La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Joj Dembele druže glup li si majka mu stara
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Vazda nastradaju na Bernabeu i Campu.Celtic je napisao/la:Ova Sevilla redovno skine gaće i okrene guzu ovoj Barci a bitno je da protiv Reala svaku utakmicu ginu kao da im opstanak zavisi, ista stvar i sa Valenciomkuknjava
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ima sad mjesec dana lufta s ovim pauzama, moze Fortnajta igrat i dan i nocJack je napisao/la:Joj Dembele druže glup li si majka mu stara
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Strašno kako se Barca gura svih ovih godinaOusmane Dembélé dobio je crveni karton zbog govorenja sucu jučerašnje utakmice "loš si, jako si loš", a Mundo Deportivo ukazuje na činjenicu da se očito kriterij suđenja tijekom godina u La Ligi jako promijenio. Tako je primjerice Pepe, igrač Real Madrida, 2012. rekao arbitru: "Ovo je pljačka, kur**n sine", što je u zapisnik bilo upisano da je igrač izrekao u afektu te da to nije bila uvreda, dok je rečenica francuskog napadača okarakterizirana kao nepoštivanje suca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da je pravde Pique je trebao dobiti dodatnu utakmicu suspenzije zbog namjernog žutog ****.
Pa znao i sudija da je pljačka bila.BoixosNois1899 je napisao/la:Strašno kako se Barca gura svih ovih godinaOusmane Dembélé dobio je crveni karton zbog govorenja sucu jučerašnje utakmice "loš si, jako si loš", a Mundo Deportivo ukazuje na činjenicu da se očito kriterij suđenja tijekom godina u La Ligi jako promijenio. Tako je primjerice Pepe, igrač Real Madrida, 2012. rekao arbitru: "Ovo je pljačka, kur**n sine", što je u zapisnik bilo upisano da je igrač izrekao u afektu te da to nije bila uvreda, dok je rečenica francuskog napadača okarakterizirana kao nepoštivanje suca.
Dje ćeš reći Lahozu da je loš.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sve i da je bila pljačka ne možeš ovako nešto reći sudiji i proći bez crvenog kartona, ako već postoje neki kriteriji. Ustvari možeš ako si igrač Reala.TonySosa je napisao/la:Pa znao i sudija da je pljačka bila.BoixosNois1899 je napisao/la:Strašno kako se Barca gura svih ovih godinaOusmane Dembélé dobio je crveni karton zbog govorenja sucu jučerašnje utakmice "loš si, jako si loš", a Mundo Deportivo ukazuje na činjenicu da se očito kriterij suđenja tijekom godina u La Ligi jako promijenio. Tako je primjerice Pepe, igrač Real Madrida, 2012. rekao arbitru: "Ovo je pljačka, kur**n sine", što je u zapisnik bilo upisano da je igrač izrekao u afektu te da to nije bila uvreda, dok je rečenica francuskog napadača okarakterizirana kao nepoštivanje suca.
Dje ćeš reći Lahozu da je loš.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ko da je bitno.
Uostalom, Suarez im svaku tekmu J**+ od do pa frajer jedva žuti dobije.
Uostalom, Suarez im svaku tekmu J**+ od do pa frajer jedva žuti dobije.
Prigovori su najgluplja stvar. Ili svima dijeli crvene ili pusti svakoga da ti prica sta hoce.
Kakav Osman, ne zna 2 rijeci spanskog, to je rijetko glup igrac, vidis mu na cehri
27.10.2020
Dembouz mu izrecitovao refren pjesme od Indire Radić na francuskom, sudija nije mog'o više slušati i crveni opravdano.
Ramos je prije 2 kola yebo sudiji mater protiv Atletica i nije dobio ništa
Doduše, nisam gledao utakmicu ali tako je se pričalo...
Nije Dembele nista rekao sudiji,rekao je to u zrak.
- LlullSergio
- Kontakt:
Suarez vec 5 godina J**+ svima mater i oni se nesto zale.
A jbmti zivot kakvi tipovi.
Sektaši.
Pa u tome i jeste poenta. To svi rade, a crveni dobije samo Dembele.LlullSergio je napisao/la:Suarez vec 5 godina **** svima mater i oni se nesto zale.
Ramos je uvijek prvi kada nešto treba prigovoriti sudiji i kada je dobio crveni? Nikad, kao ni Suarez.
Dobio je i morata ove godine jedan za **** majke sudiji hahaPetardaa je napisao/la:Pa u tome i jeste poenta. To svi rade, a crveni dobije samo Dembele.LlullSergio je napisao/la:Suarez vec 5 godina **** svima mater i oni se nesto zale.
Ramos je uvijek prvi kada nešto treba prigovoriti sudiji i kada je dobio crveni? Nikad, kao ni Suarez.
Šta ono Messi kaže, želio otići iz Barcelone 2013 kad su ga optužili za utaju poreza jer se nije osjećao poželjno. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa tad si još bio navijač Barce, ne znam zašto se smiješ.Saurman je napisao/la:Šta ono Messi kaže, želio otići iz Barcelone 2013 kad su ga optužili za utaju poreza jer se nije osjećao poželjno.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.