Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
SIPA od jutros hapsi sudije, kontrolore i clanove sudijske komisije Prve lige FBiH zbog sezone 2018/19 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Taman da ss uslikaju i dogovore kako nastavit radit haha. Tresla se gora...
Max Allegri
- bavariapivo
- Kontakt:
Za sada Kenan Bajraktarevic, Ilija Zivkovic, Haris Poprzenovic, Mirza Kazlagic, Irfan Duric... 

Olimpik pod istragom a oni pokradeni u Orasju 

Osim13 je napisao/la: ↑24 sep 2019, 12:53Hvala drug, zna se čije je to maslo, ljudi poput Mancinija i slični se ugrađuju u klub i blate ga po naručenim direktivama, ali, neće dugospiska je napisao/la:Vama sretno u pl jer ove godine i igrački i sudijski ste najjači Zvijezda nema ambicije za pl prvo nema budžet taj ne ide se u pl sa 400 000 km budžeta neki ispadaju iz prve lige sa 540 000 km. Al nije vam trebala blamaža ona u Gradaccu mogli ste neriješeno izvuc i bez sudija.![]()
Kao što sam i najavio, vrijeme je za nove vjetrove

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Duric je predsjednik Saveza, a sudije Kazlagic,Bajrektarevic i Poprzenovic su njegovi poslusnici.
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde valjda se sta promjeni, samo ko ce suditi u subotu ako su sve sudije pohapsene 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To zna i moj Dedo koji je umro prije 30godina. Imas li nesto drugo?
Max Allegri
Zadnje kolo je, moze i bez sudijalegenda reala je napisao/la: ↑11 nov 2019, 09:15Hajde valjda se sta promjeni, samo ko ce suditi u subotu ako su sve sudije pohapsene![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Ma nesta ce se promjeniti sigurno, strah ce biti njih vise da sude tendeciozno kao dosad kad znaju da im je Sipa za leđima utjecat ce ovo i na ostale sudije i predsjednike jer sve ovdje je kriminalno, samo steta sto se desava pred pauzu pa ce se zaboraviti do drugog dijela.
Ako ima pravde ovih 4-5 sudija znamo koji su vise ne bi smjeli uopste biti na listama
Ako ima pravde ovih 4-5 sudija znamo koji su vise ne bi smjeli uopste biti na listama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Drugovi dolazi vrijeme corke
U corku ce da se ide ko u kafanu sto se islo
U corku ce da se ide ko u kafanu sto se islo
TŽV!
- ASD
- Kontakt:
Ko god prati ovu ligu zna za ove likove da su sumnjivi.
Nijedan nije iznenađenje.
Nijedan nije iznenađenje.
Paradoks ovog slucaja je taj sto je jedan od sudaca (nije na listi "sumnjivih"), kao sluzbenik SIPA-e radio na slucaju kolege sudije iz Orasja (odnosno B. Samca), inace uposlenika drzavne sluzbe - carina 

Realno nista od ovog nece bit, mogao bih se kladit. Ali eto nadat se da ce bit ako nista malo oprezniji.
TŽV!
Nadam se, al znajuci nase pravosudje dabogda
Al morao je i taj dan svanut vala
TŽV!
Moja pretpostavka je da ce ovako biti:
Obzirom na to da SDA i HDZ nemaju velikog utjecaja u SIPA-i, napravit ce se neka kompenzacija i ove pomenute politicke partije ce izlobirati da 70% uhapsenih bude oslobodjeno optuzbi. Preostalih 30% ce biti okrivljeno i odrobijati nesto malo (za jednog sigurno znam jer on je i prouzrokovao da dodje do prijave i ove akcije). 50% ovih koji su danas uhapseni (i onih koji su s njima u talu a nije ih obuhvatila danasnja akcija) ce odustati od sudjenja. Svi ostali ce biti na oprezu i vise nikada se nece usuditi da prime mito.
Ova informacija ce doci i do UEFA i FIFA koje ce traziti ocitovanje od krovnog saveza bh. fudbala. Htjeli ili ne, Begic & co. ce morati nesto promijeniti i prestati da se izmicu ili odricu odgovornosti zbog desavanja u Prvoj ligi FBiH, RS pa i nizim ligama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.