio bi zadovoljan sa remijem
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bolje igrati s igračem manje nego s Krstom u sredini.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Reko je i Hadžija da trebaju veća ulaganja. Ja se s tim slažem, ali ne sad pretjerano veća ulaganja, npr ovoj našoj ekipi kada su svi zdravi dodati još 2-3 top igrača koja možeš naći daleko, daleko ispod milion da ih svu trojicu plaćaš godišnje.Pantelija je napisao/la:Nego, sta nam radi ono dundelange .... zar ne rekoste trebaju milioni trilioni ulaganja.... 4 mil vrijednost, 2 mil budzet...eurica.... i ? Nista osmice, nista petice, ...
Al problem je mentalitet.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Mene interesuje dal je jucer hus konacno shvatio da od 4 4 2 nema nista
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koga u vezu stavit protiv Tuzle?
Koga god izabereš - pogriješit ćeš.
Samoubistvo bilo šta staviti. Oni su tu milion puta bolji, čak i klupa im bolja od naše prve varijante.
Koga god izabereš - pogriješit ćeš.
Samoubistvo bilo šta staviti. Oni su tu milion puta bolji, čak i klupa im bolja od naše prve varijante.
FK Sarajevo
Braca moj ne moze on nama pare dat, nama to ne treba od njega.. nama su trebali njegovi nastupi na terenu, njegova borba za NAS dres.Samozdravlje je napisao/la:Izvinjavam se , mozda sam neinformisan i vjerujem onom jucerasnjem intervju . Valjda sam naivan i vjerujem sta ljudi kazu . IpakDenchi je napisao/la:Molim vas ako moze bez uhljeba Teletovica u pozitivnom kontekstu ili smijurije da ce on nesto napraviti....
Realno sisoje je mnogo vise uradio za BH sport nego on..
Nek smo se malo ispricali, red je.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Imam osjecaj da cemo ih glat uzet
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Brate bez sredine bukvalno, ova trojica dto bi trebali igrat prvi put igraju zajedno... dabogda, mozda kakva frljoka da udje pa na sreculedesma je napisao/la:Imam osjecaj da cemo ih glat uzet
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Gladbah - Wolfsberger 0:4
Ekipa sa 3 stranca koja vrijedi 11mil ubije hljeb u ovima. Muda do poda brale, nisu vec u busu poraz upisali nrgo izasli na teren i napali.
Ekipa sa 3 stranca koja vrijedi 11mil ubije hljeb u ovima. Muda do poda brale, nisu vec u busu poraz upisali nrgo izasli na teren i napali.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, bordobijelisampion, Cattivi87, kupus army, mire971, napoleon72 i 31 gost.