PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
ZENICKE PIC.KE (misli se na migrante aka divevi)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- mohikanac12
- Kontakt:
simidobar je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:48Samo malo logike i sve ti se samo kaze..mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:42
Hajde divovi, ok. Pa kazete pravite iskorak, ok. Pa nazivate se najvecim klubom, ok i to. AlI najveci derbi, Vi migranti i Vrapćićki drugoligas.
Ma 'ajde.![]()
![]()
![]()
Kad se najbolje vidi velicina ?
U najtezim uslovima braca moj, tad samo najbolji opstaju... istina da bi ovim fasistima na vlasti bilo draze da nas nema al mi smo tu i je*emo im mater... kolektivno i pojedinacno..![]()
O cemu pricas, kakvi fasisti, kakvo yebavanje mame u najtezim vremenima???
Estakvirula, sa "najveceg derbija" ostro udesno.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ocito nesto sto ne razumijes...mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:52simidobar je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:48Samo malo logike i sve ti se samo kaze..mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:42
Hajde divovi, ok. Pa kazete pravite iskorak, ok. Pa nazivate se najvecim klubom, ok i to. AlI najveci derbi, Vi migranti i Vrapćićki drugoligas.
Ma 'ajde.![]()
![]()
![]()
Kad se najbolje vidi velicina ?
U najtezim uslovima braca moj, tad samo najbolji opstaju... istina da bi ovim fasistima na vlasti bilo draze da nas nema al mi smo tu i je*emo im mater... kolektivno i pojedinacno..![]()
Estakvirula, sa "najveceg derbija" ostro udesno.![]()
Od pocetka ove BH lige politicari "gase" neke timove, ocigledno i bez imalo stida.. al se redovno napuse ku*ca.. ti fasisti..
Oba tima su prosla kroz taj pakao uspravno..
A vama podobnim izlaze u susret, guraju vas, grade vam..
Najveci BH derbi je zato sto su oba rivala fudbalski a ne politicki klubovi, igrace se fudbal a ne pravit talovi.. Zar to be raduje ? Iskreno ja sam odusevljen povratkom Veleza, sa stilom su to uradili i pokazali velicinu po ko zna koji put...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
simidobar je napisao/la: ↑21 nov 2019, 20:03Ocito nesto sto ne razumijes...mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:52
Od pocetka ove BH lige politicari "gase" neke timove, ocigledno i bez imalo stida.. al se redovno napuse ku*ca.. ti fasisti..
Najveci BH derbi je zato sto su oba rivala fudbalski a ne politicki klubovi, igrace se fudbal a ne pravit talovi.. Zar to be raduje ? Iskreno ja sam odusevljen povratkom Veleza, sa stilom su to uradili i pokazali velicinu po ko zna koji put...
Ma 'ajde, vas dva "brata" prosli kroz pakao. Nisu politicki klubovi.

Sta sve nece smisliti. Svaka ti cast, nasmijao si me do suza.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Mogli su Usrefa ostaviti barem još jedan derbi da ga Amar ubije u pojam
Usrefe oni te ne zaslužuju !

Usrefe oni te ne zaslužuju !
MIHAJLOVIĆ !
Sefe, svrati ponekad u bazu, na fuka! Jebbes prodane duse...
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...

Ova naša direktorica samo pumpa CV, čini mi se. Podsjeca me na moju, te postala članica ovog, te onoga. De bona bavi si unutarnjom organizacijom kluba, stadionom itd.

MIHAJLOVIĆ !
U redu jemohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 20:09simidobar je napisao/la: ↑21 nov 2019, 20:03Ocito nesto sto ne razumijes...mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:52
Ma 'ajde, vas dva "brata" prosli kroz pakao. Nisu politicki klubovi.
![]()
![]()
![]()
Sta sve nece smisliti. Svaka ti cast, nasmijao si me do suza.![]()

Imas pravo da mislis sta zelis. Tvoj izbor.

Ja ne pisem nikad ono u sto ne vjerujem. Necu te zbog tog licno ponizavat, psovat ljude dostojne postovanja poput Ivice, vrijedjat.. to je ono sto ja mislim..
Nas derbi je bio strasan do morza i njegovih ideja... i sad ide na gore, svaki put sve vise..
Nije braca bilo nimalo smijesno zatvorit brata u onu zdenku... to je dusmanski a ne sportski... Pa morzove veze i stimaljke..
Nekad smo i mi imali dobar derbi al je braca opet Velez vazda bio velicina za vas.. samo im pogledaj igrace kroz istoriju i stisni pa reci da nece napravit jos desetine takvih.. Kod njih postoji ponos sa razlogom, nista nije na silu ko kod vas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Mozda ovako razumijes ?
Vazda smo se tukli, bili nezgodni rivali... mozes se raspitat, nije tesko... Kad nam je zagustilo prvi su tu bili.. a vi nas zgurate u zdenku...
Jelde da nije tesko vidjet velicinu ?
-
- Kontakt:
Ponisti ga brato hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znao sam da je doqurac derpe.
Uzbuna!Prema najnovijim informacijama Husref Musemic vise nije trener FK Sarajevo
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- ustaljenaprocedura
- Kontakt:
osoblje, ne zabušavaj, ponovi ovo za stolom, uzmi sebi dvojni C i promijeni pepeljaru...mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:24simidobar je napisao/la: ↑21 nov 2019, 19:12Da, najveci BH derbi.. nije dobar nego odlican, zato je najveci..![]()
Ne kazem ja nego Balkan.. ja sam nista al zajedno smo nesto.
Al nemoj da te to sje*aje, imate i vi najveci derbi na Balkanu al lopovski, takodje u Mostaru. Malo ih je doduse omeo pad aluminija al skoncentrisacese oni cim se covic stabilise..
Kako vas je onih 5-2 uzdrmalo, tek sada pokazujete.![]()
Što se uprava sarajeva pere... A čovjeka tjeraju kontinuirano, a ide brzo potvrda...
- mohikanac12
- Kontakt:
FK 5arajevo cirkus klub. Navijac preko facebooka digao sve na noge.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!

Izdrzi husrefe osmice ti i petice

Joj talasanja kod vijetnamaca..leti trener u po pauze

ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, Arhitekt, ASD, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudo, Giuseppe1, Grk1234, Guest1945, Hrammm1921, James1987, Lewy21, relativizam, VolimBiH96 i 156 gostiju.