FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 04 okt 2019, 20:27

Laznjak je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Skinuli su drotovi koje je on imenovo(svog komesara)
To sto ga ti branis tvoja stvar, vjerovatno si iz njegove partije pa ga branis ali nama ne nameci.

Grobar koji je unistio kk bosnu, mekusac koji mijenja partije i prica protiv koje je do jucer lizao.
To je to. Izneses laz ovdje i kad ti se odgovori onda si iz necije stranke. On unistio kk Bosnu. Glupost, opet lazes.
Imali iko da ti valja, ili si ti jedini.
Nemoj ga molim te braniti. Ne bavim se nikakvom politikom, niti volim politizirati, ali Konakovic je najveci licemjer koji se pojavio na politickoj sceni.
1425 dana Goran Šehovac i ostali dušmani su pokušavali da osvoje Sarajevo.

Ubili su 1601 djete.

Goran Šehovac, čovjek koji je na suđenju u HAG-u izjavio da je Armija BiH na sarajevskom ratištu "civile na kojima je bio eksploziv isturala na linije fronta ka srpskim položajima", te da je njegov otac spasio njih nekoliko.

24 godine poslije taj isti Goran Šehovac zahvaljujući predsjedavajućem Konakoviću dolazi u šeher u kapelu posvećenu teroristima, koju je obnovio sam Konaković.

S pravom Konaković nosi titulu vojvode jer je omogućio Šehovcu, i njemu sličnima da slobodobitno marširaju po Sarajevu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 okt 2019, 20:30

Pojedincima je najbitnije da otjeraju Husrefa i Upravu. Ja uopšte nemam problem s tim, neka ih promjene ja cu opet biti uz svoje Sarajevo kao i ovih 37 godina. Uprave i treneri se mjenjaju al niko mi ne moze oduzeti da iznosim misljenje i volim svoj klub.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2019, 20:47

Laznjak je napisao/la:Ministar unutrašnjih poslova KS, tražit će pismeni odgovor iz MUP-a ko je odobrio skidanje parola za našeg brata Vedrana, nažalost ni komesar nije sa tim upoznat.
Najlakse je ovde uletiti i napisati glupost koju cujes od nekoga....

A odmah se upeca osoba koja je il vrlo mlada ili jako glupa...
I onda kad kazes nesta argumentovano, prebacuje se odmah na drugu temu... :D kk Bosna

Yebo ih SDA....
Jos cemo ovde se rasprsvljati i oko politike :lol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 okt 2019, 21:03

Nabijem sve stranke na qurac, nego mi smijesno da ovdje pisu iz izbornih stabova stranaka, brane svoje politicke idole koji qrcem nisu mrdnuli za nas klub.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2019, 21:08

ElCartel11 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la: Izvini sto te gnjavim, ali pristanak na nastavak utakmice u onakvim uvjetima, automatski te cini saucesnikom u eventualnom krivicnom djelu, i/ili namjeri da se isto izvrsi.
Izlaskom na teren, nasi su dezavuirali sve moguce pravne akcije u tom smislu.
Ne treba biti pravnik za to. Samo zdrava logika.
Napisao sam, da se to moze lako podbiti, da su igraci i strucni stab bili u strahu od sankcija zabrane bavljenjem fudbalom nekoliko mjeseci ako ne izadju na teren. Da su bili u strahu od mogucih kazni za svoj klub u ligi i odbijanjem bodova itd.
Svasta se moze napisati u odbranu, pa cak i to da smo mi zeljeli, da se utakmica privede mirno posle prekida na zelenom terenu, ali da se atmosfera nije smirila niti se je ispraznila tribina odakle je pogodjen Hebibovic, jos dodatno na to sve igraci SB su pred kraj utakmice izazvali sukob na terenu, gdje je njihov igrac dobio crveni karton i sa svojim ponasanjem su igraci SB opet ugrozili sigurnost nasih igraca, koji su igrali u strahu i u bojazni za svoj zivot od tog prekida dalje (kad je pogodjen Hebibovic).

Razumijem, da ne vjerujete da mozemo nesto postici, necemo ni postici ako se budemo zalili samo nasem savezu i tu da stanemo. Trebamo ici na UEFU i sportski arbitrazni sud, da je bilo samo fasisticko i nacionalno orgijanje, SB bi dobio novcanu kaznu i bili bi bez svojih majmuna koju tekmu.
Ovako kad je igrac pogodjen e tu UEFA neprasta.
Za svaku, eventualnu tuzbu, moras imati pravni osnov da bi je Sud uopste uzeo u raznatranje. Ti govoris o eventualnim kaznama zbog ponasanja navijaca sirokog, a ja o pravnim mehanizmima kojim bi se mogao podnijeti tuzbeni zahtjev i tuziti nk siroki za izazivanje rasne i vjerske netrpeljivosti, ugrozavanje zivota i zdravlja itd. Pravno gledajuci, uslov za tuzbu se ispunio prekidom utakmice. Dakle, stekli su se svi uvjeti koji cine jednu utakmicu nemogucom za odigravanje.
Nakon sto je FKS bilo upoznato i postalo svjesno navedenih uslova, otvorena je mogucnost, uz opravdan strah, da FKS preduzme sve radnje u pogledu podizanjs tuzbe i eventualne krivicne prijave.
Uprava FKS, prenebregnuvsi situaciju izasavsi na teren, derogirala je eventualno podnosenje tuzbe, prihvativsi i slozivsi se sa faktickim stanjem na terenu. Naknadnim ucestvovanjem u tuci, FKS postaje, de facto, ucesnik u desavanjima na terenu. Time je potpuno i nedvojbeno izbijen svaki pravni osnov za gorepomenutu eventualnu tuzbu i krivicnu prijavu na temelju ugrozavanja zivota, pokusaja ubistva etc.
Naravno da ce siroki biti kaznjen zbog ubacivanja predmeta na teren, nacionalizma i sl. ali to je vise u domenu prekrsaja i mandatnih kazni te nece uticati na ponavljanje utakmice, rjesavanje iste za zelenim stolom i a utomatskim izbacivanjem sirokog iz Kupa.
S postovanjem.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 okt 2019, 21:17

VenamaHrabrih je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la: Izvini sto te gnjavim, ali pristanak na nastavak utakmice u onakvim uvjetima, automatski te cini saucesnikom u eventualnom krivicnom djelu, i/ili namjeri da se isto izvrsi.
Izlaskom na teren, nasi su dezavuirali sve moguce pravne akcije u tom smislu.
Ne treba biti pravnik za to. Samo zdrava logika.
Napisao sam, da se to moze lako podbiti, da su igraci i strucni stab bili u strahu od sankcija zabrane bavljenjem fudbalom nekoliko mjeseci ako ne izadju na teren. Da su bili u strahu od mogucih kazni za svoj klub u ligi i odbijanjem bodova itd.
Svasta se moze napisati u odbranu, pa cak i to da smo mi zeljeli, da se utakmica privede mirno posle prekida na zelenom terenu, ali da se atmosfera nije smirila niti se je ispraznila tribina odakle je pogodjen Hebibovic, jos dodatno na to sve igraci SB su pred kraj utakmice izazvali sukob na terenu, gdje je njihov igrac dobio crveni karton i sa svojim ponasanjem su igraci SB opet ugrozili sigurnost nasih igraca, koji su igrali u strahu i u bojazni za svoj zivot od tog prekida dalje (kad je pogodjen Hebibovic).

Razumijem, da ne vjerujete da mozemo nesto postici, necemo ni postici ako se budemo zalili samo nasem savezu i tu da stanemo. Trebamo ici na UEFU i sportski arbitrazni sud, da je bilo samo fasisticko i nacionalno orgijanje, SB bi dobio novcanu kaznu i bili bi bez svojih majmuna koju tekmu.
Ovako kad je igrac pogodjen e tu UEFA neprasta.
Za svaku, eventualnu tuzbu, moras imati pravni osnov da bi je Sud uopste uzeo u raznatranje. Ti govoris o eventualnim kaznama zbog ponasanja navijaca sirokog, a ja o pravnim mehanizmima kojim bi se mogao podnijeti tuzbeni zahtjev i tuziti nk siroki za izazivanje rasne i vjerske netrpeljivosti, ugrozavanje zivota i zdravlja itd. Pravno gledajuci, uslov za tuzbu se ispunio prekidom utakmice. Dakle, stekli su se svi uvjeti koji cine jednu utakmicu nemogucom za odigravanje.
Nakon sto je FKS bilo upoznato i postalo svjesno navedenih uslova, otvorena je mogucnost, uz opravdan strah, da FKS preduzme sve radnje u pogledu podizanjs tuzbe i eventualne krivicne prijave.
Uprava FKS, prenebregnuvsi situaciju izasavsi na teren, derogirala je eventualno podnosenje tuzbe, prihvativsi i slozivsi se sa faktickim stanjem na terenu. Naknadnim ucestvovanjem u tuci, FKS postaje, de facto, ucesnik u desavanjima na terenu. Time je potpuno i nedvojbeno izbijen svaki pravni osnov za gorepomenutu eventualnu tuzbu i krivicnu prijavu na temelju ugrozavanja zivota, pokusaja ubistva etc.
Naravno da ce siroki biti kaznjen zbog ubacivanja predmeta na teren, nacionalizma i sl. ali to je vise u domenu prekrsaja i mandatnih kazni te nece uticati na ponavljanje utakmice, rjesavanje iste za zelenim stolom i a utomatskim izbacivanjem sirokog iz Kupa.
S postovanjem.
Rekoh ja odma da su spasili guzice ustasama svojim izlaskom na teren.

Sad mozemo svirati qrcu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2019, 21:35

@emir79. Nazalost, cini se tako.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 okt 2019, 22:30

Svaka cast momcima iz kolektiva bordo prica na tekstu
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 04 okt 2019, 23:32

Mi da smo ostali van terena dobili bi 3-0 a za to je kriv onaj ko je naredio ponovni ulazak. Time ispadamo budale koje svoju nesposobnost pobjediti prebacujemo na druge stvari. Fundamentalisti sa listice moraju biti kaznjeni jer su povratnici u prekrsajima ali okrenimo se nasem klubu. Kilavi smo braco i ovako nema titule ako se nastavi.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 05 okt 2019, 00:07

Ne branim ja njega, u toj stranci ima par nasih momaka, koji su odma skocili kad su culi za ovo. Njega su pritiskali i isti sad trazi odgovorne za ovo. I ja nabijem i njega i sve stranke da se razumijemo. Moja politika je FK Sarajevo, stranka Horde zla.
Ovo mi samo smijesno, jbg neko malo stane u odbranu u ovim odvratnim trenutcima i odma mu se pljuje. Polako. Nase je iz sirokog izvuko clan sdp-a, hvala mu, jbg ostali momci dole zatvoreni, lako je nama bilo srati iz kuca.
Nek se razotkrije ko je, da znamo kome da se sjetimo najmilijih.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 okt 2019, 01:29

Za 200-300 k km se mogu nac advokati da se sve odkrije a ubica iz sb privede u dozivotni zatvor..

Nema se puno vremena za kukat zasukat rukove i uzet madzare.
0:1 ahmetovic 9 minuta
Volim TE SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2019, 08:32

Sta ocekivati danas? :think:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 okt 2019, 09:01

Jucer sam pitao, ne naidjoh na odgovor. Je li spreman Milanovic, zna li neko?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 okt 2019, 09:27

E da vidimo danas taj inat i muda kod nasih na terenu, djelima nek pokazu koliko im je stalo !

Srce na teren !!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 okt 2019, 09:33

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2019, 09:58

Igrajte za Vedrana !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 okt 2019, 10:00

Bit ce tesko danas. Zrinjski je kvalitetan tim, od nasih ocekujem borbu, da budu agresivni i cvrsti onda vjerujem da mozemo do pozitivnog rezultata. Ako budu mrtvi kao na derbyu onda ovaj tim nema šanse za titulu.
Naprijed Sarajevo !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2019, 10:49

Danas im je prilika da dadnu sve od sebe i da se pobjedom iskupe za ispadanje iz Kupa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2019, 11:29

Ljudi, ako danas napustimo stadion pognutih glava, to je sve fudbal. Morate to shvatiti.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 okt 2019, 11:32

Jel to stanoje igra danas ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Rule_hz i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []