FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%
 
Ukupno glasova: 216

Avatar
skoroalen
Postovi: 12883
Pridružen/a: 01 avg 2016, 01:30
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 sep 2019, 23:31

Najslađe su pobjede protiv ovih što se valjaju u 46. minuti.
Crkni Kajkute, piz.durino raspala.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Avatar
Napapijri
Postovi: 4584
Pridružen/a: 02 jan 2019, 15:41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 25 sep 2019, 23:44

AlfredNobel je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:@AlfredNobel, da te ne citiram radi recenice, nisam ja prosuo pricu, ako si obratio paznju danas/sinoc su se i pojavili clanci da je vratio i ponudio na raspolaganje kapitensku, ali je ekipa stala iza njega. Znaci ekipa, a ne uprava. Uzalud pokusavas opravdati ova garnituru, cinjenica je da od doba Nihada Baljka gora uprava nije bila, usudim se reci da su Blekic i Dino S. gospoda za dr.olju i paket lezbaca, kao i rumenog seljaka. Nikada nisam bio pobornik branjenja pojedinca, ali za ovu upravu ne samo da je Husref Sarajevo, nego i onaj koji je samo jednom u zivotu odgledao utakmicu FKS. Pozdrav i molim te da iduci puta provjeris cinjenice prije nego me "napadnes".
Izbrisao sam kraljino u roku od dvije minute, jer nisam bio siguran. I tebi su članci mjerodavni jel? Zato se sve ovo i dešava, zato što vjerujete raznim likovima koji imaju interes da lupaju i pišu takve stvari.

Gora Uprava nije bila od Baljka? hahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhahhahahahahahahahahhahahahhhahahah.. Šta sve neću pročitati, alal vera. Baš me zanima šta su to oni uradili pa da se vrijeđa Sabrina, Bukovica, Jahić i ostali? Možda se ugradili u Seate, ajj majko moja.. :lol: :tokralju:
Ma clanke sam naveo kao potporu, a tada sam napisao da sam se raspitao kod ovih "relevantnih", ali nema veze, nisam zamjerio, samo sam uspio quote dok nisi editovao.

Ne interesuju me Seati zaista, da li se neko ugradio ili ne, iako vjerujem da su se pare mogle uloziti dosta produktivnije. Pricamo realno, u klubu nikada vise zaposlenih (ako se ne varam 80), a nikad veci amaterizam nije vladao, pocevsi od marketinga, preko drustvenih mreza, pa do cinjenice da nam nadlezna osoba nije znala engleski, iako je dovedena kao ekspert za tu vrstu posla. Opet pisem, ako cemo realno, ti i ja mozemo na slican nacin upravljati novcem stranog investitora, a cuclati prst u medjuvremenu. Niti jednu investiciju i finansijsku pomoc (izuzimajuci naprijed navedenu) oni nisu obezbjedili. Za stadion nisu mrdnuli prstom. Nisu se udostojili na vrijeme barem izvrsiti pritisak na vlasti kako ne bi zavrsili u Zenici. Pokusali su i pokusavaju sabotirati trenera (nisam branilac Husrefa), iako boljeg nema (trenutno naravno). Plate igracima kasnile, navodno i sada kasne. Jedna od uposlenih dr.olja ciljano pustala informacije u javnost. Jos mnogo toga ima za pisati, ali da ne duljimo sada, znas i ti vecinu tih stvari.

Poenta je da se ekipi mora pruziti podrska, a ovu gamad otjerati. Ne zaboravimo da je prosle godine uprava visila o koncu, pa su odlicne igre i rezultati to gurnuli u drugi plan, a sve radi uspjeha igraca na celu sa ss i sportskim direktorom. Sada jos mozemo djelovati na vrijeme, ide pauza, dolazi zima, otjerati gamad i docekati nekoga ko ce znati cijeniti klub, igrace i navijace, privuci dodatni novac i raditi ono za sto su placeni ogromne novce.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Avatar
Pantelija
Postovi: 12896
Pridružen/a: 25 maj 2015, 09:36
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 25 sep 2019, 23:52

Cuj sabotiraju trenra a zadrzali ga poslije 3. Mjesta, pa poslije atalante i gabele, pa poslije zeljane ....e sto ga opstruisu i jos mu novi ugovor dali... uaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Avatar
Sabinho
Postovi: 20804
Pridružen/a: 22 maj 2012, 00:54
Lokacija: Istocna trEbina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 25 sep 2019, 23:57

ElCartel11 je napisao/la:Bice yebeno u vrhu u ova dva kola moguci su svakakvi rezultati, jer sve 4 ekipe igraju/igramo teske utakmice dva kluba izmedju sebe i jos po jednu tesku (osim Citya koji bi trebao imati laganu utakmicu protiv Zvijezde)

Sad za vikend se igra :
Mladost DK - Sarajevo
Zrinjski - Siroki B
Tuzla City - Zeljeznicar

Iduci vikend:
Zrinjski - Sarajevo
Borac BL - Zeljeznicar
Tuzla City - Zvijezda 09

Treba napomenuti, da ce Tuzla City i posle pauze svoju prvu utakmicu igrati kod kuce protiv Radnika, sto znaci da ce odigrati 3 utakmice zaredom kuci :lol:

Nekako u ova dva kola mogu dati procjenu, da bi recimo mi trebali osvojiti 4 boda, kone 2 jer su oba gostovanja teska, Zrinjski takodje 4 a moze se lako desiti da osvoje samo 2 jer u derbiju sa Sirokim se nikad ne zna neka samo dobiju sto vise kartona :mrgreen:
Tuzla City takodje 4 boda

Pa bi tabela pred pauzu izgledala ovako
Tuzla City 24 boda
Sarajevo 24 boda
Zeljeznicar 24 boda
Zrinjski 22 boda

Je.bes najjace lige svijeta za nasu PL :rol:

Posle pauze se nadam, da cemo imati na raspolaganju kompletan vezni red i Tatara, jer idu teske utakmice i gostovanja u Tuzli (Sloboda), Bijeljini (Radnik) i Mostaru (Velez), gdje smo uvijek imali problema na pomenutim gostovanjima.
Ma za Bradavica United i nije bitno igraju li kuci ili na strani, nekolicina placenika na tribinama. Jedan bus gostujucih navijaca ih neutralizira.

Samo da nam se veznjaci oporave bit cemo top. Imat cemo posjed veci za 15-20% nego sto sad imamo i desetak "nicijih lopti" dobijenih u duel igri. Samo polako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Avatar
Napapijri
Postovi: 4584
Pridružen/a: 02 jan 2019, 15:41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 25 sep 2019, 23:59

Pantelija je napisao/la:Cuj sabotiraju trenra a zadrzali ga poslije 3. Mjesta, pa poslije atalante i gabele, pa poslije zeljane ....e sto ga opstruisu i jos mu novi ugovor dali... uaaaa
Mislis da bi ga zadrzali da nije imao potporu navijaca? Znaju oni da bi im to posljednji dan u foteljama bio. Zasto su cekali zadnji dan da produze ugovor? Zasto je rumeni seljak favorizovao Bradarica i zasto i sada radi Husrefu iza ledja? Nemojte da budemo slijepi pored ociju, kasno ce biti kasnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Avatar
Sabinho
Postovi: 20804
Pridružen/a: 22 maj 2012, 00:54
Lokacija: Istocna trEbina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 26 sep 2019, 00:04

Dajte nam Tomasa Brdarica da do kraja sezone ostvarimo skor 21-1-1! :tokralju: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Avatar
AlfredNobel
Postovi: 9476
Pridružen/a: 22 jun 2017, 01:10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2019, 00:06

Auta su odlična stvar, prvenstveno za Akademce koji ih nemaju, a i uradila se jedna novina kod nas, kao što to rade svi na svijetu.

Zašto treba nas zanimati koliko je zaposlenih? Neka ih ima 300, nije naše da o tome brinemo. Ne plaćam ja troškove, ni ti, niti bilo ko od nas. To me apsolutno ne zanima. Što se tiče marketinga, to sam kritikovao mali milion puta i kritikovaću, jer je sramota šta su sve radili, odnosno nisu radili i tu se slažem. Došla je ona mala Tatar koja veze nije imala i koliko znam, ona više nije tu, sad je došao momak koji zna svoj posao i koji je odmah pustio one GIF-ove na Instagramu, recimo.

Ne znam šta bi trebali da urade da dovedu tog nekog s strane? Došao Nam, ide sve preko njega, on je većinski vlasnik i to je to.

Kako nisu uradili ništa za stadion? Što je to problem što se igralo na Bilinom? Jel falilo šta? Nije. Raja koja je bila pričala mi je da je bilo sve ekstra. Jesu li trebali možda na Grbavicu s onolikim iznesenim ciframa? Naravno da nisu, pa da ne znam kakav je, stvar je principa. Ljudi iz Zenice fino postavili mizernu cifru za tekmu i treninge same i svaka im čast.
Evo pokrenuli su pitanje stadiona, završavaju se ti papiri, projekti i sve što treba i stadion će se graditi. Prvi su koji su to uradili i koliko sam upućen to ide sad svojim tokom. Za Koševo nema nade, niti oni tu šta mogu uraditi, u ovako korumpiranoj državi.

Gdje to bojkotuju trenera? Bio sastanak s svima, sve korektno završeno, evo vidimo i reakciju igrača večeras nakon gola i po objavama na mrežama. Te priče da se neko tajno sastao, ovaj predao kapitensku, te debilane neću ni komentarisati. Dali mu podršku nakon Atalante i tu je bio potez prva liga. Uz to, dodao bih da su doveli majstora Hadžiju.

Za plate je već sve objašnjeno i kako vam se da vraćati na to? Kasnile su zbog toga jer pare dolaze iz ebenog Vijetnama i kontrole su strašne. Zakasnile su zato što je ta sjednica gdje je sve to obavljeno bila malo prije tog početka priprema i to se nije moglo izbjeći.
Da sada kasne, opet su to mahalske.

Potura puštala informacije medijima i šta je bilo? Fino otkaz i noga u zicagu. Šta je tu problem?

Pola ovih stvari što si naveo su bezvezne, ali eto opet sam odgovorio. Nemojte samo opet da nekog branim, opravdam, niti mi neko od njih znači, niti imam interesa nekog. Te floskule dječije su se odavno prevazišle.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Avatar
BordoSarajevo
Postovi: 7232
Pridružen/a: 20 dec 2017, 17:36
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 sep 2019, 00:08

Najveća pobjeda večeras ja reakcija svih nakon gola. Huk i ludilo na tribini, klupa cijela skoči, Husref trči u zagrljaj, Hadžija ga proslavi ko da ga je on lično dao.

Drugo, na pressu Husref govori da se ne zaostaje puno... između ostalog, znači da samo razmišljaju o prvom mjestu i da je to cilj, što je ispravno. Drugo mjesto, tj. bilo šta osim prvog je neuspjeh, nadam da će shodno tome sklapati ekipu.

Svakom pobjedom kupujemo dodatno vrijeme za povratak povrijeđenih, preživit još dva kola pa onda situacija oko povrijeđenih će biti dosta bolja, nadam se.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Avatar
Laznjak
Postovi: 1946
Pridružen/a: 23 okt 2017, 14:25
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 26 sep 2019, 00:19

Podrska sefu, veca nego ikad. Svi hajde, da se poseremo usta novinarcicima i ublehasima.
Husref Musemic, jedan je od nas.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Avatar
simidobar
Postovi: 2447
Pridružen/a: 03 feb 2017, 20:47
Lokacija: Muy lejos de ti...
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 26 sep 2019, 01:14

Ovo poslije gola se trazi.. To HOCEMO da gledamo stalno !!!

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Avatar
AlfredNobel
Postovi: 9476
Pridružen/a: 22 jun 2017, 01:10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 26 sep 2019, 01:20

Gledaj kako ga grle a bojkotuju, šta bi tek uradili da ga vole
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

astonHz
Postovi: 180
Pridružen/a: 10 mar 2019, 12:21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la astonHz » 26 sep 2019, 01:24

Najsladji su bodovi iz ovih tekmi! Cestitke momci, sto Stanoje napisa u fazonu "Cvrsci smo nego sto mislite".

Pohvale i za ekipu na Sjeveru sto smo nakon ruznog i bolesnog povika jednog lika osudili i ukazali mu da je ispao retardiran. Kakva god da je opozicija, ne uvoditi morbidnu politiku na sportske terene. Hz nisu od tog posla i svaka cast momci! Srce mi ko planeta bilo, sreca pa se nije cuo toliko glasno.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

Samozdravlje
Postovi: 7750
Pridružen/a: 01 mar 2018, 18:05
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 02:01

Stroj1946 je napisao/la:Ovo je dobro sto smo sa konama u borbi za vrh. Oni ce se forsirati jos vise, onda dolazi umor, povrede a klupa im je tanka, pritisak i manjak iskustva. Zasad dobre stoje, samo jedan poraz ih moze izbaciti iz takta. Ipak smatram da je svinjski i dalje nas najveci konkurent. Imaju najvise iskustva pored nas. Tekma sa Mladost DK ce biti prelomna. Tu ako dobijemo, samo sebe mozemo syebati, drugi nikako.
Mi sami sebi samo mozemo biti najveci dusmani, niko, ni sudije, ni savez, ni anamo oni, ni svinje, samo mi. To ako prevazidjemo, nema prepreka da uzmemo i ove godine.
Tako jeste mi se pitamo , budimo kao prosle godine u 90% utakmica i nece biti problema . No ima i do svih ovi nabrojanih sranja sudije , konkurenti itd. Povrede se desavaju , ovako drasticno niko ne bi izdrzao i bio na -2 . Ne treba mahalat , ali ni gurati pod tepih . Fol je prepoznati sta dolazi od zlobnika svih vrsta : nesportskih konkurenata , hinjskog stvaranja sukoba , sta dolazi od lesinara sto su osjetili les (citaj pare). No navijaci se puno pitaju , ne ovi na forumu , nego onih 2.000 na Istoku uglavnom , Sjever ne prestaje davati podrsku 90 min.
Ne kazem da "forumasi" ne mogu pokusati kuhati(odnosno preko foruma) , ali ako Husref i Sabra imaju slicne ciljeve , onda nema problema . Bitno je da prepoznaju da im neko muti , a da oni cuvaju interes FKS zajedno . Samo tako mogu do uspjeha . Ako je neko pohlepan od dvije strane (nazalost dvije - treba biti samo jedna FKS ) onda ce biti povuci-potegni . No istina uvijek izadje na vidjelo . Koliko predsjednika , direktora , sportskih direktora,trenera je provaljeno . Sabra i Husref , ako nadju zajednicki interes za sebe , a on se podudari sa interesom FKS i uz podrsku Istoka (Sjever const.) eto grupa , stadiona i kapitalaca . U suprotnom neko ce kao sljam isplivati na povrsinu. Ko ? Nas vecina pojma nema .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Postovi: 7750
Pridružen/a: 01 mar 2018, 18:05
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 26 sep 2019, 02:08

Laznjak je napisao/la:Podrska sefu, veca nego ikad. Svi hajde, da se poseremo usta novinarcicima i ublehasima.
Husref Musemic, jedan je od nas.
Tako je , ali podrska i Upravi vise nego ikad i dodjes do ong . PODRSKA FKS I NAVIJACIMA FKS . Samo zajedno mogu nas usreciti , kao danas . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Avatar
Laznjak
Postovi: 1946
Pridružen/a: 23 okt 2017, 14:25
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 26 sep 2019, 05:03

Sve je meni jasno, ali da jedan novinar koji se preziva Huseinbegovic i koji je na zapadu svaku tekmu, ne daje podraku vec pecka glupostima, nije mi jasno. Onda kad treba podrska da se dizemo polako oni nesto kude. Evo uveo je sve napadace i opet ne valja.
Neka je odbrusio. Jesmo u krizi i ptice znaju zasto, pa hajmo podrska, a ne da postavljamo nogu nasem klubu. Hajmo mobilizaciju praviti, porodice voditi, komsije furat, hajmo, Sarajevo nas treba. Idemo ih nositi do nove titule. Mi smo Sarajevo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Avatar
Zip
Postovi: 13586
Pridružen/a: 10 avg 2014, 23:15
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 26 sep 2019, 06:54

Napapijri je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Cuj sabotiraju trenra a zadrzali ga poslije 3. Mjesta, pa poslije atalante i gabele, pa poslije zeljane ....e sto ga opstruisu i jos mu novi ugovor dali... uaaaa
Mislis da bi ga zadrzali da nije imao potporu navijaca? Znaju oni da bi im to posljednji dan u foteljama bio. Zasto su cekali zadnji dan da produze ugovor? Zasto je rumeni seljak favorizovao Bradarica i zasto i sada radi Husrefu iza ledja? Nemojte da budemo slijepi pored ociju, kasno ce biti kasnije.
Ti druze zaboravljas, a vidim i mnogi ovde, da je FKS sad "privatizovan"... Ako vlasnik kaze da svi letimo, svi cemo letiti... Ako kaze da trener ide pa makar imo sve pobjede, on ce otici... A mi ovde mozemo pricati sta hocemo, vise se mi ne pitamo... I ja kazem amin za to... Jer da smo se prepustili nasim uhljupima, nikad se mi izvukli nebi iz govsna...
Samo se sjetite sta je bilo 2012/2013....

Vas najveci probem je sto mislite da je Husref nedodirljiv zbog sjevera... A gore ti je opisano lijepo koliko je "bojkotovan"...

To ti je isto, husref ima rezultate, koliko god mi lose igrali... Neces mu nista..Tako i uprava i njihova podrska prema treneru i igracima, koliko god vi pricali drugacije, oni su djelima rekli da su iza trenera i igraca.... A sad ti mozes pricati sta hoces, to je tako...

Sto se tice uslova za trenera i igrace kakve imaju, nikad niko nije to imao. Trener je sve dobio, igrsci takodjer... I sta sad trebamo da seer.emo ovde oko laznh poturanja koja se desavaju kako s nase strane, tako i konkurencije..

Ovo je vrhunski rezultat, prvi udarac u golu 88. Miuti i dajemo gol...
Igra je katastrofa, ovako ako budemo nastavili sljedeci kiks ce haos biti... Ova pobjeda ako nas nije trznula, je znam sta ce....

Podrska za sve, i igrace, trenera i sve ljude u klubu... Bez nje ce biti samo teze...

VratiloSeZlo
Postovi: 250
Pridružen/a: 22 avg 2019, 18:07
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VratiloSeZlo » 26 sep 2019, 07:16

Jesu li igraci 2013 odbili ici na pripreme ili sada(zbog ne isplacenih plata),tako da nemoj da pricas o uslovima koji ovi nesposobnjakovici prave,ne dao bog da oni moraju da se snalaze za pare i sve ostalo da ne cekaju da neko posalje,ovi idioti bi bez investitora veci dug nabili od svih prijasnjih lopova,u jednoj sezoni poslovali sa 4 miliona minusa,a cjelokupan dug prijasnji Sarajeva nije toliki bio,klub je bio privatizovan i kad je otjeran Dino Elvir itd sto ih vlasnik ne zastiti tada tako da ne misli da ti je sefica sigurna na toj poziciji kao i ostala lgbt svita.
Stabu i igracima podrska ,drugi je zasluzili nisu !

I koji su to "ostali rashodi "u visini 3 miliona km ?

Avatar
Zip
Postovi: 13586
Pridružen/a: 10 avg 2014, 23:15
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 26 sep 2019, 08:01

I ja kazem, hvala Bogu pa je Tan i Nam tu...

Koliko znam, ovde se pricalo o tim rashodima.. i da je na skupštini izglasana dokapitalizacija..
Na današnjoj Skupštini donesena je važna odluka za klub, a odnosi se na dokapitalizaciju kluba kroz pretvorbu pozajmica VTCY u glasačke uloge, čime će se u značajnoj mjeri poboljšati finansijska pozicija kluba.
Dokapitalizacija – je način povećanja kapitala, odnosno glavnice poduzeća. Takvo povećanje kapitala ne nastaje u slučaju pozitivne razlike prihoda i rashoda i nije posljedica uspješnosti poslovanja, nego je posljedica dodatnih uplata vlasnika. Kapital se može povećati ulaganjem novca, stvari i prava – dokapitalizacijom se povećava imovina poduzeća.
E sad, ovde sigurno ima strucnijih ljudi da ti to objasne.

Vas najveci hir prema upravi su Seati i ta prica oko lgbt, i jos to sto neki nisu rodjene sarajlije :lol:
A to nije glavni razlog sto je nasa igra ravna nuli. Mi navijaci cemo da pratimo rezultate i igru, a strucnjacima treba prepustiti poslovanje kluba. Dok je stranac tu, ja se ne brinem :kafa:

Avatar
Napapijri
Postovi: 4584
Pridružen/a: 02 jan 2019, 15:41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 26 sep 2019, 08:30

AlfredNobel je napisao/la:Auta su odlična stvar, prvenstveno za Akademce koji ih nemaju, a i uradila se jedna novina kod nas, kao što to rade svi na svijetu.

Zašto treba nas zanimati koliko je zaposlenih? Neka ih ima 300, nije naše da o tome brinemo. Ne plaćam ja troškove, ni ti, niti bilo ko od nas. To me apsolutno ne zanima. Što se tiče marketinga, to sam kritikovao mali milion puta i kritikovaću, jer je sramota šta su sve radili, odnosno nisu radili i tu se slažem. Došla je ona mala Tatar koja veze nije imala i koliko znam, ona više nije tu, sad je došao momak koji zna svoj posao i koji je odmah pustio one GIF-ove na Instagramu, recimo.

Ne znam šta bi trebali da urade da dovedu tog nekog s strane? Došao Nam, ide sve preko njega, on je većinski vlasnik i to je to.

Kako nisu uradili ništa za stadion? Što je to problem što se igralo na Bilinom? Jel falilo šta? Nije. Raja koja je bila pričala mi je da je bilo sve ekstra. Jesu li trebali možda na Grbavicu s onolikim iznesenim ciframa? Naravno da nisu, pa da ne znam kakav je, stvar je principa. Ljudi iz Zenice fino postavili mizernu cifru za tekmu i treninge same i svaka im čast.
Evo pokrenuli su pitanje stadiona, završavaju se ti papiri, projekti i sve što treba i stadion će se graditi. Prvi su koji su to uradili i koliko sam upućen to ide sad svojim tokom. Za Koševo nema nade, niti oni tu šta mogu uraditi, u ovako korumpiranoj državi.

Gdje to bojkotuju trenera? Bio sastanak s svima, sve korektno završeno, evo vidimo i reakciju igrača večeras nakon gola i po objavama na mrežama. Te priče da se neko tajno sastao, ovaj predao kapitensku, te debilane neću ni komentarisati. Dali mu podršku nakon Atalante i tu je bio potez prva liga. Uz to, dodao bih da su doveli majstora Hadžiju.

Za plate je već sve objašnjeno i kako vam se da vraćati na to? Kasnile su zbog toga jer pare dolaze iz ebenog Vijetnama i kontrole su strašne. Zakasnile su zato što je ta sjednica gdje je sve to obavljeno bila malo prije tog početka priprema i to se nije moglo izbjeći.
Da sada kasne, opet su to mahalske.

Potura puštala informacije medijima i šta je bilo? Fino otkaz i noga u zicagu. Šta je tu problem?

Pola ovih stvari što si naveo su bezvezne, ali eto opet sam odgovorio. Nemojte samo opet da nekog branim, opravdam, niti mi neko od njih znači, niti imam interesa nekog. Te floskule dječije su se odavno prevazišle.
Slazes li se da je previse uposlenih uhljeba i da mogu obavljati mnogo bolji posao u domenu marketinga i sl.?
Slazes li se da je od starta trebao biti neko sposoban, a ne podoban (slucaj Tatar)?
Slazes li se da su morali na vrijeme razmisljati o finansijskom problemu transfera novca, pa obezbjediti drugi prihod dok se ne rijese transakcije iz Vijetnama?
Slazes li se da su morali dosta ranije upoznati javnost za nemogucnost igranja na Kosevu zbog cat 4 i na taj nacin izvrsiti pritisak na nadlezne, a ne 10 dana pred utakmicu?
S
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Avatar
AngelDiMaria
Postovi: 2109
Pridružen/a: 22 avg 2018, 16:03
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 26 sep 2019, 08:53

Napapijri je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Auta su odlična stvar, prvenstveno za Akademce koji ih nemaju, a i uradila se jedna novina kod nas, kao što to rade svi na svijetu.

Zašto treba nas zanimati koliko je zaposlenih? Neka ih ima 300, nije naše da o tome brinemo. Ne plaćam ja troškove, ni ti, niti bilo ko od nas. To me apsolutno ne zanima. Što se tiče marketinga, to sam kritikovao mali milion puta i kritikovaću, jer je sramota šta su sve radili, odnosno nisu radili i tu se slažem. Došla je ona mala Tatar koja veze nije imala i koliko znam, ona više nije tu, sad je došao momak koji zna svoj posao i koji je odmah pustio one GIF-ove na Instagramu, recimo.

Ne znam šta bi trebali da urade da dovedu tog nekog s strane? Došao Nam, ide sve preko njega, on je većinski vlasnik i to je to.

Kako nisu uradili ništa za stadion? Što je to problem što se igralo na Bilinom? Jel falilo šta? Nije. Raja koja je bila pričala mi je da je bilo sve ekstra. Jesu li trebali možda na Grbavicu s onolikim iznesenim ciframa? Naravno da nisu, pa da ne znam kakav je, stvar je principa. Ljudi iz Zenice fino postavili mizernu cifru za tekmu i treninge same i svaka im čast.
Evo pokrenuli su pitanje stadiona, završavaju se ti papiri, projekti i sve što treba i stadion će se graditi. Prvi su koji su to uradili i koliko sam upućen to ide sad svojim tokom. Za Koševo nema nade, niti oni tu šta mogu uraditi, u ovako korumpiranoj državi.

Gdje to bojkotuju trenera? Bio sastanak s svima, sve korektno završeno, evo vidimo i reakciju igrača večeras nakon gola i po objavama na mrežama. Te priče da se neko tajno sastao, ovaj predao kapitensku, te debilane neću ni komentarisati. Dali mu podršku nakon Atalante i tu je bio potez prva liga. Uz to, dodao bih da su doveli majstora Hadžiju.

Za plate je već sve objašnjeno i kako vam se da vraćati na to? Kasnile su zbog toga jer pare dolaze iz ebenog Vijetnama i kontrole su strašne. Zakasnile su zato što je ta sjednica gdje je sve to obavljeno bila malo prije tog početka priprema i to se nije moglo izbjeći.
Da sada kasne, opet su to mahalske.

Potura puštala informacije medijima i šta je bilo? Fino otkaz i noga u zicagu. Šta je tu problem?

Pola ovih stvari što si naveo su bezvezne, ali eto opet sam odgovorio. Nemojte samo opet da nekog branim, opravdam, niti mi neko od njih znači, niti imam interesa nekog. Te floskule dječije su se odavno prevazišle.
Slazes li se da je previse uposlenih uhljeba i da mogu obavljati mnogo bolji posao u domenu marketinga i sl.?
Slazes li se da je od starta trebao biti neko sposoban, a ne podoban (slucaj Tatar)?
Slazes li se da su morali na vrijeme razmisljati o finansijskom problemu transfera novca, pa obezbjediti drugi prihod dok se ne rijese transakcije iz Vijetnama?
Slazes li se da su morali dosta ranije upoznati javnost za nemogucnost igranja na Kosevu zbog cat 4 i na taj nacin izvrsiti pritisak na nadlezne, a ne 10 dana pred utakmicu?
S
Apsolutno ne
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Online

Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 38 gostiju.