Ko da gledam bio bi 1.neki mladi Fodzer Hederer koji je npr 2002 godiste sa 15000 boba a ova ostala halasa sto su sad next gen bi se borili za 2.mjestobodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:15Volio bih da kako mogu otić u budućnost samo da bacim pogled na ATP listu recimo 2025. godine. Živo me zanima kako bi izgledala.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo brejka, konačno se stabilizovo, strašan meč mema šta 
Kakav viner, top lik ima u ruci

Thiem je 15 2 ove sezone u odlučujućim setovima, nenormalan podatak, Tsitsipas 13 13
Kakav viner, top lik ima u ruci
Thiem je 15 2 ove sezone u odlučujućim setovima, nenormalan podatak, Tsitsipas 13 13
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odlican mec, i bolje sto su neki novi u finalu, a ne ova stara garda, treba nam malo promjene 
Al da obadva udraju odlicnu, udaraju brate
Al da obadva udraju odlicnu, udaraju brate
- Nail for Real
- Kontakt:
Vraca se austrijski Nadaldarker10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 20:33jel ti se i sad tako ciniNail for Real je napisao/la: ↑17 nov 2019, 20:21Strasan tenis, ali cini mi se da je Domi za jednu stepenicu iznad.![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu Domija 
Kao protiv Novaka vraca se na 1-4 u tiebreaku
I onda sve to usere.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tooooo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
Bravo Cicibane 
- Nail for Real
- Kontakt:
Izvuce se gov.no.

Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 17 nov 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zao mi Domija tacno
Koliko god odvratan bio, treba mu se odati počast, bravo Grk.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
cestitke cicibanu ali vala meni bezveze mec...postujem da ne gledamo svi istim ocima,ali ovdje nema GS sampiona s glave...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedan od najjacih ATP Finalsa koji sam gledao.
Sjajan turnir, bravo momci.
Sjajan turnir, bravo momci.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj momak je najblize nesto sto imamo babuki,moramo polako ali sigurno poceti navijati za njega
Svaka čast majstori, svijetla je budućnost
Thiem je taj koji sam sebi kroji sudbinu u ovakvim momentima i zbog toga ga mozeš volit il ne volit. On je taj koji griješi al isto tako i onaj koji pravi vinere. Šteta za onaj promašen forhend na 5-4, to ga je koštalo meča.
Grk, nemam riječi
U debiju na WTFu uze titulu, i to kao najmladji od svih 8 učesnika. Lik je **** mašina, pogotovo s mentalnog aspekta, nerealno koliko je stabilan i o sebi pri sebi u ovakvim trenucima u najbitnijem meču dosadašnje karijere.
Thiem je taj koji sam sebi kroji sudbinu u ovakvim momentima i zbog toga ga mozeš volit il ne volit. On je taj koji griješi al isto tako i onaj koji pravi vinere. Šteta za onaj promašen forhend na 5-4, to ga je koštalo meča.
Grk, nemam riječi
U debiju na WTFu uze titulu, i to kao najmladji od svih 8 učesnika. Lik je **** mašina, pogotovo s mentalnog aspekta, nerealno koliko je stabilan i o sebi pri sebi u ovakvim trenucima u najbitnijem meču dosadašnje karijere.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
ma nije los ciciban ali gledam tj citam drkanje na ovaj mec...pa ne znam vala meni bezveze ali eto svi to drugacije viidmo...BosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:54Ovaj momak je najblize nesto sto imamo babuki,moramo polako ali sigurno poceti navijati za njega![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.