Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Službena stranica UEFA-e u svom Pick of the Week izdvojio je Edina Džeku kao igrača koji je obilježio proteklih sedam dana.
Edin Džeko je odabran ne samo zbog svojih igara u proteklih sedam dana nego i zbog sjajnih partija koje Wolfsburg prikazuje u proljetnom djelu sezone. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je strijelac i u subotnjoj pobjedi na Borussiom Moenchengladbach što je njegov 11. pogodak u posljednjih 9 bundesligaških utakmica. Ukoliko 23-godišnji napadač do kraja sezone bude držao ovakvu formu, Wolfsburg koji s tri boda prednosti drži lidersku poziciju, mogao bi postati prvak Njemačke po prvi put u svojoj povijesti. - piše UEFA.com, a mi bismo još naglasili i njegov učinak u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Belgije koji samo dodatno opravdava ispravnost odabira ljudi iz UEFA-e.
Tuzla - Grad koji volim!
-
LeBronJamesKing
Martex je napisao/la:Džeko UEFA-in igrač tjedna
Službena stranica UEFA-e u svom Pick of the Week izdvojio je Edina Džeku kao igrača koji je obilježio proteklih sedam dana.
Edin Džeko je odabran ne samo zbog svojih igara u proteklih sedam dana nego i zbog sjajnih partija koje Wolfsburg prikazuje u proljetnom djelu sezone. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je strijelac i u subotnjoj pobjedi na Borussiom Moenchengladbach što je njegov 11. pogodak u posljednjih 9 bundesligaških utakmica. Ukoliko 23-godišnji napadač do kraja sezone bude držao ovakvu formu, Wolfsburg koji s tri boda prednosti drži lidersku poziciju, mogao bi postati prvak Njemačke po prvi put u svojoj povijesti. - piše UEFA.com, a mi bismo još naglasili i njegov učinak u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Belgije koji samo dodatno opravdava ispravnost odabira ljudi iz UEFA-e.
ocigledno da se ovdje cita i sportin.ba pa se igramo kopirnja
Ma ne bi se ja bunio kada bi Salih i Vedo presli u Wolfsburg pa polahke LPel-fighter je napisao/la:Džeko i Miske su tandem koji bi svaki klub volio imati u svojim redovima. Miske kao da rukom nađe Džeku a ovaj loptu pospremi u mrežu. Ja bih volio vidjeti Džeku i Misketa u Hoffenheimu zajedno sa Salihovićem i Ibiševićem. Wolfsburg i Hoffenheim su dobili nadimke po našoj zemlji i igračima. Wolfsburg=Bosnaburg, Hoffenheim=Bosnahajm
Jaooooooooooj iz tvojih usta u Hopove (bolje u Magatove) usi
Koja navala.. Nebi se navijaci a ni klubovi plasili Barce, svi bi molili Boga da ne dobiju Wolfsburg
Dzeko i Vedo strah i trepet za svaku ekipu.
Ona masina dala 18 golova
ps
Jedva cekam Okt. i Spaniju da ih razbucamo k´o bugarsku skupstinu
Bicu skroman
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
samo, a platili ga 3.5 finoFK Sarajevo je napisao/la:dzeki cijena na njemackom transfermarktu narasla sad je 12,5 miliona eura
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jednog dana kad ih Dzeko napusti imace najmanje 9 miliona razloga da ne tuguju previsedzenidm je napisao/la:samo, a platili ga 3.5 finoFK Sarajevo je napisao/la:dzeki cijena na njemackom transfermarktu narasla sad je 12,5 miliona eura
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nebi trebali tugovati jer kad ode obogatit ce secalcio je napisao/la:jednog dana kad ih Dzeko napusti imace najmanje 9 miliona razloga da ne tuguju previsedzenidm je napisao/la:samo, a platili ga 3.5 finoFK Sarajevo je napisao/la:dzeki cijena na njemackom transfermarktu narasla sad je 12,5 miliona eura
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Grafite Grafite
VfL Wolfsburg A 28 9
E. Dzeko E. Dzeko
VfL Wolfsburg A 26 0
Z. Misimovic Z. Misimovic
VfL Wolfsburg C 10 3
C. Gentner C. Gentner
VfL Wolfsburg C 6 0
A. Dejagah A. Dejagah
VfL Wolfsburg A 4 0
Ovaj Grafite je dao 9 golova iz penala -da mu nebi penala(9) sad nebi bio prvi strjelac bundeslige
steta sto nasi nepucaju penale ja znam da je Miske pucao prije kad vidim ovaj mrco zabio devet iz penala
1921-until the end of time
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Miske je pucao dok nije poceo fulati, dok Graffite ne grijesi sa 11 metara.
Grafite je prvi izvodjac penala u wolfsburgu. Ova 3 penala sta je misimovic imao,to je bilo dok je ovaj bio ozlijedjen. 2 penala je misimovic pogodio u kupu UEFA,jedan je promasio protic portsmoutha,i jedan je pogodio u prvenstvu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
malo magath i nije fer oko tih penala njih bi miske trebo izvoditimajestic je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Miske je pucao dok nije poceo fulati, dok Graffite ne grijesi sa 11 metara.
Grafite je prvi izvodjac penala u wolfsburgu. Ova 3 penala sta je misimovic imao,to je bilo dok je ovaj bio ozlijedjen. 2 penala je misimovic pogodio u kupu UEFA,jedan je promasio protic portsmoutha,i jedan je pogodio u prvenstvu.
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
deni_m1312
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alucard, antetokounmpo, Biscione, boki86, Bordo10, BordoArmy88, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, dark44, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, Jet2Holiday, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, legendarnadruga, Maestro^^, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedkonjic, Pact1921, Rauber33, RaZuti, rishovski, ronaldo99, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, TofiTofita, trunks1946, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog i 397 gostiju.