Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jedna za derbi protiv Scuma.

- King Kenny
- Kontakt:
Evo dodjoh "maksuz " na ovu temu da svim topnicima i ostalim pripadnicima islamske vjeroispovijesti koji ovo budu citali cestitam Bajram s porukom Bajram Serif Mubarek Olsun,nek vam dragi Allah podari samo lijepe trenutke...i naravno Bosco sretan ti rodjendan,,,lijepo se provedi i sad si u godinama stepenicu vise tako da od tebe ocekujem jos kvalitetnije postove 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
B.M.Š.O svim topnicima muslimanske vjeroispovjesti
Boske sretan rodjendan i da ti Celik kup osvoji i Arsenal makar Carling kup
Boske sretan rodjendan i da ti Celik kup osvoji i Arsenal makar Carling kup
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Sretan rodjendan Bosko, sve najbolje!
Sto se tice podhebavanja na ovom forumu, ja ne znam zasto se neko vrijedja oko toga i moralizira se uopste. Podhebavanja su sastavni dio fudbalske, ali i forumske subkulture, da nema toga bilo bi dosadno. Mene to licno ne nervira, kad nas neko podere ocekujem i podhebavanja, kad Barca nekoga iznabada, volim i ja malo podbosti , ali sve to naravno u granicama kulture i realnosti. Ne razumijem zasto dosta navijaca Arsenala ne voli Barcelonu, klub koji vam nije nista nazao ucinio, izbacili smo vas prosle godine cisto posteno i pred bogom i narodom, a prica oko Fabregasa je isto bezveze, covjek uopste nije ni presao u Barcu, sta bi bilo da jeste, ovako nas klub je poslao ponudu najnormalnije, vas klub odbio, i ne znam kakva je to drama.
Raduje me situacija u engleskoj ligi, tj da je Arsenal ponovo blizu samog vrha, gdje zelim i da bude, a to sto se ponekad podhebavamo je sasvim prirodno i demokratski
Sto se tice podhebavanja na ovom forumu, ja ne znam zasto se neko vrijedja oko toga i moralizira se uopste. Podhebavanja su sastavni dio fudbalske, ali i forumske subkulture, da nema toga bilo bi dosadno. Mene to licno ne nervira, kad nas neko podere ocekujem i podhebavanja, kad Barca nekoga iznabada, volim i ja malo podbosti , ali sve to naravno u granicama kulture i realnosti. Ne razumijem zasto dosta navijaca Arsenala ne voli Barcelonu, klub koji vam nije nista nazao ucinio, izbacili smo vas prosle godine cisto posteno i pred bogom i narodom, a prica oko Fabregasa je isto bezveze, covjek uopste nije ni presao u Barcu, sta bi bilo da jeste, ovako nas klub je poslao ponudu najnormalnije, vas klub odbio, i ne znam kakva je to drama.
Raduje me situacija u engleskoj ligi, tj da je Arsenal ponovo blizu samog vrha, gdje zelim i da bude, a to sto se ponekad podhebavamo je sasvim prirodno i demokratski
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
a de mi reci po čemu ti misliš da je Arsenal "dominantan" ???-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- VfL Bochum
- Kontakt:
O moj bože,svašta se može pročitati-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Pa u kojem ti čovječe svijetu živiš ?
"Wir sind Bochum – Wir sind VfL!"
"Man schießt nur, wenn man weiß das man trifft"
"Man schießt nur, wenn man weiß das man trifft"
-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Tako je momak samo ovako nastavi,a Real i SCUM su takođe bezvezni timovi jer i engleska kraljica navija za Arsenal koja je dominatna u odnosu na španskog kralja i milione ljudi u svijetu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma -Paja DOMINIRA da mi bi samo znati koliko ima godina ovaj Paja 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
To romarioo stvarno je levatRomariooo je napisao/la:Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Jest da priča protiv mene mrske Barce jedino se slažem sa ovim za najružniji fudbal brate stvarno igrate dosadno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
kad god paja napise post odma se javi 5 jos vecih budala da citira njegov post 
A šta ćeš tebra mora seFaraon iz Visokog je napisao/la:kad god paja napise post odma se javi 5 jos vecih budala da citira njegov post
Malo smijeha
Da se glupost više puta ponavlja čim ga citiraš to je jedno ponavljanje
Paja je car, drago mi je da se vratio ipak, cim se dominacija vrati u vrh, vraca se i Pajuga.
Nego kakve su sanse da Arsenal preuzme vrh tabele, s kim igrate u sledecim utakmicama, a s kim Celzi ako neko zna napamet da se ne trazi
Nego kakve su sanse da Arsenal preuzme vrh tabele, s kim igrate u sledecim utakmicama, a s kim Celzi ako neko zna napamet da se ne trazi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mi s kokoskama,pa villa, chelski mislim sa newcastle 
cska sa birminghamom igra, eh da je to proslogodisnji birmingham
XD
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Doduše, nije ovo ni prošlogodišnji Chelsea.
Nemaju Terryja, Alexa, Lamparda, Essiena, Ramires se nije uklopio...Dakle, može Chelsea kiksati, ali biće i Arsenalu teško protiv Pijetlova.
Btw, kada se pogleda pad kvota, za nešto više od 24 časa koeficijent na Birmingham je spao za 0.50.
Ni kladionice ne vjeruju u sigurnu pobjedu Plavaca. 
Nemaju Terryja, Alexa, Lamparda, Essiena, Ramires se nije uklopio...Dakle, može Chelsea kiksati, ali biće i Arsenalu teško protiv Pijetlova.
Btw, kada se pogleda pad kvota, za nešto više od 24 časa koeficijent na Birmingham je spao za 0.50.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Celzio je sad po meni puno vise ostecen povredama nego vi, njima je najveci belaj sto nema Lamparda i Essiena, ona sadasnja njihova vezna linije je bezidejna i tanka, ne vjerujem da u ovom trenutku mogu pobijediti bilo koju crvscu ekipu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Nisam znao da se krava kolje za kurban ali haj dobro necu ti zamjeriti ti si sigurno navikao na svoju sarulju pa mislis da ih ljudi kolju za kurban.Romariooo je napisao/la:Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
kako nisi?? kod nas u zenici se i krava kolje za kurban, iako je prikladnije ovcu...-Paja je napisao/la:Nisam znao da se krava kolje za kurban ali haj dobro necu ti zamjeriti ti si sigurno navikao na svoju sarulju pa mislis da ih ljudi kolju za kurban.Romariooo je napisao/la:Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
sigurno da je cska oslabljen, valjda birmingham moze izvuci bar bod, a arsenal mora pobijediti, ne samo radi trke za titulu vec i radi morala, prestiza svega, ovo je ipak jedna od bitnijih utakmica bez obzira na stanje na tabeli, koje je inace jos vise ovo zakuhalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.