Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ItsRamiz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ItsRamiz » 18 okt 2019, 09:51

jasmin10 je napisao/la:
ItsRamiz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Mislio sam da su SDAe botovi i komunjaree dvije najgore vrste ljudie u BiH, ali ovaj ASD je nova mjerna jedinica za dosadue i glupost.
Ma svrha zivota mu pratiti komentare po drustvenim mrezama vidis da je naletio na nekog sda bota i postavio link ovdje znaci slicni se pronalaze
Ma nema lik vise od 15 godina.
Ma prije da ima 30 nego 15
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 okt 2019, 10:00

ASD je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Pa ni ti ne voliš BiH jer si SDA bot.
A tek što me tvoja konstatacija nasekira, neću moći oka na oko :rol:
Jedva čekam da se Bosna isprazni od polusvijeta poput vas. :wave:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 okt 2019, 10:09

Znas da si u debelom mentalnom problemu kad mislis da si bolji od nekoga zato sto ne jedes svinjentinu.

Ili jos jaca konstatacija, kada mislis da je neko jede jer se zeli identifikovati sa Srbima. I posle kazu Srbi mitomani.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 okt 2019, 10:13

Heller je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Pošteni, časni, pismeni. Ostajete ti i SDA. Valjda se ispali cijeli realni sektor pa glođite bukve.
Barem neka korist od njeg. Dao mi je ideju šta da mezim noćes.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 18 okt 2019, 10:17

ASD je napisao/la:
vest je napisao/la:
ASD je napisao/la:U onome što pričaju jeste, ali u onome što rade naravno da nije.
Vjeru žive samo one vehabijske zajednice što su izolovane od Svijeta.
I ovaj SDA bot sluša Iron Maiden. Znaš koliko je to u skladu s vjerom. :urnebes:
Veze ti sa zivotom nemas. Dzamije pune pogotovo omladine, prva generacija Bosnjaka koju smo mi obrazovali a ne beograd hvala Gospodaru svijetova.
Jedna poruka za cetalje i pocetnike, nicija nije do zore!
Naravno.
Petkom Džuma, subotom se olešiti.

Evo par pitanja.
Koliko muslimana u BiH ganja trebe van braka i koliko muslimana uzima kredite sa kamatama ili on ili firma za koju radi?
Ne pijem ja niti moji prijatelji, ima nekih u rodbini koji koriste alkohol ali se ne druzim plaho s njima a sve ih je manje jer nema koristi od opojnih sredstava. Zene su ponajvece iskusenje to se slazem a kredit ne koristim jer ne trosim vise nego sto imam. Ne dao Bog ostati nekome duzan.
Nije ovo prica da je sve bajno i da nema licemjera medju tzv vijernicima i ne pjevuse citav dan nego iskusenja ima za svakog od nas u zivitu.
Ne uzimaj tudji hak!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 okt 2019, 10:21

vest je napisao/la:
Ne pijem ja niti moji prijatelji, ima nekih u rodbini koji koriste alkohol ali se ne druzim plaho s njima a sve ih je manje jer nema koristi od opojnih sredstava. Zene su ponajvece iskusenje to se slazem a kredit ne koristim jer ne trosim vise nego sto imam. Ne dao Bog ostati nekome duzan.
Nije ovo prica da je sve bajno i da nema licemjera medju tzv vijernicima i ne pjevuse citav dan nego iskusenja ima za svakog od nas u zivitu.
Ne uzimaj tudji hak!
Znači za žene priznaješ, ok.

Eh sad da vidimo za kredit.
Ne uzimaš ga iz razloga što ne želiš ostati nekome dužan?
Šta ako imaš neku ekstra biznis ideju, koja je sigurna, da li bi digao kredit u tom slučaju? znači po uslovima da je sve sigurno i da nećeš nikome ostati dužan? i dalje bi ti bio veliki grijeh.

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 18 okt 2019, 10:25

sreca pa ce ti roditelji dati pare da se napijes veceras i da nas postedis svojih gluposti barem veceras

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 okt 2019, 11:10

coelho41 je napisao/la:
krmetina je vrsta mesa, kao i piletina, to ne može opisivat karakterne osobine čovjeka niti može bit stil života
Vidiš da može. Odmah iz toga pročitaš da lik vapi za identifikacijom sa kršćanima, posebno srbima, i da je pogubljena ličnost sa duboko usađenim štokholmskim sindromom i da bi sve dao za jedno njihovo milovanje po okrugloj i velikoj glavi.

Zaista, ono smo što jedemo.
šteta što nemamo vegana na forumu da se ovo zakuha, nadam se da ozbiljno to ne mislis

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 18 okt 2019, 11:13

Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...

Pijem sarajku a volim BiH iako cekam vizu da idem iz nje. Jos gore idem u zemlju gdje je gico na svakodnevnom meniju. Uff.
Dakle, voliš je kao Bajro mater.
Gdje god da sam imao priliku isticao bi znacaj kulturne bastine BiH. Bilo to kod poslodavca tokom sezonoskog rada (u Hrvatskoj) tokom kratog razgovora i njegovih pitanja u vezi Bosnjaka ili tokom staziranja u srednjoj skoli (godina dana).

Kada bi dosla spomen o Bosni, tu sam naglasavao znacaj cijele tradicije, pa tako i za teme BiH u Osmanskom carstvu te neka potpitanja srednjoskolaca.

Svoju vjeru islam ne bih prodao za milione iako se ne pridrzavam svih propisa.

Svaku agresiju na ovu zemlju osudujem a posjedujem cijelu jednu malu arhivu validne literature koja govori da smo nakon bana Borica bili samostalna zemlja sve do pada kraljevstva, pa tako i knjige nakon toga. Sve to ide kao nasljedje mojoj djeci.

Cak sma turistima iz Svabije opisivao vaznost vakufa te genralno znacaj objekata poput Karađoz-begove dzamije.

Slobodno mogu reci da sam veliki patriota samo sto se ne farbam zeleno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 okt 2019, 11:18

Asteriks je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Gle paradoksa...

Pijem sarajku a volim BiH iako cekam vizu da idem iz nje. Jos gore idem u zemlju gdje je gico na svakodnevnom meniju. Uff.
Dakle, voliš je kao Bajro mater.
Gdje god da sam imao priliku isticao bi znacaj kulturne bastine BiH. Bilo to kod poslodavca tokom sezonoskog rada (u Hrvatskoj) tokom kratog razgovora i njegovih pitanja u vezi Bosnjaka ili tokom staziranja u srednjoj skoli (godina dana).

Kada bi dosla spomen o Bosni, tu sam naglasavao znacaj cijele tradicije, pa tako i za teme BiH u Osmanskom carstvu te neka potpitanja srednjoskolaca.

Svoju vjeru islam ne bih prodao za milione iako se ne pridrzavam svih propisa.

Svaku agresiju na ovu zemlju osudujem a posjedujem cijelu jednu malu arhivu validne literature koja govori da smo nakon bana Borica bili samostalna zemlja sve do pada kraljevstva, pa tako i knjige nakon toga. Sve to ide kao nasljedje mojoj djeci.

Cak sma turistima iz Svabije opisivao vaznost vakufa te genralno znacaj objekata poput Karađoz-begove dzamije.

Slobodno mogu reci da sam veliki patriota samo sto se ne farbam zeleno.
Javiće se kad izgugla za njega kompleksne pojmove.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 18 okt 2019, 11:42

ASD je napisao/la:
vest je napisao/la:
Ne uzimaj tudji hak!
Znači za žene priznaješ, ok.

Eh sad da vidimo za kredit.
Ne uzimaš ga iz razloga što ne želiš ostati nekome dužan?
Šta ako imaš neku ekstra biznis ideju, koja je sigurna, da li bi digao kredit u tom slučaju? znači po uslovima da je sve sigurno i da nećeš nikome ostati dužan? i dalje bi ti bio veliki grijeh.
Prvo da naglasim da sam grijesan kao i svi drugi ljudi i odgovaram samo u svoje ime. Nisam autoritet islamskih vjernika i svako ima svoj nacin razmisljanja.
Po mom misljenju ima da odbijes kredit.
Ko uzme kredit ima da svu dobit daje u humanitarne svrhe tipa pomoc povratnicima, bunar u nigeriji za sirotinju ili bolesnim. Znam da je to grijeh koji se pokusava ublazit dobrim djelom ali nisam necovjek da vidim sta ljudi prozivljavaju u svijetu sto ne bi trebali da se tzv elita drzi toga da pomaze sirotinji.
Zivimo u svijetu poganih i licemjernih ljudi pocev od arapskih seikova do americkih biznismena.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 18 okt 2019, 11:45

Sta se pravdas liku od 30 godina kojem ce roditelji dati pare da se napije veceras

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 18 okt 2019, 11:45

IlProfessore je napisao/la:Zaista, ono smo što jedemo.
Interpoliramo li ovu besmislenu parolu (koja ima svoju dijametralnu verziju u srpskom nacionalizmu) u uobičajeni meni Bošnjaka-muslimana, dobijemo kao rezultat:

-Bošnjaci su kokoši jer jedu kokošije meso,

-Bošnjaci su telad jer jedu teletinu,

-Bošnjaci su jagnjad jer jedu jagnjetinu,

a u periodu Kurban-bajrama postaju ovnovi ili, eventualno, krave jer se te dvije životinje obično kolju, a dio mesa se koristi za ishranu.

Btw, ne pijem alkohol, ne jedem svinjetinu, ne kockam, ne ganjam tuđe žene (dosta mi je moja), ne glasam za SDA, praktično nijedan veliki bošnjački grijeh ne upražnjavam, ali isto tako mi ne pada na pamet da provjeravam šta jede neko punoljetan ko može priuštiti meso po svom ćeifu.

Što se kamate tiče, baš kao što je i svinjetina u nuždi dopuštena, dopuštena je i kamata.

https://www.preporod.com/index.php/sve- ... -kreditima

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 18 okt 2019, 11:52

ja sam janje od covjeka :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 okt 2019, 12:06

Hindusi su dosta normalniji po tom pitanju od muslimana. Hindusi ne jedu govedinu. Ali ne idu okolo i ne govore nehindusima kako ne treba jest govedinu ili da su svi koji jedu govedinu debili.

Evo recimo kakav gospodin je Mahatma Gandi bio
“How can I force anyone not to slaughter cows unless he is himself so disposed? It is not as if there were only Hindus in the Indian Union. There are Muslims, Parsis, Christians and other religious groups here.”
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 18 okt 2019, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 18 okt 2019, 12:09

Sarrifufna je napisao/la:ja sam janje od covjeka :mrgreen:
:lol:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 18 okt 2019, 12:10

Ja sam pi.čka od čovjeka.

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 18 okt 2019, 12:14

A i jesmo ono sto jedemo samo ne bukvalno

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 okt 2019, 12:15

Pozz decki od jajeta, a popodne cu vjerovatno biti grah.
Ybg vise bih volio da sam riba ili tele, ali sta je tu je :(
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 okt 2019, 12:21

Pa gdje ce ASD u qrac ? Sta mislis da na zapadu jedva čekaju ljude koji se hvale kako citaju sve komentare na klixu i ostale gluposti

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 8 gostiju.