Amar im je takve komplekse nabio da žive u paranoji. Yebo njih, gori su mi neki naši što se žetonišu s pitarima dok oni pišu onakve gadosti.
Što se tiče suđenja više me ništa ne može iznenadit, jednostavno savez i sve njegove strukture ne dozvoljavaju napredak fudbala već su bitni samo interesi. Isti likovi jašu od početka fudbala u BiH. Hasanbegović, Banjac, Prolić su od osnivanja FSBiH tu i kako onda očekivati promjene ako su isti likovi vazda. Kako očekivati promjene kad Džemo Ćalija i Prolić donose akte po kojima se produžuje do 67. godine rad kontrolora utakmica, samo da bi oni mogli duže lovu klepat. Fudbalski dinosaurusi sa doživotnim mandatima. Kako očekivati promjene kad prošle sezone jednom premierligaškom sudiji na poluvremenu stižu prijeteće SMS poruke od strane jednog od glavnih ljudi sudijskog komiteta. Taj sudija je morao naravno u drugom poluvremenu promjeniti kriterij suđenja. I Ćalija i Prolić uvalili sinove u savez koji za početak sude i delegiraju na utakmicama mlađih kategorija. Izmjenili su još zakona koji im idu na ruku ali ne da mi se sad pisati o tome. Sudija dobije direktivu da osakati nas žutim kartonima, to ti životom garantujem.
Gle Slavko i Miske na istom mjestu, jesul' proćaskali oko dugova prema Slavki?lijevapolutka je napisao/la: ↑07 nov 2019, 09:13https://www.f.okus.ba/sport/fudbal/novi ... rYLh9T4rIM
e najebali smo kad mega miške preuzme klub

Kad smo kod licence evo izgleda moramo isplatiti 100.000 KM savezu i CAS-u. Tako tvrdi "izvor iz saveza". Ako je tačno treba za muda objesit svakog ko nas je zajebo za licencu. Od toga što smo trebali dobiti stotine hiljada eura od europe do toga što još sad moramo mi izvalit 100 milja.