RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ko zna pravila zna da je faul gdje zavrsi kontakt s igracem. Prema tome, ovo je cist penal.
OBA igraca su pala debelo unutar 16m OBA, ne samo Fajic.
#musvdg
-
- Kontakt:
Ma sta pises ti bola, kome Velez skida gace? Mi smo jedna od institucija, kada nam ime spomenu treba se ustati.VLADA129 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Ajde suti uvijek skinete gace kad igrate protiv zelje i nikad se nezalite a sada posto igrate protiv Glavnog Grada i Imena kluba FK Sarajevo odma se oglasavate. FujANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.
To je prvo i glavno zapazanje sa ove utakmice, a drugo je to da nam je igracki kadar tanak, mada smo svi toga svjesni tako da ce najbitnije biti ove sezone da izborimo opstanak.
Pa sjecas li se sta je bilo protiv Zeljeznicara kad je Brandau svirana ruka? Naravno nepostojeca. Zasto ne shvatite da se morate pofajtati za tri boda, dobri odnosi nemaju veze sa igrom. Velez se nikome ne skida a i ne sklanja.
Penal danas za Sarajevo je čist kao suza, nema govora. Neopreznost Čivića, udaranje po nogama i penal.
Mi smo sami krivi sto ne mozemo završit one prilike što imamo. Da budemo realni i objektivni Sarajevo je najbolja ekipa što je došla na naš stadion. Također danas gubitak Zeljkovića (povreda sredinom prvog poluvremena) uz već Hasanovića je ludilo.
Bobić, Manev, Fajić su super odigrali, ostalo sve prosjek a među najgorim Čivić i Zvonić prednjače.
Sarajevo je iskoristilo super danas visinu, dok smo se mi patili sa skok igrom, nevjerovatno zvuči ali opazio sam sa je Osmić toliko napredovao da zaslužuje početi umjesto indisponiranog Ćosića.
Ukoliko smo oštećeni a jesmo jer penal je bio, postavlja se pitanje do kada? Do kada će trajati sudijska agonija koja već dugo traje, i naravno ostavlja posljedice u vidu gubljenja bodova.
Ti si naša ljubav jedina!
Jesu oba pala u 16, ali je kontakt završio prije. U tome je stvar.1922VFC1981 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:04Ko zna pravila zna da je faul gdje zavrsi kontakt s igracem. Prema tome, ovo je cist penal.
Ajde bolan cim izgubite svi su vam krivi,jedini vi nesto posteni.Igracki kadar vam je nigdje veze i uvijek vam smetaju sarajevski klubovi.Pogledaj prvo koga dovode sarajevski a koga vi dovodite.Sredite igracki kadar,manje kukajte kad izgubite jer svaki vas poraz ista prica,svi su vam krivi...i sretno u nastavkuANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.
To je prvo i glavno zapazanje sa ove utakmice, a drugo je to da nam je igracki kadar tanak, mada smo svi toga svjesni tako da ce najbitnije biti ove sezone da izborimo opstanak.
-
- Kontakt:
Scout1921 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:34Ajde bolan cim izgubite svi su vam krivi,jedini vi nesto posteni.Igracki kadar vam je nigdje veze i uvijek vam smetaju sarajevski klubovi.Pogledaj prvo koga dovode sarajevski a koga vi dovodite.Sredite igracki kadar,manje kukajte kad izgubite jer svaki vas poraz ista prica,svi su vam krivi...i sretno u nastavkuANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.
Ne razumijem neobjektivnost, zasto odbijas cinjenicu i da pored loseg sastava (naseg) smo osteceni u vise navrata?
Pose.erem ti se na glavni grad na sred sebilja, dabogda vam se vratilo kad vam najvise trebalo.VLADA129 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Ajde suti uvijek skinete gace kad igrate protiv zelje i nikad se nezalite a sada posto igrate protiv Glavnog Grada i Imena kluba FK Sarajevo odma se oglasavate. FujANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.
FUJ CIGANI KEBO VAS BEGIC I SAVEZ U GUZICU
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ohani maloemil02in je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:05Pose.erem ti se na glavni grad na sred sebilja, dabogda vam se vratilo kad vam najvise trebalo.VLADA129 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Ajde suti uvijek skinete gace kad igrate protiv zelje i nikad se nezalite a sada posto igrate protiv Glavnog Grada i Imena kluba FK Sarajevo odma se oglasavate. FujANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.

#musvdg
Da li si ti realno normalan lik? Umij se pa pogledaj koliko dugo ga lik drži, i sve dok i sam ne padne nije ga pustio. A obojica u u šesnaest pali. Budi realan jednom u životu, jednom...Hantraga je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:23Jesu oba pala u 16, ali je kontakt završio prije. U tome je stvar.1922VFC1981 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:04Ko zna pravila zna da je faul gdje zavrsi kontakt s igracem. Prema tome, ovo je cist penal.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Baš pokušavam gledati realno. Uostalom, prošlo je, nema nazad, i sad samo analiziramo. U biti, kurcu sviramo i ti i ja, šta god zaključili, nego eto baš zbog situacija inače.
Evo gore na snimku, ova centralna kamera. Kontakt počinje na 20+ metara, što je nevažno. Na nekih 18m se jasno vidi trzaj gdje Šabanović zaustavlja Fajića. Oko ovog se možemo složiti, je li tako? Nakon toga, Šabanović pušta Fajića i sam pada, PRIJE nego je ušao u šesnaesterac. To ti je na 0:04 ili 0:05 ovog videa. Dakle, kontakt je prestao prije šesnaesterca. Fajić ulazi u 16 i pada.
Dakle, oba igrača jesu pala u 16, ali je očito da je Šabanović odustao od guranja prije kaznenog prostora.
I nije mi cilj da se ubjeđujem, pogotovo na vašoj temi, jer sam svjestan činjenice da su glave vruće i da nikome nije svejedno. Međutim, ne može se ovo vala nazvati krađom, a više od svega je problem što se pokušava stvoriti relacija da FK Sarajevo ima nešto s tim. Realno, zna se šta je navlačenje i kako sudija navlači i kako ne da da se igra razvije.
U svakom slučaju, hvala za korektnost danas. Masu naše raje na glavnoj tribini i bez problema. Znam da je bilo i obratno na Koševu. Generalno, odnos kakav bi trebao biti između svih klubova, barem gdje to može biti. Bezveze je što se u Tuzlu ide na nož, ili bilo gdje.
Jarane dva penala nisu suđena čista ako to nije krađa ne znam šta je.I da kažem ovim budalama nije skandirano navijačima Veleža ustase već muriji koja je bez razloga ih pocela izgoniti napolje. Bilo je raje i pred mene iz Sarajeva i normalno da im nece3niko ništa,ali brate stvari se moraju nazvati kakve jesu.I da sutra kad se vama ovo desi isto protiv svinja,Želje ili Borca sve će TV kuće o tome brujiti.Hantraga je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:48
Baš pokušavam gledati realno. Uostalom, prošlo je, nema nazad, i sad samo analiziramo. U biti, kurcu sviramo i ti i ja, šta god zaključili, nego eto baš zbog situacija inače.
Evo gore na snimku, ova centralna kamera. Kontakt počinje na 20+ metara, što je nevažno. Na nekih 18m se jasno vidi trzaj gdje Šabanović zaustavlja Fajića. Oko ovog se možemo složiti, je li tako? Nakon toga, Šabanović pušta Fajića i sam pada, PRIJE nego je ušao u šesnaesterac. To ti je na 0:04 ili 0:05 ovog videa. Dakle, kontakt je prestao prije šesnaesterca. Fajić ulazi u 16 i pada.
Dakle, oba igrača jesu pala u 16, ali je očito da je Šabanović odustao od guranja prije kaznenog prostora.
I nije mi cilj da se ubjeđujem, pogotovo na vašoj temi, jer sam svjestan činjenice da su glave vruće i da nikome nije svejedno. Međutim, ne može se ovo vala nazvati krađom, a više od svega je problem što se pokušava stvoriti relacija da FK Sarajevo ima nešto s tim. Realno, zna se šta je navlačenje i kako sudija navlači i kako ne da da se igra razvije.
U svakom slučaju, hvala za korektnost danas. Masu naše raje na glavnoj tribini i bez problema. Znam da je bilo i obratno na Koševu. Generalno, odnos kakav bi trebao biti između svih klubova, barem gdje to može biti. Bezveze je što se u Tuzlu ide na nož, ili bilo gdje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Hantraga je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:48
Ma bilo je šta je bilo, sretno na derbiju i u nastavku prvenstva.
Hantraga kralju, oni su popadali u šesnaest, taman da je na 30 metara kontakt bio. Ne samo Fajić, nego i Šabanović... Al ko ga yebe mi smo trebali iskoristiti svoje šanse i da ni ne pričamo o ovome nikako, ali ne mogu kad u čitavoj ligi sude alibi sudije i klasični nesposobnjakovići...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Fino ih dočekaš, nikome dlaka s glave ne fali, dobiju dvije tribine za sebe dijele sa nama centralnu i potplate sudiju da nas izmasakrira. Valjanje na terenu od strane njihovih igraca, zadrzavanje vremena i na kraju odensu tri boda.
Prvo bih zelio prokomentarisati nasu igru danas koja je bila ocajna u prvom poluvremenu, ova Fedjina taktika sa rombom vise ne funkcionise, Cosic je igrac manje svaku utakmicu, Vehabovic nije sastavio dobar pas vec duze vrijeme, Zvonic se gubi kao i po obicaju i sta ocekivati na kraju. Tek ulaskom Cvijanovica i Behrama smo proigrali i napravili pritisak. Fedja pod hitno mijenjati formaciju, mijenjati igrace u veznom redu, davati sansu Behramu mislim da taj momak nije zasluzio da dobija sanse na kapaljku sto bi se reklo, prosle sezone nas je gurao svojim dobrim igrama a ove aezone kod Fedje sjedi na klupi vecinu utakmica. Sudija nas jeste ostetio i tu je Fedja u pravu kada je burno reagovao na konferenciji klub ga treba podrzati. Koliko god misli da nam je Sarajevo prijateljsko nastrojeno to nije slucaj mi nemamo prijatelja osim samih nas i to je to. Neka im ide na obraz ovo danas, izgubili smo 5 ili 6 bodova zbog sudijskih pogresaka, danas se to samo nastavilo sa ova dva nedosudjena penala. Biti sampion ove drzave vise nista ne znaci, sampion je onaj koji ima vecu podrsku sudija, kvaliteta tu nema svjesni su i oni toga, Evropa je najbolji pokazatelj gdje su ti nasi sampioni, dva pretkola i kuci.
Fedja pamet u glavu!
Prvo bih zelio prokomentarisati nasu igru danas koja je bila ocajna u prvom poluvremenu, ova Fedjina taktika sa rombom vise ne funkcionise, Cosic je igrac manje svaku utakmicu, Vehabovic nije sastavio dobar pas vec duze vrijeme, Zvonic se gubi kao i po obicaju i sta ocekivati na kraju. Tek ulaskom Cvijanovica i Behrama smo proigrali i napravili pritisak. Fedja pod hitno mijenjati formaciju, mijenjati igrace u veznom redu, davati sansu Behramu mislim da taj momak nije zasluzio da dobija sanse na kapaljku sto bi se reklo, prosle sezone nas je gurao svojim dobrim igrama a ove aezone kod Fedje sjedi na klupi vecinu utakmica. Sudija nas jeste ostetio i tu je Fedja u pravu kada je burno reagovao na konferenciji klub ga treba podrzati. Koliko god misli da nam je Sarajevo prijateljsko nastrojeno to nije slucaj mi nemamo prijatelja osim samih nas i to je to. Neka im ide na obraz ovo danas, izgubili smo 5 ili 6 bodova zbog sudijskih pogresaka, danas se to samo nastavilo sa ova dva nedosudjena penala. Biti sampion ove drzave vise nista ne znaci, sampion je onaj koji ima vecu podrsku sudija, kvaliteta tu nema svjesni su i oni toga, Evropa je najbolji pokazatelj gdje su ti nasi sampioni, dva pretkola i kuci.
Fedja pamet u glavu!
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme smo lose igrali,drugo jako dobro sa puno sansi ali nismo imali srece nikako... Fulamo nesto sto je teze promasiti vec dati... O sudijama su sve price ispricane sto se tice nas,jednostavno smetamo savezu i svima zato sto radimo posteno. Ova dva kola do prelaznog roka pokusati izvuci sto vise bodova i onda sa par pojacanja bi to trebalo da izgleda puno bolje.
-
- Kontakt:
Protiv zelje sudije su direktno uticale na rezultat i oduzele nam 2 boda.
Protiv sirokog na pecari sudije su opet direktno uticale na rezultat i oduzeli nam 1 bod.
Danas protiv sarajeva opet isto, sudije direktno uticale na rezultat i oduzeli nam jos 1 bod.
Protiv sirokog na pecari sudije su opet direktno uticale na rezultat i oduzeli nam 1 bod.
Danas protiv sarajeva opet isto, sudije direktno uticale na rezultat i oduzeli nam jos 1 bod.
#musvdg
Ovo nije vidjelo penala, igrac Veleza je pao sam, a druga situacija, igrac Veleza je pao 4 metra prije sesnesterca. Beze dizete tenzije !emil02in je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:13Jarane dva penala nisu suđena čista ako to nije krađa ne znam šta je.I da kažem ovim budalama nije skandirano navijačima Veleža ustase već muriji koja je bez razloga ih pocela izgoniti napolje. Bilo je raje i pred mene iz Sarajeva i normalno da im nece3niko ništa,ali brate stvari se moraju nazvati kakve jesu.I da sutra kad se vama ovo desi isto protiv svinja,Želje ili Borca sve će TV kuće o tome brujiti.Hantraga je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:48
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Kad si ti sad reko da nije penal onda sam 100% siguran da nije. Cak mislim da je 5ipo metara prije sesnesterca pao, ali se nekako stvorio unutar 16m sa sabanovicem i gle cuda obojica legose debelo unutar 16m. A ona pravila kazu i da je linija penal, ali nije ni linija vec eto ti rece 4-5 ma 6metara prije sesnestercahz033 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:59Ovo nije vidjelo penala, igrac Veleza je pao sam, a druga situacija, igrac Veleza je pao 4 metra prije sesnesterca. Beze dizete tenzije !emil02in je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:13Jarane dva penala nisu suđena čista ako to nije krađa ne znam šta je.I da kažem ovim budalama nije skandirano navijačima Veleža ustase već muriji koja je bez razloga ih pocela izgoniti napolje. Bilo je raje i pred mene iz Sarajeva i normalno da im nece3niko ništa,ali brate stvari se moraju nazvati kakve jesu.I da sutra kad se vama ovo desi isto protiv svinja,Želje ili Borca sve će TV kuće o tome brujiti.Hantraga je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:48

#musvdg
- samoOlimpick
- Kontakt:
Ja kad sam kakio po sebiljima svi ste se muški povukli, eto vam sad pa se ližite, sve s to sita go vnaemil02in je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:05Pose.erem ti se na glavni grad na sred sebilja, dabogda vam se vratilo kad vam najvise trebalo.VLADA129 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Ajde suti uvijek skinete gace kad igrate protiv zelje i nikad se nezalite a sada posto igrate protiv Glavnog Grada i Imena kluba FK Sarajevo odma se oglasavate. FujANTIFA ! je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Nista me ne cudi kada su u pitanju Sarajevski klubovi, dokazani lopovi koji imaju pozadinu u savezu i u talu su sa sudijama.
Nek su vama svirali opravdan penal. Daj bola ohladite vise. Dosta nam je vakih priča. Ovaj vaš Šaban je trebao dobit direktan crveni koju minutu prije prekrsaja nad Fajicem kad je uletio ko največi hajvan prema Zvoniću. Skoro 40 faula ste napravili u 90 min. To mora bit rekord lige. Hodzic vam sa žutim pravi novi faul i uz to šuta loptu daleko od mjesta dogadjaja. Po nekim normalnim ligama to se kažnjava sa žutim ujedno i drugi što je trebalo značiti rano tuširanje. A da ne pričamo koliko ste imali dodira s rukom, ni odbojka vam nije ravna. Stipu nas na miru i sretno vam dalje!
- samoOlimpick
- Kontakt:
3 godine nisam pratio Smećarsku ligu sarajevsko škutorskog lobija, kako su to bila lijepa vremena.I taman sam sa sobom riješim da odem i UŽIVO pogledat, odlučim da neću pratiti istu još 3. Dabogda nas Belfast pregazio jednom petardom u kurchevom gnjezdu.Valjda zato ne skačem kad ublehe krezube pejvaju ko ne skace hej hej. Pitarima sve najljepše u Ligi šampiona (lol) I da im se neka Atalanta ponovi u što skorijem vremenu.
Je li stvarno važno toliko biti prvak ove naše jadne lige da vam svaka ispodprosječna ekipa Evrope trpa petardu, a da ti radi toga uništavaš sport, prijateljstva i ugodnu subotu posljepodne mnogima ? Svi se to upitajte. Pozdrav
Je li stvarno važno toliko biti prvak ove naše jadne lige da vam svaka ispodprosječna ekipa Evrope trpa petardu, a da ti radi toga uništavaš sport, prijateljstva i ugodnu subotu posljepodne mnogima ? Svi se to upitajte. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.