Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 21 okt 2019, 22:15

Ovaj Emery je nevjerovatan lik. Kako je uspio zatrti Arsenal, kod najgoreg Wengera smo igrali atomski fudbal za ovo smeće.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 21 okt 2019, 23:02

Nema se šta reći nego da je ovaj smećar na klupi Arsenala ovakve poraze učinio očekivanima.

Smiješan klub, smiješan tim. Daj Ljungberga na klupu do kraja sezone, a ovo smeće potjeraj vani skupa sa Xhakom, Sokratisom i ostalima iz njegove družine.

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 21 okt 2019, 23:05

To hocu da napisem, pa realno ovaj poraz me tangira ko lanjski snijeg...sta sad reci nesto sto nije receno vec sto puta? Ovo je ocekivano ovo ce se desavati...nabijem na ku?ac onoga ko je skontao da za Pepea treba dati tolike pare i jos jednom duboko izvinjenje gospodinu Gervinhu a neprimjerenu usporedbu sa njim.

Profesor
Postovi: 4248
Pridružen/a: 01 avg 2011, 19:11
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Profesor » 22 okt 2019, 12:59

Mislim da bi i za manje pare mogli dovesti igrace koji ce promasivati tap-in situacije. A ne platiti tarabe 80milki. Emery out! Allegri/Mou in!

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2019, 16:21

slika




:lol:






u smiješnoj konkurenciji za 3.i 4.mjesto mi nemamo apsolutno nikakve šanse da se dokopamo lp :rol: onda se zna kolko smo jadni kao drakulina prćija,totalno propala sezona bi bila dati ovome magarcu da vodi do kraja sezone jer ovo ni on sam nezna šta hoće na terenu,da mu je šiptarsko smeće kapetan i daje onakve izjave odmah bi polomio noge obojici,šiptarska spodoba stvarno misli da je prerasla ovaj nikad gori Arsenal i da zaslužuje igrati u nekom klubu u lp :rol: ,samo za dovoođenje pepea koji nije igrač za pola ovih para,drakuli treba otkaz dati i zaljepiti jednu iza uha,lik od 1000 **** udaraca nije u stanju pogoditi pošteno jednu **** loptu prema golu,jučer mu onaj saka igra čitavu tekmu :crazy: ,,da mi je znati koju su to klasu vojaeroljupci vidjeli u onom čubonji od willoacka,onakvih limitiranih igračića ima na bacanje na svakom ćosku,guendozija se uzdiže u nebesa,a lik niti u jednom smjeru ništa,čak u nekim situacijima prema naprijed kad treba krenuti okomito prema golu štopa igra i ima stalno potez viška kolko je spor,a da negovorim o igri u obrani i pozicioniranju,on i xhaka su glavni dio problema u vezi sa jednim playmakerom koji bi igrao ispred,jer nema nikakve igre niti kreacije kolko je to loše nabacano na sredinu iz **** materine,urugvajac mu na klupi da bi igrao šipac,a kad uđe stavlja ga na cenera,umjesto da mu lik stalno u prvih 11 na dmf-u sa discipliniranim ceballosom na cmf-u,a ispred okać sa krilima i jednim špicom,vjerojanto bi najbolja formacija bila 4-2-3-1,vrijeme curi i ako se uskoro nešto ne promijeni na klupi i još jedna propala sezona,nadam se da će palace iduću poginuti na terenu i izvući tri boda i da će ovaj dobiti otkaz,allegri i mou slobodni zašto trpiti ovo smeće ako se može nešto drugo probati da se spasi sezona,ako im je do daljneg gubljenja love nek ostane drakulu još 10 godina,možda čak i onaj gallardo dolazi u obzir, ali pod upitnikom,ako ovo smeće od ekipe na terenu i još goreg kretena na klupi ne vide edu i sanlehi nek se krenu pakirati s drakulom, i nemojte mi samo zazivati ljunberga :rol:

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 22 okt 2019, 19:35

Ja bih išao sa postavom:

Martinez

Bellerin Chambers Holding Tierney

Torreira D.Luiz/Ceballos

Pepe Özil Aubameyang

Lacazette

Martinez ima fizikalije da dominira petercem na prekidima, Leno je tu beskoristan uz sve odbrane koje pravi.

Bellerin je naš najbolji RB, tu nema dileme. Dosad se valjda zakrpio da može igrati i ligu.

Chambers i Holding su dva pismena stopera u ovom timu i znaju s loptom dovoljno da ih ne hvataju na krivoj nozi kao grčkog Mustafija.

Torreira je najbolji centralni vezni kojeg imamo i samo španski Moyes zna zašto ne igra kao DMF svaku utakmicu.

D.Luiz je defanzivna truba, ali zna sa loptom i ima visinu/skok-igru za sredinu terena gdje smo doslovno kratki više od deset godina. Druga opcija je da idemo sa Ceballosom - gubimo na fizikalijama, dobivamo na pas-igri i tranziciji prema napadačkom redu.

Pepe desno, Aubameyang lijevo i Özil na 10, uz Lacazettea na CF - ubacivati Saku i Martinellija, a ne sakrivati se iza njih kao što španski Moyes radi.

Ovaj tim bi trebalo da bude dovoljno dobar da pobjeđuje timove od 11. do 20.mjesta bez problema.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 24 okt 2019, 01:30

EMERY: FANS NEED TO REMEMBER THAT I HAVE MADE ARSENAL MORE COMPETITIVE



:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:





Ahead of Thursday night’s Europa League clash against Vitoria, he said, “Sometimes we forget the memory and we need to remember.

“When I arrived, this team needed to be more competitive. Arsenal, in their history, were winning 1-0 and being very competitive, but it was not enough.

“Then the process of being competitive and with improved creativity. When I arrived here, the creativity was more or less good, but being competitive was worse.

“It was not enough. I think last year I started to improve being competitive, also with some very good matches playing with creativity.

“This year we are in that process, but also with patience because our strategy as a club has some new players and young players.

“We are being competitive. With our creativity, maybe we have lost a little, but I know we are going to ­recover that.

“I want to show our supporters our energy and our intensity ­because I think that is something we improved last year and this year.

“There are a lot of supporters with different opinions. Some want more creativity, some want maybe more intensity, more energy.

“I want both. My way is both.

“My idea is to be competitive, with creativity. Our creativity sometimes is good, sometimes very good and sometimes worse.

“We have time and we have very young players, who we are giving confidence, minutes in the Premier League to adapt to the rhythm we want. We are in a process. Here, the most important is the club, the strategy of the club, the team, the group.

“Our job is finding how we can improve and get better in our way, and one is creativity.

“We are winning at home, but I think we can win and we can also be more clear in our style, improving maybe that creativity.”






:facepalm: :roll: :rol: koja sprdačina od lika u pm :oops: :crazy:









slika


preferiraš jedno veliko 0 jer si luzerčina i lizač dupeta





slika


armirani beton od pojačanja :rol: nije u stanju puknuti loptu :kafa:





slika


drakulin kapetan i beton pojačanje :rol:






slika

raspali grk i na treninzima služi za sprdačinu :rol:

Avatar
Murga
Postovi: 3115
Pridružen/a: 20 jul 2013, 16:29
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Murga » 24 okt 2019, 05:31

Cuj Arsenal je u proslosti pobjedjivao 1-0. Pa Arsenal je zadnjih ne znam ni ja koliko godina uvijek oko 70 ili preko davao u ligi. Lupa nekad sa izjavama ili ga nisam razumio. Wengerov fudbal je ljepota bila poredeci sa ovim.
Jos kad pocnu loptu iznositi od golmana, hoce nesto da mi bude. :facepalm:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Avatar
Brokula
Postovi: 30914
Pridružen/a: 13 feb 2014, 18:32
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Brokula » 24 okt 2019, 10:53

E moj Murga kakve je sve on jucer dao izjave, pozlilo bi ti :mrgreen:

"Budite mi zahvalni jer sam tim ucinio konkurentnim"
"U procesu smo jer igramo dosta mladih igraca ( krivi mlade igrace)"
"Nismo trebali izgubiti jer je Pepe promasio odlicnu sansu"
Ovo zadnje pogotovo je pomenuo 15 put, em baca igrace pod autobus i krivi njih, em smatra da je jedna sansa dovoljna bila.

E i da, prica kako je htio dovesti Keitu umjesto Torreire, dok je ovog istovremeno klupiorao bez ikakvog razloga :facepalm:
Bukvalno cemo izgubiti najvaznijeg igraca na sredini zbog debilizma nesposobnog strucnjaka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 24 okt 2019, 13:18

Wenger mi je u posljednjim godinama karijere hiljadu puta izazvao želju da mu lupim šamarčinu pa da dođe sebi. Ovaj kreten mi samo izaziva želju da ga nabijem nogom u gu.zicu, izbacim iz kruga stadiona i dam zaštitarima njegovu sliku da ponove proceduru ako se prevarant i lažovčina pojavi. Uzeo bih Dženana Uščuplića do kraja sezone samo da ne gledam njegovu obješenu nosinu kraj aut-linije.

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 24 okt 2019, 16:57

Olinjali spanski klosar je pogubio konce, nadyebao je i senilnog voajera u kolicini nebuloza koje je izjavljuje, ova trenerska prevara se sto prije mora nogirati.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 24 okt 2019, 19:54

Za ovo što Emery radi Özilu treba dobiti otkaz već večeras, ali prije da sve radi u dogovoru sa Raulom kako bi se riješili Erdoganove plate.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 24 okt 2019, 22:22

Sjajan je ovaj tim. :lol: Eto, vratili se bekovi, igra Holding, vratio se i Lacazette, vratio se Torreira, nema Xhake...i opet smo smeće od tima.

Willock i Maitland Niles uvjerljivo najgori u jakoj konkurenciji, Lacazette isto užasan, stalno u ofsajdu. Tierney ispao kao majmun dvaput kod prvog gola.

Ako ništa, smeće je malo bliže otkazu.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 24 okt 2019, 22:56

Pepe spasio Emeryja otkaza. :lol: Dva odlična šuta, dva gola.

U drugom poluvremenu Ceballos i Guendouzi podigli vezni red, a napad prodisao izlaskom Lacazettea i ulaskom Pepea.

Sve u svemu, dobili smo, ali ovo je bilo groznih 60-ak minuta za gledanje. Ovakve timove Arsenal treba da dobija tri-četiri razlike.

Avatar
Justin
Postovi: 16849
Pridružen/a: 11 sep 2017, 17:34
Lokacija: Ellicott City
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Justin » 24 okt 2019, 23:00

Artetitis je napisao/la:Za ovo što Emery radi Özilu treba dobiti otkaz već večeras, ali prije da sve radi u dogovoru sa Raulom kako bi se riješili Erdoganove plate.
Vrlo moguce da je to plan. Samo sto nisu izgleda racunali da je Ozil lijena slina koja nema nikakav problem sa tim da ne igra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Seaman » 24 okt 2019, 23:19

slave se dva krumpira koja su mu prešla preko noge :rol: prvi gol čista greška golmana,još lopta putovala pola dana od jakosti :rol: takvih mu je više od pola golova bilo u francuskoj ili pucanje kuda ide lopta gdje je nabijao statistiku plus penali :rol: **** igrača od 80 milki koji nemože meda u ligi :rol: šteta da se nije izgubilo jer bi drakula bio na konopcima :kafa: ova pobjeda samo zamaskiralo još jednom veliko ništa na terenu i na klupi,nadam se da će palace obaviti posao jer svakim danom na klupi majmuna gubimo previše :kafa:




viera koji dominira protiv guimaresa :damn: :rol: **** led,prije par tjedana dizali u nebesa crnog čubavca a nema lik blage :rol: :rol:



Emery on Özil: “Tonight isn’t the day to talk about that. He’ was not in the squad, that is the decision.”


odlučio raul,a ti izvršavaš :rol: uvlakač


crni mačak s ovakvim današnjim pristupom opet lagano preko 20+ ligaških golova :rol: uskoro će ga mali martinelli istisnuti i može ga onda agent nekome u rusiji uvaliti za siću :kafa:






slika


:rol:

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 27 okt 2019, 09:53

Emery manje-više potvrdio da je klupska hijerarhija naložila da Özila istjera iz kluba ovim šikaniranjem. Kakvog beskičmenjaka imamo na klupi, kakvo smeće nam vodi klub...nemam riječi.

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 27 okt 2019, 16:36

Leno

Chambers D.Luiz Sokratis Tierney

Xhaka Ceballos Guendouzi

Pepe Lacazette Aubameyang

Avatar
topnik1
Postovi: 15127
Pridružen/a: 14 apr 2014, 23:20
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la topnik1 » 27 okt 2019, 16:45

Artetitis je napisao/la:Leno

Chambers D.Luiz Sokratis Tierney

Xhaka Ceballos Guendouzi

Pepe Lacazette Aubameyang
Terijer za Kapitena

Holding za jednog od stopera

Chembers na stopera

Bellerin na beka

I to bi bilo ono najjace sto imamo uz eventualno Ozila

I naravno u drugom pol malog Martinelija gurnuti u igru ovisno od rezz. :opaopa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 27 okt 2019, 17:47

:lol: Woy nije pomjerio sat, teško nam se nakon poluvremena.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.