Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Navijam za Ferrari bilo tko da vozi!
Vettel je dobar vozac ali istina je da puca pod pritiskom!
Lec je ocigledno hladan i ne hebe mu se za Hama ili tko je iza njega (sto je i razumljivo) on nema sta da izgubi, vec svakom trkom samo dobija na vrijednosti!
Ali jedno sam siguran da nije bilo Vettela zadnji par godina Ferrari bi bio iza RedBulla debelo.
Koliko je on ucinio za razvoj i napredak bolida, toliko nisu ni Alonsa, Kimi, Rubens skupa ucinili!
Znao je sa Inzinjerima do 2 ujutro radit na bolidu, sad se je vjerovatno istrosio, izgorjeo u zelji da osvoji Prvenstvo sa Ferrarijem ide iz greske u gresku.
Lec je dosao svjeze krvi i sto bi nasi rekli „pokupio med“ .
Za Vettela bi bilo najbolje da napravi jednu sezonu pauzu i pokusa ponovno.
Vettel je dobar vozac ali istina je da puca pod pritiskom!
Lec je ocigledno hladan i ne hebe mu se za Hama ili tko je iza njega (sto je i razumljivo) on nema sta da izgubi, vec svakom trkom samo dobija na vrijednosti!
Ali jedno sam siguran da nije bilo Vettela zadnji par godina Ferrari bi bio iza RedBulla debelo.
Koliko je on ucinio za razvoj i napredak bolida, toliko nisu ni Alonsa, Kimi, Rubens skupa ucinili!
Znao je sa Inzinjerima do 2 ujutro radit na bolidu, sad se je vjerovatno istrosio, izgorjeo u zelji da osvoji Prvenstvo sa Ferrarijem ide iz greske u gresku.
Lec je dosao svjeze krvi i sto bi nasi rekli „pokupio med“ .
Za Vettela bi bilo najbolje da napravi jednu sezonu pauzu i pokusa ponovno.
Mozel dns Lec uzeti trecu trku za redom, msm ako uspije na startu zadrzati prvo mjesto da ce imati veliku sansu da pobjedi, valjda malo i Seb pomogne, stavi Lewisa pod pritisak 
Max bi isto mogao biti dosta agresivan na startu

Ovo je ulicna utrka Max u prvoj krivini izbacuje minimalno dvoje.ronaldo99 je napisao/la:Mozel dns Lec uzeti trecu trku za redom, msm ako uspije na startu zadrzati prvo mjesto da ce imati veliku sansu da pobjedi, valjda malo i Seb pomogne, stavi Lewisa pod pritisak
Nadam se da medju njima nece biti LeclercChstal je napisao/la:Ovo je ulicna utrka Max u prvoj krivini izbacuje minimalno dvoje.ronaldo99 je napisao/la:Mozel dns Lec uzeti trecu trku za redom, msm ako uspije na startu zadrzati prvo mjesto da ce imati veliku sansu da pobjedi, valjda malo i Seb pomogne, stavi Lewisa pod pritisak

Riccardo diskvalifikovan sa kvalifikacija

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nije odavno Max napravio neku ludoriju.. da li je vrijeme? 

RazlogAzpi je napisao/la:Riccardo diskvalifikovan sa kvalifikacija![]()
prešao limit od 120kW koliko MGU-K smije isporučiti.jelle je napisao/la:RazlogAzpi je napisao/la:Riccardo diskvalifikovan sa kvalifikacija![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kao kad je presao preko ivicnjaka nesto da diglo snagu na milisekundu i to u krugu koji mu nije bio najbolje vrijemebenko21 je napisao/la:prešao limit od 120kW koliko MGU-K smije isporučiti.jelle je napisao/la:RazlogAzpi je napisao/la:Riccardo diskvalifikovan sa kvalifikacija![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Planiraju li ovi volovi pustiti F1 na SK?
-
- Moderator
- Kontakt:
Da, jos koja sekunda.TedBundy je napisao/la:Planiraju li ovi volovi pustiti F1 na SK?

Jel ima na nekom SKu? Prenose yebeni ragbi na pola njih.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jeb o im ragbi porod
Imam osjecaj da ce na sami start se ukljuci yebo ih ragbiTedBundy je napisao/la:Planiraju li ovi volovi pustiti F1 na SK?

Evo ga

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo.Azpi je napisao/la:Imam osjecaj da ce na sami start se ukljuci yebo ih ragbiTedBundy je napisao/la:Planiraju li ovi volovi pustiti F1 na SK?

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo na SK1
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A baš sam krenuo psovati... 

Evo ga na kecu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Moderator
- Kontakt:
Tu ce biti i LeClerc.harden je napisao/la:Evo ga na kecu

Ovo bi izgleda moglo biti pravo dosadno. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.