Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek si se ti pohvalio da si guzioharden je napisao/la:yebo majku ako nisam guzio bolje a levat sam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve se nadam da će neki naš Steve Harvey javiti da je došlo do greške
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma svrha zivota mu pratiti komentare po drustvenim mrezama vidis da je naletio na nekog sda bota i postavio link ovdje znaci slicni se pronalazejasmin10 je napisao/la:Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Krmeći geni se prenose na čovjeka i ako nekog vidiš da se valja po blatu ili hrokće u snu taj je jeo krmetinu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Vidiš da može. Odmah iz toga pročitaš da lik vapi za identifikacijom sa kršćanima, posebno srbima, i da je pogubljena ličnost sa duboko usađenim štokholmskim sindromom i da bi sve dao za jedno njihovo milovanje po okrugloj i velikoj glavi.coelho41 je napisao/la:
krmetina je vrsta mesa, kao i piletina, to ne može opisivat karakterne osobine čovjeka niti može bit stil života
Zaista, ono smo što jedemo.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Da si Kras pršut probo možda bi bio normalniji.IlProfessore je napisao/la:Vidiš da može. Odmah iz toga pročitaš da lik vapi za identifikacijom sa kršćanima, posebno srbima, i da je pogubljena ličnost sa duboko usađenim štokholmskim sindromom i da bi sve dao za jedno njihovo milovanje po okrugloj i velikoj glavi.coelho41 je napisao/la:
krmetina je vrsta mesa, kao i piletina, to ne može opisivat karakterne osobine čovjeka niti može bit stil života
Zaista, ono smo što jedemo.
50-50. Mislim SDP je star sto godina nije napravljen da se napravi begovat za par porodica i dignu pare na ratnom profiterstvu i donacijama.ItsRamiz je napisao/la:A on glasa za SDP hahaha
Znaci isto sranje samo drugo pakovanje
Realno svi smo guzili bolje. Osim Đekija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nek si se ti pohvalio da si guzioharden je napisao/la:yebo majku ako nisam guzio bolje a levat sam
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 okt 2019, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Dakle SDP bot 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma nema lik vise od 15 godina.ItsRamiz je napisao/la:Ma svrha zivota mu pratiti komentare po drustvenim mrezama vidis da je naletio na nekog sda bota i postavio link ovdje znaci slicni se pronalazejasmin10 je napisao/la:Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
Gle paradoksa...
Pijem sarajku a volim BiH iako cekam vizu da idem iz nje. Jos gore idem u zemlju gdje je gico na svakodnevnom meniju. Uff.
Pijem sarajku a volim BiH iako cekam vizu da idem iz nje. Jos gore idem u zemlju gdje je gico na svakodnevnom meniju. Uff.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Y'all can't handle the truth.jasmin10 je napisao/la:Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
Ne treba ti brt. viza za TK.Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
Dakle, voliš je kao Bajro mater.Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...
Tamo branim disertaciju - svinjogojstvo u srednjovjekovnoj Bosni.Ne treba ti brt. viza za TK.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jok trebamo radit da uhljebčine ko ti mogu botovat s radnog mjesta đe ih je neka SDA gnjida uvalila.IlProfessore je napisao/la:Dakle, voliš je kao Bajro mater.Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Svi su svjesni šta je kamata, a mnogi profitiraju na osnovu nje.Heller je napisao/la:Y'all can't handle the truth.jasmin10 je napisao/la:Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
Čitav finansijski sistem se zasniva na kamati.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.Heller je napisao/la:Jok trebamo radit da uhljebčine ko ti mogu botovat s radnog mjesta đe ih je neka SDA gnjida uvalila.IlProfessore je napisao/la:Dakle, voliš je kao Bajro mater.Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...
Pošteni, časni, pismeni. Ostajete ti i SDA. Valjda se ispali cijeli realni sektor pa glođite bukve.IlProfessore je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pic or it didn't happenHeller je napisao/la:Realno svi smo guzili bolje. Osim Đekija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nek si se ti pohvalio da si guzioharden je napisao/la:yebo majku ako nisam guzio bolje a levat sam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Pa ni ti ne voliš BiH jer si SDA bot.IlProfessore je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.