Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ma Univerzalno je ko i sve ostale radnje tog tipa... Garancija vrijedi krac al mobiteli su novi samo nize klase.
Ja sam licno uzeo 5 - 6 komada i nijedan se nije pokvario, nekima je treca godina evo.
Ja sam licno uzeo 5 - 6 komada i nijedan se nije pokvario, nekima je treca godina evo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne bi rekao da su ovi skuplji polovni,moja sestra kupila sebi u univerzalno iPhone XR isto je pred njom otvorio mobitel,a to za garanciju ne znam iskreno.
Ionako vrijedi samo godinu dana ..
Meni lik neki dan govori, da vecina radnji telefone dobiva upravo iz univerzalnog. 

Mia San Mia
meni lik kaže da su ovi iz Univerzalnog karali Jennu Jameson
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kad ti nestane tariguza uzmes garanciju iz Univerzalnog i problem solved.
Ma u svim tim radnja je takva garancija, eto ako ti je neki prijatelj ili neko uzimao u drugoj procitaj ih pa uporedi. Ako uspijem pronaci staru garanciju od Digital Citya postavit cu ovdje, isto tako ne pokriva nista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma bilo je pozitivnih iskustava sa ostalim radnjama, kod ovih bas i ne, cesto su znali odbiti popravke jer ne spadaju u garanciju, a Update sistema je bio jedan od izlazaka iz garancije i sl.
Jesu li se popravili ne znam
Sve je to bara bara, jbg fabricka dvogodisnja garancija je nesto najbolje, ali i Kosta dodatno
Jesu li se popravili ne znam
Sve je to bara bara, jbg fabricka dvogodisnja garancija je nesto najbolje, ali i Kosta dodatno

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prezvakana prica, ne moze i jare i pare. vazda tako bilo.
uvijek se dogode neki izuzetci pa iz ovih piljara izadju u susret pa uvaze garanciju kako treba.
jedino ko je siguran sto se gare tice jesu appleovi proizvodi. pod uslovom da nije prethodno uredjaj aktiviran, cak i ako jeste vjerovatno je ostao odredjeni broj mjeseci preostale garancije. ne treba ti ni papir kod njih za garu. jedan od benefita sto niko od ovih drugih proizvodjaca nece uvesti.
uvijek se dogode neki izuzetci pa iz ovih piljara izadju u susret pa uvaze garanciju kako treba.
jedino ko je siguran sto se gare tice jesu appleovi proizvodi. pod uslovom da nije prethodno uredjaj aktiviran, cak i ako jeste vjerovatno je ostao odredjeni broj mjeseci preostale garancije. ne treba ti ni papir kod njih za garu. jedan od benefita sto niko od ovih drugih proizvodjaca nece uvesti.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Hustel puno bolja opcija od Univerzalnog.Azpi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:30Nije najbolji, garanciju zaboravi da imas i jesi trazio zapakovan mobitel pa da ga otvori pred tobom?Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 10:48Otisao maloprije u univerzalno kupio Huawei mate 20 lite,nije reklama ali ako kupujete u kešu najbolji vam je univerzalno
Kod njih ne postoji zapakovan mobitel, svaki je otvoren sto je ludost al opet kad si ogranicen s sredstvima i zelis izbjeci pik svercere, tako te prodavnice su ti jedina opcija.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ahahhahahahahhaah pa placemQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑19 nov 2019, 02:14prezvakana prica, ne moze i jare i pare. vazda tako bilo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Plakao sam i ja kad sam svoj telefon morao u agram nosati 5 mjeseci, a niko me nije **** za moje pravo, ni bh telecom ni agramservis. I radi banalnih stvari se morao obracati ombudsmenu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja prije 3 godine kupio huawei p9 lite u univerzalnom. Radi evo ko prvi dan, jedino malo baterija popušća, ali ništa strašno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma ne smijem se tebi koliko ovo za Apple što si rekaoQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:49Plakao sam i ja kad sam svoj telefon morao u agram nosati 5 mjeseci, a niko me nije **** za moje pravo, ni bh telecom ni agramservis. I radi banalnih stvari se morao obracati ombudsmenu.

Ja sam kupio A70 u Tehnomagu u Tz otvoren. Nije bilo crnog sem u izlogu i uzmem jer nisam htio bijeli. Garancija 24 mjeseca. Ovo mi je 6 il 7 telefon kod njih da uzimam i nikad nisam imao problem. Za garanciju ne znam kakvi su jer nakon 2 fodine prodam mobitel i drugi uzmem.
Sto se tice Univerzalnog, kod njih sam 4 mobitela uzeo doj je S4 bio ko sad S10, nikakvih problema sa radom istih.
Sto se tice Univerzalnog, kod njih sam 4 mobitela uzeo doj je S4 bio ko sad S10, nikakvih problema sa radom istih.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 08:15Ahahhahahahahhaah pa placemQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑19 nov 2019, 02:14prezvakana prica, ne moze i jare i pare. vazda tako bilo.
Pa vecina telefona i jesu otvoreni, kao da se nekome ko ima 1-2 radnje isplati uzeti za svaki model po 1 izlozbeni model.
Mobitel Studio ima 5-6 radnji, u ovoj godini sam kupio 3 telefona kod njih, svaki je bio otvoren, tj svaka kutija je bila otvorena. Samo u Telekomu kutiju otvore pred tobom, i provjere jel uredu telefon.
Mobitel Studio ima 5-6 radnji, u ovoj godini sam kupio 3 telefona kod njih, svaki je bio otvoren, tj svaka kutija je bila otvorena. Samo u Telekomu kutiju otvore pred tobom, i provjere jel uredu telefon.
Mia San Mia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam dobio zapakovan sa onom markicom zalijepljenom, Sancta Domenica, tj njihov Samsung experience store. I opet me izaslo jeftinije nego u Telekomu, a ovlastena garancija i kod jednih i kod drugih
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Servis Sarajevo? Hoce prijatelj da mijejna bateriju na S8, uzeo bi orginalnu da se to fino uradi
Preporuka neka?
Preporuka neka?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.