Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
joj još kad bi ga Henry u finalu zabio ---> neprocijenivo 

I tu se slazemomone je napisao/la:joj još kad bi ga Henry u finalu zabio ---> neprocijenivo

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 apr 2009, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i ja se nadam finalu arsenal-barcelona(henry), ali sve je moguce mozda bas bude repriza proslogodisnjeg finala, ako arsenal bude igrao svoju igru i ako budu pravi proci ce man utd, jos se druga utakmica igra na emiratesu.
Negdje skoro sam citao intervju Henry-a, koji kaze da je i dalje (normalno) veliki fan Arsenala i kako bi mu tesko bilo, ako bi morao igrati protiv kluba gdje je proveo 8 god.(ako se ne varam).
Na stranu navijacke, na stranu ko je veci favorit, ali za fudbal bi bilo najljepse da ovogodisnje finale LP bude upravo Barcelona-Arsenal.
Na stranu navijacke, na stranu ko je veci favorit, ali za fudbal bi bilo najljepse da ovogodisnje finale LP bude upravo Barcelona-Arsenal.
Vom Jäger zum Gejagten
drago mi je sto je arsenal proso i nadam se da ce izbacit onog uhljupskog man.unt
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
navijac sam barce, i volio bi u finalu vidjeti barca-arsenal,jer igraju slično tj.lijepo,napadacki i jer nepodnosim man u
mes que un club
joj ako bi barsa i arsenal igrali u finalu, to bi bilo pravo,da im razbijemo valdeza i henryu pokazemo da su gunnersi najbolji,a samo je mogao zabijati fulhamu, charltonu, portsmouth i slicnima,a pariz mu nikada necu oprostiti pa kreten sam umjesto da ga raznese on u njega,ali vrijeme je za osvetu,ali mislim da ce se drogba machine&co lagano obracunati sa marquezom,piqueom(covjek u manutd sjedio vjecito na klupi,zna alex sta radi) i kapitenom puyolom,ali vidjet cemo, po meni ipak je blize englesko finale...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
za koga ti neno navijas?
Danas polufinale sa čelzijem.Mislim da možemo proći u finale i da imamo najsvježiju ekipu.
Joj Arshavina kralja.Iako je Liverpool bio bolji Arsenal je pokazao da i bez svoja 3 glavna napadaca je jedan od najboljih napadackih timova iako i Liverpool-ova odbrana zabrinjava u nekoliko zadnjih utakmica.Steta sto Arshavin ne moze igrati u LP.
joj Arshavin kralj definitivno. Puca momački i lijevom i desnom, jest dobro igrao, svaka mu čast
andrejj!!!! strasan je. eh da su tu bili gallas i clichy pobijedili bi. ovako mnogo rupa u odbrani bilo kriticne intervenci sagne nekoliko puta umjesto da izbuiju oni se pocinju dodavati u sesnaestercu ali nisam nezadovolja. arsenal je pokazao da je veliki tim , bez petorice standardnih su odnijeli bod sa enfilda i postigli cak 4 gola.
za bayern najvise,ali gotivim strasno arsenal zbog one generacije pires,bergkamp,viera,toure,cole,i ostali pa prije owermars, a kad je henry presao gore ogadio mi se nenormalno,ali ipak je dao dosta dobrih golova,covjek kojeg niko nije mogao cuvati,ali u arsenalu je nekako uvijek lose igrao protiv ovih velikih...niccolo je napisao/la:za koga ti neno navijas?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
arsavin kapa dole
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
imam osjecaj da je arsenal potpuno drugacija ekipa u odnosu na proslu sezonu, nekako su smireniji hladniji i kad su u rezultatskom zaostatku ne gube glavu vec strpljivo cekaju svoju priliku i zato se nadam da cemo proci man utd, a u finalu je sve moguce.
- el-fighter
- Kontakt:
Svaka čast igračima Arsenala. Bez tri prva napadača zabili su četiri gola. Dosta mlada, tehnički potkovana ekipa. Mislim da su Walcot i Eduardo trebali igrati od prve minute. U odbrani su imali dosta propusta. Na golu su imali sjajnog momka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
niccolo je napisao/la:imam osjecaj da je arsenal potpuno drugacija ekipa u odnosu na proslu sezonu, nekako su smireniji hladniji i kad su u rezultatskom zaostatku ne gube glavu vec strpljivo cekaju svoju priliku i zato se nadam da cemo proci man utd, a u finalu je sve moguce.
Ako budu igrali apsolutno svi uvjeren sam u prolaz ali ne smije se desiti da Bendtner igra protiv Manchestera-trebamo i Clichy-ja,Van Persie-ja,Adebayora i sve one koji su i danas igrali
@el fighter
Eduardo nije bio dovoljno spreman za sami start a za Walcotta se slazem iako mislim da je i to dokaz da Wenger-u ovaj mec i nije bio bas od krucijalne vaznosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.