Pa oni se furaju da su Katalonci, izvijaju neke zastave, showEpidaurus je napisao/la:Cuj gori smo
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: La Liga
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Velik si, Karime.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Epidaurus aka roll emoji
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOAT i Griezmann,savrsen par
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prevara zavrsila na klupi i naravno odmah bolja igra Barce
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cinjenica.Zonked je napisao/la:Prevara zavrsila na klupi i naravno odmah bolja igra Barce
Jel ovo midzo sa 32 postaje vec kvarna roba ? Babuka s druge strane u 35oj ko mladic
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozda izgleda ko mladic,al kad quagliarella zabije vise golova od tebe u slabijoj ekipi...Epidaurus je napisao/la:Cinjenica.Zonked je napisao/la:Prevara zavrsila na klupi i naravno odmah bolja igra Barce
Jel ovo midzo sa 32 postaje vec kvarna roba ? Babuka s druge strane u 35oj ko mladic
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ono kad je moderator najveci trol. Yebem te forume.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sta bi midzi pa izadje
Jok, s tobom, leoreyom i slicnim cu ozbiljno pricat 
Pa pametnije lupat glavom u zid nego s vama iole ozbiljnu diskusiju vodit.
Izgleda kao mladić kad pola sezone propusti. Ali fin pokušaj @epi, nema šta 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci ako ne mozes voditi diskusiju onda trolajEpidaurus je napisao/la:Jok, s tobom, leoreyom i slicnim cu ozbiljno pricat
presutiti ako ne zelis da raspravljas
Nemojte se palit na svaku zaje.banciju ko srednjoskolke pa nece ni nama bit zabavno podj.ebavat vas. Prosto 
Bravo sudija
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako je sutnu je.bac,bolje od nekih izvodi slobodnjake
Bolje od Messija.BosniaBoston je napisao/la:Kako je sutnu je.bac,bolje od nekih izvodi slobodnjake
Remember, remember the 5th of November.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Napokon Vinicius
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva emocija 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji od Messija,Zlatnu loptu odmah daj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.