Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Puma » 17 okt 2019, 19:00

Fantasista je napisao/la:Ne znam kakve su ostale bile ali ova treba je odron.
Bukvalno svaka je bolja bila.

Bila je jedna Natalija, najbolja sisa koju sam vidio unazad par godina. Radio sam nesto s njima prethodnih dana tako da znam. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 17 okt 2019, 19:43

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 17 okt 2019, 19:47

kada izađe dodijeliti mu neki posao u minstarstvima ali ozb
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 19:48

Derdiyok je napisao/la:
slika
Zar smo i mi bili teroristi kao kurdski otpad? Raznosili se po tuđim državama, ubijali nevino stanovništvo, imali paravojne formacije i ratovali za izraelske interese?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 17 okt 2019, 20:06

IlProfessore je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
slika
Zar smo i mi bili teroristi kao kurdski otpad? Raznosili se po tuđim državama, ubijali nevino stanovništvo, imali paravojne formacije i ratovali za izraelske interese?
Da, ako pitaš prosječnog četnika.
Let's talk about SIX baby!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 okt 2019, 20:09

Derdiyok je napisao/la:
slika
I ti nisi dobar. Mene je stid kad me neko poredi sa bilo kojim narodom preko Drine(na Istoku) pa dalje, bili Sandze Srbi Rusi il Mongolci. Trebam da se poistovjecujem sa Kurdima il ne do Bog Turcima?
Hocu da budemo emancipovani ko Englezi Svabe Holandani, da nam djeca pricaju po 2-3 jezika, da su IT pismeni, da su normalni, hoce da rade i privrjedjuju kako porodici tako i drzavi. Da razmisljaju kako da rijese problem a ne da ga prave.
Je.b.o te sunce o cemu ti razmisljas, cuj ratovo za Izraelske interese!?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 okt 2019, 20:11

ĆAFIRI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 okt 2019, 20:17

Sage je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
slika
I ti nisi dobar. Mene je stid kad me neko poredi sa bilo kojim narodom preko Drine(na Istoku) pa dalje, bili Sandze Srbi Rusi il Mongolci. Trebam da se poistovjecujem sa Kurdima il ne do Bog Turcima?
Hocu da budemo emancipovani ko Englezi Svabe Holandani, da nam djeca pricaju po 2-3 jezika, da su IT pismeni, da su normalni, hoce da rade i privrjedjuju kako porodici tako i drzavi. Da razmisljaju kako da rijese problem a ne da ga prave.
Je.b.o te sunce o cemu ti razmisljas, cuj ratovo za Izraelske interese!?
Da su bogdom ko Izraelci. Što se tiče nauke i obrazovanja ispred nas 100 godina.
Ovo Turci, Arapi, Kurdi je bara sve.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 okt 2019, 20:24

Jel realno šta priča ovaj Novalić, kakva deluded bezobrazna smlata

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 20:24

Kako se navodi, dogovor uključuje zaustavljanje turskih vojnih operacija na 120 sati, a SAD će pomoći u organiziranju povlačenja kurdskih snaga sa područja koje Ankara želi kontrolisati.

Uskoro opširnije...
:salut:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2019, 20:30

Joj frajera,raduje se pobjedi neke tamo azijske vojske i na avataru slavi grb koji je ta azijska vojska ukinula
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 20:34

Svoj ti posao, stavi i ti grb velike srbije, niko ti ne brani. Za Bosnu i Hercegovinu je od izuzetne važnosti vraćanje 3 miliona izbjeglica nazad u Siriju u suprotnom eto ih sve u Bosnu na čep sa Hrvatskom, pa ćemo partijati. Naprijed Sultane.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2019, 20:35

Veci sam Bosnjak od tebe to ti 100% mogu reci,bar ne slavim okupatora
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 20:36

Da ti nije bilo Osmanlija ti bi danas bio pravoslavac ili katolik i veličao neku od dvije susjedne zemlje.
Jugoslaven jesi, Bošnjak nisi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 okt 2019, 20:36

Radi guza ko meduza. Trump za Nobela :bih:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2019, 20:37

IlProfessore je napisao/la:Da ti nije bilo Osmanlija ti bi danas bio pravoslavac ili katolik i veličao neku od dvije susjedne zemlje.
Nacija nije jednako vjera.A ako ne bi bio musliman,bio bi bogumil
#Punoljetstvo

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 20:39

BosniaBoston je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Da ti nije bilo Osmanlija ti bi danas bio pravoslavac ili katolik i veličao neku od dvije susjedne zemlje.
Ako imalo poznaješ historiju srednjovjekovne Bosne trebao bi znati da je Crkva bosanska bila na izdisaju, a da su kraljevi već bili prodali vjeru za večeru kršćanima.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2019, 20:41

BosniaBoston je napisao/la:
Ako imalo poznaješ historiju srednjovjekovne Bosne trebao bi znati da je Crkva bosanska bila na izdisaju, a da su kraljevi već bili prodali vjeru za večeru kršćanima.
Da,u vrijeme Stjepana Tomasa.To ne umanjuje cinjenicu da vjera nije nacija,ionako sam vec sad na pola puta izmedu vjere i agnosticizma
#Punoljetstvo

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 okt 2019, 20:48

Onaj smrad brkati, Miloševićev učenik spominje Bosnu i stradanja Bošnjaka u ratu. Fuj. A radi sada Kurdima što su JNA i VRS.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 17 okt 2019, 20:53

BosniaBoston je napisao/la: Da,u vrijeme Stjepana Tomasa.To ne umanjuje cinjenicu da vjera nije nacija,ionako sam vec sad na pola puta izmedu vjere i agnosticizma
Ne postoji danas gotovo niti jedna nacija na planeti kojoj temelji ne počivaju na vjeri. Vjera je osnov, a osnov Bošnjaštva je pripadnost islamskoj vjeri, kulturi i tradiciji, iako je Bošnjaštvo inkluzivno i otvoreno za sve, kršćani su se odrekli Bošnjaštva i to je to. Bilo - prošlo.
Nisu ni srbi vjernici pa im je SPC i glava i rep.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 325 gostiju.