Ja sam pašteta.JohnCleese je napisao/la:Pozz decki od jajeta, a popodne cu vjerovatno biti grah.
Ybg vise bih volio da sam riba ili tele, ali sta je tu je
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Od sad se samo s rotkvicama druzimHeller je napisao/la:Ja sam pašteta.JohnCleese je napisao/la:Pozz decki od jajeta, a popodne cu vjerovatno biti grah.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja ako nisam pile odnosno kokoš neću biti ni jedna druga životinja.
- ASD
- Kontakt:
Na klixu bukvalno provedem 5 minuta dnevno. Preletim neke vijesti, usput pročitam komentare. Puno toga mi promakne.jasmin10 je napisao/la:Pa gdje ce ASD u qrac ? Sta mislis da na zapadu jedva čekaju ljude koji se hvale kako citaju sve komentare na klixu i ostale gluposti
Facebook držim samo zbog stranih jezika, ne pišem nikad duže od par riječi. Evo juče sam samo s jednim jaranim pisao. Ja njemu napisao "kafa u 6" , on napisao "može". (to je za čitav dan).
Instagram, twitter, youtube account i ostalo nemam.
Najviše provedem vremena na ovom forumu kada je dangubljenje po internetu u pitanju, a i to je s posla, s kafe (kad je dosadno) i tih stvari.
Inače na ovom forumu većinom pišem o sportu.
Ali to sve kad se sabere je mizerno u poređenju sa većinom ljudi.
Dal je pile preslo cestu?sljivo je napisao/la:Ja ako nisam pile odnosno kokoš neću biti ni jedna druga životinja.
- IlProfessore
- Kontakt:
https://www.bloomberg.com/news/articles ... port-findscoelho41 je napisao/la:Hindusi su dosta normalniji po tom pitanju od muslimana. Hindusi ne jedu govedinu. Ali ne idu okolo i ne govore nehindusima kako ne treba jest govedinu ili da su svi koji jedu govedinu debili.
https://www.bbc.com/news/world-asia-india-48278441
Itd
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
E odlično, opravdao si mržnju prema ljudima koji jedu svinjsko meso.
- Donnie Darko
- Kontakt:
smijem li istući ženu ako jede svinjetinu?
- Sarrifufna
pola krme pola erdingerHeller je napisao/la:Ja sam pašteta.JohnCleese je napisao/la:Pozz decki od jajeta, a popodne cu vjerovatno biti grah.
pocasni precjednik @ FK Formula
Uhhh Erdinger, a meza pršuta Njeguška, Livanjac i maslina. Imam erekciju.Sarrifufna je napisao/la:pola krme pola erdingerHeller je napisao/la:Ja sam pašteta.JohnCleese je napisao/la:Pozz decki od jajeta, a popodne cu vjerovatno biti grah.
Nullius in verba
Zasto bi je tukao kad bi i ti jeo sa njom?Donnie Darko je napisao/la:smijem li istući ženu ako jede svinjetinu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel to impliciraš da su muškarci i žene jednaki?Justin je napisao/la:Zasto bi je tukao kad bi i ti jeo sa njom?Donnie Darko je napisao/la:smijem li istući ženu ako jede svinjetinu?
Gdje si patriota nisam te prepoznao.IlProfessore je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Mi volimo Bosnu ali ne volimo SDA to kad shvatiš biće ti lakše,..ili možda neće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlProfessore
- Kontakt:
Ili se praviš veoma glup, ili zaista jesi pa ti to odlično ide. Nađi mi dio u ovoj raspravi u kojoj sam uvukao SDA u priču u bilo kojem kontekstu i heller od mene ima porciju čvaraka.Saurman je napisao/la:Gdje si patriota nisam te prepoznao.IlProfessore je napisao/la:
Pa idi ba, ko te y, samo kažem da ne voliš Bosnu, nisi patriota itd, dakle ne činiš ništa nelegalno, tvoj izbor i allahimanet, idi što prije, al nemojte onda puniti usta i tastature lažnom ljubavi i tom ostalom patriotskom patetikom. Reci da su vaši poraženi i da nemate više šta raditi ovdje i vozdra.
Mi volimo Bosnu ali ne volimo SDA to kad shvatiš biće ti lakše,..ili možda neće.
Ne voli se Bosna pljuvanjem islama, furanjem defetizma, odlascima, lajanjem i trolanjem.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Fantasista
- Kontakt:
A šta je sa onima koji nemaju šta jest i što im je prazan stomak? Šta su oni 
Kontradiktoran si prvo nekom kažeš da je glup a onda ti sam izvališ ovu glupost.IlProfessore je napisao/la:
Ili se praviš veoma glup, ili zaista jesi pa ti to odlično ide. Nađi mi dio u ovoj raspravi u kojoj sam uvukao SDA u priču u bilo kojem kontekstu i heller od mene ima porciju čvaraka.
Ne voli se Bosna pljuvanjem islama, furanjem defetizma, odlascima, lajanjem i trolanjem.
Primjetio sam da često pravdaš SDA uhljebe jer si vjerovatno jedan od njih a vidim da sad i sudiš o karakteru ljudi po tome kakvo meso jedu.Debilizam na kvadrat.
Ovdje niko ne pljuje Islam čovječe o čemu ti lupaš, a to što neko kritikuje sistem i bježi vani od istog nije manjak patrizotima nego borba za opstanak.
SDA je uništio državu to mora biti jasno tebi a i ostalim, nemoj misliti da sad ako mrzim zelene da podržavam crvene jer nabijem na qurac jedne i druge isto sranje drugo pakovanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa u nekim stvarima im se jednako gleda.Donnie Darko je napisao/la:jel to impliciraš da su muškarci i žene jednaki?Justin je napisao/la:Zasto bi je tukao kad bi i ti jeo sa njom?Donnie Darko je napisao/la:smijem li istući ženu ako jede svinjetinu?
Ali istina da su zene ispod nas u vecini stvari.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- IlProfessore
- Kontakt:
Jedno je kritikovati sistem a drugo je bježati. Dva potpuno različita pojma. Ja se upecam samo na ono kada krmojed krene pljuvati po Aliji, jer je udar na Aliju udar i na Bošnjake. Nije melek, griješio je, insan od krvi i mesa, ali definitivno nije zaslužio da ga neki masni yebivjetri pljuju svakodnevno.Saurman je napisao/la:
Ovdje niko ne pljuje Islam čovječe o čemu ti lupaš, a to što neko kritikuje sistem i bježi vani od istog nije manjak patrizotima nego borba za opstanak.
Što se mene tiče pljuj danonoćno po SDA i osuđuj ih, ali budi uvjeren da ćeš napraviti 0% promjena ako ne budeš društveno angažovan i aktivan u bilo kojem polju, nebitno da li je riječ o strankama, NVO, biznis, privatni sektor, mijenjanje stanja u državnom sektoru i sl. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame i totalni nedostatak patriotizma, suhi materijalizam.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Da toliko pljujete po rs, ustasama uzp-u Dodiku i ostalima koji unistavaju ovu drzavu, koliko blatite rahmetli predsjednika, onda bi mogli pricati o pljuvanju sistema, korupcije, i td.
Ovako jedina meta su sda, Alija i Bosnjaci.
Iako ne snose 20 posto krivice za CJELOKUPNO stanje u komplet drzavi. Vise je sranja po drzavu uradio sdp.
Iako su svi ista gofna u globalu, ali hajde.
Ovako jedina meta su sda, Alija i Bosnjaci.
Iako ne snose 20 posto krivice za CJELOKUPNO stanje u komplet drzavi. Vise je sranja po drzavu uradio sdp.
Iako su svi ista gofna u globalu, ali hajde.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 52 gosta.