Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

dinoo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la dinoo » 06 okt 2019, 23:38

Juvesampion je napisao/la:Odavno se nije vidjelo ovakva tekma juveta sa strasnim presingom, gledam i ne vjerujem igrači intera ne mogu lopte iznijeti nabijanje u aut ili je poklone nama. Lijepo je bilo gledati al onaj presing puno troši igrače. Sad čekati reprizu i uz kaficu pogledati ponovo ovaj bezobrazni film
Zato imamo 25 igraca na raspolaganju,samo da hoce cojko rotirati. Ali problem kod stalne rotacije je neuigranost pa vidjecemo

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 06 okt 2019, 23:39

Juvesampion je napisao/la:Sad čekati reprizu i uz kaficu pogledati ponovo ovaj bezobrazni film
Sutra, al prvo posalji zenu materi. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

Pogba

Post Postao/la Pogba » 07 okt 2019, 00:02

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 07 okt 2019, 00:03

Primjecujem da je ovo prva tekma ove sezone tokom/nakon koje nismo spomenuli Cancela. :mrgreen:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 okt 2019, 00:14

Jesam ja mislio na njega,kad se cuadrado umorio i asa ga poceo vozati ovamo...eh reko da ima ko uc sad:)

Btw,cuadrado vrijedi 120 miliona ako sandro vrijedi 60

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 07 okt 2019, 00:29

Ne mozes ba ovo na oficijelni stavit. :mrgreen:

https://twitter.com/juventusfc/status/1 ... 94178?s=19

:rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 okt 2019, 00:31

Sta je Sandro grohnuo ovako? Ne gledam cesto Juve al kad gledam obicno odigra neko smece od utakmice, ni blizu onog nivoa na kojem je bio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pogba

Post Postao/la Pogba » 07 okt 2019, 00:36

harden je napisao/la:Sta je Sandro grohnuo ovako? Ne gledam cesto Juve al kad gledam obicno odigra neko smece od utakmice, ni blizu onog nivoa na kojem je bio.
Vec 2 pune godine je prelos. Zato se ovdje pozivalo da se ne prodaju Spina i Cancelo te dodatno doda na Sandrovu lošinu.
Mada i ovo je super kalav je lani bio. Imao je dobrih tekmi ove sezone.

Zato Juan i Pjanic iznad nivoa. Kao i Bonnuci koji izuzev one greske gdje smo mogli primiti gol iz nicega igra odlicno od početka sezone. Usudio bih se reci bolji i od nekog prime Bonnucia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 07 okt 2019, 00:40

Pogba je napisao/la:Usudio bih se reci bolji i od nekog prime Bonnucia.
Sad ce ti se Milanisti naklatit na kosti. :mrgreen:

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 07 okt 2019, 00:50

Conte je trener koji ce ili ove (jer sezona je tek pocela i bice dosta klizanja do proljeca, i Juvea i intera) ili u iduce 2 sezone moci da Interu donese titulu. Osim ako ne dodje do neslaganja sa upravom kluba, tj. ne omogucivanjem transfera koje Conte zeli, ili apsurdnih stvari u svlacionici (citaj Icardi).

Ono u sto ce se navijaci intera razocarati vremenom je Conteov pristup Ligi Prvaka za koju ili ne analizira dovoljno, ili nema jednostavno iskustva pa ima pogresan pristup, ili je toliko Italijan, da samo gleda u Ligu, a ovamo sta bude.

Sezona je tek pocela, ovaj medjusobni duel nije presudan, doci ce dio sezone kada Inter nece biti u Ligi Sampiona tamo gdje je Juventus, dio sezone gdje povrede cine svoje, pa ce rosteri biti malo izjednaceniji, Alexis/Lautaro/Lukaku tek treba da pokazu sta sve mogu, a mogu sigurno.

Dobra utakmica, lose sudjenje. Juve se uigrava, Conte uzima 10tak losih ekipa sigurno (citaj 30tak bodova), a mozda se okliznu na Violama koje se zahuktavaju, Lazio i Napoli su jos tu da pomrse racune.

Calcio je uzitak za gledati.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 okt 2019, 00:52

Pogba je napisao/la:
harden je napisao/la:Sta je Sandro grohnuo ovako? Ne gledam cesto Juve al kad gledam obicno odigra neko smece od utakmice, ni blizu onog nivoa na kojem je bio.
Vec 2 pune godine je prelos. Zato se ovdje pozivalo da se ne prodaju Spina i Cancelo te dodatno doda na Sandrovu lošinu.

Zato Juan i Pjanic iznad nivoa. Kao i Bonnuci koji izuzev one greske gdje smo mogli primiti gol iz nicega igra odlicno od početka sezone. Usudio bih se reci bolji i od nekog prime Bonnucia.
Ove sezone gledam cesce Juventus zbog Sarrija, pa Cuadrado je izmislio igru na beku za ovog Sandra. Ni sjena onog igraca... Fino se Juan i defanzivno popravlja iz utakmice u utakmicu, a i ne moze biti gori od Danila i MDS nikako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 okt 2019, 00:53

Sarrifufna je napisao/la:Ne mozes ba ovo na oficijelni stavit. :mrgreen:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 07 okt 2019, 01:44

Sarrifufna je napisao/la:Ne mozes ba ovo na oficijelni stavit. :mrgreen:

Hahahahahahaha.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 okt 2019, 07:37

harden je napisao/la:
Pogba je napisao/la:

Ove sezone gledam cesce Juventus zbog Sarrija, pa Cuadrado je izmislio igru na beku za ovog Sandra. Ni sjena onog igraca... Fino se Juan i defanzivno popravlja iz utakmice u utakmicu, a i ne moze biti gori od Danila i MDS nikako.
Ovo kako Cuadrado igra, izmislio je igru za brojne bekove. I mi smo iznenadjeni. Ja se sjecam prosle godine, covjek je bio toliko spor u dribblingu, da sam mislio da je to to. Jos se povrijedi opet na par mjeseci. Reinkarnaciju dozivio nekakvu. :bow:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 okt 2019, 07:53

Pozitivno iznenadjen, iako sam očekivao da ćemo dobiti ili odigrati x, ali uz mnogo muke. Na kraju smo gledali jednu od boljih utakmica Juventus u zadnji par sezone, uz prostor da se igra još popravi.

Prije svega oduševljen sam 80 minuta visokog presinga su igrali, početni sastav sa Dybalom u prvi 11, pa kasnije trio Ronaldo-Higuain-Dybala , kako je i rekao to se može koristiti u odredjenim dijelovima utakkmice. Izmjene Khedira i Berna vani, što je potpuno ispravno, jer su bili i najslabije karike.

Mnogo kombinatorike, prilika iz izgradjeni akcija, u Interu mogu biti sretni, jer je Roni promašio sve živo, inače je mogla biti katastrofa. Poljak u par situacija maestralan. Bonucci igra dobru sezone, iako ne može on bez gluposti, ali mnogo je bolje od prošle sezone. De Ligta malo pritisak sječe, ali popravlja se i on. Cuadrado sasvim ok, ali previše petlja loptu i pokušava 1 na 1 i pada na svaki kontakt (Sari u već zamjerio), očekujem od Barze da ga tu popravi, i onda bi mogao biti i prvi izbor na beku. Sandro za njegov standard zadnji dvije godine, sasvim ok. Pjanic polako cvjeta, to se vidjelo i u proslo utakmica, da hvata formu. Khedira nevidljiv, ali to je Khedira, jednostavno tu je da popuni mjesto dok se ne nametne neko od novajlija. Matuidi kao i uvijek mnogo trke, i kada izuzmemo njegove limite, odlična partija. Rona mnogo želje volje, ali mogao je biti tragičar da je ostalo 1-1 . Berna tanko, jednostvno nevidljiv kao Khedira. Dybala solidan nastup, postigao pogodak . Zamjene Benta solidno, nakon ulaska. Higuain oživio, novi gol, biće on od korisiti ove godine. Can borben, drago mi je da mu Sari daje priliku..

Ono što hrabri je da ima prostora mnogo za napredak i da još nismo izveli najjači sastav.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 07 okt 2019, 08:23

Sad ide laksi dio prvenstva, sto je dobro za LP gdje je potrebno oba puta uzeti Lokomotiv Moscow sto ne bi trebalo biti tesko i tako teoretski obezbijediti knockout fazu... 3 ili 4 lake utakmice u Serii A, a izmedju toga LP... i onda je opet malo pakleniji raspored u Serii A... prilika za Ramseya, Cana i Rabiota da vise igraju, a nadam se i Demirala.... jer nije valjda da je Sarri zamjerio momku onaj glupo i neiskusno napravljen penal kad je veceras de Ligt napravio 20x gluplji penal...

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 07 okt 2019, 08:30

Cudo nekako da su svi igraci postali nekako brzi u nogama .. kao da su postali mladji..

Sarri kpa dole. Nema veze igro kuci ili na stranu ipak ima muda i idemo na pobjedu...
Mnogi bi sinoc cuvali rezultat 1-1 ali Sarri je iso na pobjedu i na kraju se isplatilo..
Kako god, lijepo je gledati ovaj JUVENTUS.
Idemo do kraja..
Titula ostaje u Turin!!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 okt 2019, 08:40

Woj je baš sigurica i stabilan golman. Kolumbijski diler je mačka, samo da manje pada i tako bezze gubi duele.

Bonucci me sinoć oduševio, postavljanje, duel, skok, borio se dobro i posipam se pepelom za sumnje koje sam imao početkom sezone. De Ligt treba još pure pojesti u ovim velikim tekmama, kad mu onaj King kong probaci pod noge ja i jaran legli na pod.

Sandro bolji, ja ga i razumijem i ovih dana mu se može opravdati lošiji nastup, nije lahko pretrpjeti gubitak oca pa onda se ganjati po livadama evropskih pašnjaka.

Pjanke odličan, Matuidi eh da je samo poraviti taj prvi dodir s loptom bio bi francuski Davids Edgar lično. A zujalica je prava ne da mira nikom oko sebe.

Khedira siva eminencija kao i Berna. Roki dosta mašio ali on je opasan k'o demon i ne treba mu puno. Dybala drago mi je zbog gola, možda ovo bude prekretnica.

Debeli - daj čo'jku pet donera od Isoje odmah, Benta me iznervirao u jednoj situaciji kad gubi duel i ležerno se vraća nazad mjesto da pojede deset metara trave i odnese EpicBrozu. Can duel dobar...

Sarri - mačak...stari vuk, dobro je to sve vidio i složio.

Conte - budala...legenda koja je zbog huje i svog fistaluka otišla negdje drugo. JBG nismo ni Lippiju plaho zamjerali ljubovanje sa zmijama kad se vratio i imao rezultate. Udario tuk na luk Agnelli i Antonio, dva teška karaktera. Složio ih je on ali ipak fali tu širine kvaliteta. Ovo je velika bitka dobijena ali ima još maratona.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 okt 2019, 10:35

WIP! :clap:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 07 okt 2019, 10:44

Dobra, odlična partija. Drago mi je da golove dajemo iz izgrađenih akcija i da se vidi da smo malo prodisali. Ide to svojim tokom. U ovim manjim utakmicama možda fali malo i motiva pa gledamo lošije partije, ovakvog pritiska na protivničkoj polovini ni blizu nismo imali do ove utakmice. Jasno je da ne možemo držati ovakav pritisak u svim utakmicama, ali mislim da treba u svakoj imati jedan period od 20-ak minuta ovako luđačkog pritiska da se momci navikavaju i da budu sve bolji u tom haosu koji stvaraju takvim pressingom.

Uglavnom, još nekako Khediru da preseli na klupu i mislim da ja više ne bih imao zamjerki na sastav. Cuadrado je sve na onom beku :mrgreen:
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []