FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo “ne probudio se” i slicne slobodno mogu reci glupe kletve zaobidjite. Ok, boli poraz i mene boli, ali de malo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ako ti je bas potrebno da dodje do njega hoces da mu prenesem zivi zgradu pored mene

Svakome njegovo ja imam pravo da pisem sta mislim i sta osjecam. Svoj ti poso
Koji **** ovaj Sinisa place najlosiji lik u ekipi. Grob te yebo.
Cuva Bog Zelju svog!
****, napokon nam je glave doslo Amarovo guranje Sinise, covjek hodat ne zna a kamo li sta drugo, u rangu bogicevica odigrava, i nekako mu se to oprasta jer je toboze "borben" nidje ga ni u odbrani a u napadu da ne pricam da je centarsut uspjesan za njega misaona imenica.
Ako bude igro u derbiju tu ce nam i kraj bit, znamo kako se usere u svakom derbiju i onda ga smijesnim pravi rahmanovic
Ako bude igro u derbiju tu ce nam i kraj bit, znamo kako se usere u svakom derbiju i onda ga smijesnim pravi rahmanovic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
e jbg jarane
Osim i strucni štab krivci što igraci promaše 3-4 mrtva zicera i što Krpić usput promaši i penal. Zaimović i Veselinović u šansama 1 na 1 sa njihovim golmanom i šutiraju ko zadnje pic.ke

I još na kraju glupan Erić ih časti penalom u 90-toj, kao šlag na tortu...ljudi jednom šutnuli po golu, a zabili dva gola

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Jedino su mogu iskupiti pobjedom na lavoru, a mogu itekako.. Nekako smo nonsalantno se ponašali u 100% šansama, da su bili za nijansu ozbiljniji dobili bi ih sa dva gola razlike minimalno.
Ne moze vala biti losiji od Bogicevica i Zajmovica zvanog Ronaldo. Ovdje je tako ispalo da je Eric najveci krivac zbog penala, ali nista manje nisu krivi ni oni sto su fulili onolike sanse. Imas profulan penal, sansu Osmankovica na startu, 2 sanse Stilica, sansu Veselinovica, Ramovica, Zajmovica i Krpica plus pred kraj prvog Alispahic. Vise se i ne sjecam ko je sve ofulao danas. Nista oni manje krivi nisu od Erica. Isfulali i vratilo kao sto se vrati u 95% slucajeva golom na ovaj ili onaj nacin. Pred derbi se desilo i uticat ce na nasu psihu tako da tu slabo sta treba ocekivati. Nisi zasluzeno porazen i onda jos vise boli.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema se sta zamjerit, dobro smo igrali, stajali sve, jednostavno desi se ovakva utakmica...da smo zabili trecinu opasnih situacija dobili bi ih tri razlike...
Ljudi presli centar pet puta dali nam dva gola. Ako cemo vec o konkrtnim stvarima nema bekova i to je problem, međutim nemas opet sta ni zamjerit kao sto rekoh. Po svakoj procjeni i stanju na terenu ovo je trebalo bit bar dva tri razlike za nas
Sta je tu je idemo dalje, ne treba klounti
Ljudi presli centar pet puta dali nam dva gola. Ako cemo vec o konkrtnim stvarima nema bekova i to je problem, međutim nemas opet sta ni zamjerit kao sto rekoh. Po svakoj procjeni i stanju na terenu ovo je trebalo bit bar dva tri razlike za nas
Sta je tu je idemo dalje, ne treba klounti
=\_1921_/=
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja nemam blage veze kako smo ovo uspjeli izgubit. Tragikomedija yebena. Cetiri puta jedan na jedan sa golmanom i penal, da ne trazimo dalje. Lik nabije loptu iz auta, drugi lik nasem golmanu iz mrrvog ugla.da go.
Fakat se ne sjecam ovakvog poraza. U pm.
Fakat se ne sjecam ovakvog poraza. U pm.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
A i Eric vise vala, pa ni Vedran se volko nije trpio, vrijeme je za klupe ba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Mi sad na zimu moramo ganjat nazad pojacanja. I golmana. Hajde prema naprijed ako sta iskrsne tipa Vojo, ali je to za sad ok kad je i Ermin tu. Medjutim, nazad katastrofa ziva.
Užitak je igrati na ovakvom terenu i u ovakvoj atmosferi. Nisam zadovoljan otvaranjem utaimice, uspostavili smo kintrolu, zabili gol, ali Željo je zaluzeno izjednačio.Bili su bolji i u drugom dijelu, ali na kraju smo došli spretno do tri boda”
Sami sebe smo pobijedili veceras.
Sami sebe smo pobijedili veceras.
Treba promijeniti kompletnu zadnju liniju golman 2 stopera i oba beka pa da bi mi bili ozbiljna ekipa
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Izvini jarane, ja nisam rekao da strucni stab kriv za promaseje, vec nakon pauze od 15 dana tebi ekipa u 60 min seta po terenu. Izvini ovo je bruka.let3 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:33e jbg jarane
Osim i strucni štab krivci što igraci promaše 3-4 mrtva zicera i što Krpić usput promaši i penal. Zaimović i Veselinović u šansama 1 na 1 sa njihovim golmanom i šutiraju ko zadnje pic.ke![]()
I još na kraju glupan Erić ih časti penalom u 90-toj, kao šlag na tortu...ljudi jednom šutnuli po golu, a zabili dva gola![]()
Nikad gori Siroki nije bio, ovo si morao pobjediti. Imas Stilica tebi levat puca, popusis jednu priliku. Imas golmana koji u 10 utakmice nije odbranio 2 suta.
Koje kriv moj dedo rahmetli, daj ba..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nema šta, poraz u nezgodno vrijeme, sedam dana pred derbi, dodatno boli i što su kone otišle na +3, samo pozitivno u svemu može biti što će na Koševu ginuti, prvo da se iskupe zbog ovog poraza a drugo što bi neriješenim ili eventualno porazom ovi otišli na +4 ili +6, nema druge nego borba do kraja, znaju to igraci a Amar pogotovo, nije kraj svijeta a ni prvi ni zadnji poraz, ovu utakmicu smo bukvalno sami sebe pobjedili
Što se tice same utakmice tipična utakmica gdje smo unaprijed upisali tri boda, sa nadom lako ćemo a protivnik koji je sve samo to nije, ljudi dva puta ušli u šesnaesterec i zabili dva gola, a mi četiri zicera plus promašen penal i još bezbroj šansi
Ekipa je realno solidno izgledala, kasnije Veselinovic i Stevanovic bukvalno pali, nisu se vidjeli, o propuštenim šansama i Zajimovicu koji je danas definitivno pokazao da momak nije za ekipe i kluba kakav je Željo, u kljucnim momentima frajer usere sve, pogubi se
I moliću da ne nasjedate na priče o izgubljenoj tituli u 17 ili 18 kolu gdje se do kraja igra još 15-16 kola i gdje je u igri najmanje još 48 bodova, priča iz iste kuhinje koja jedva čeka kiks i nešto negativno da se desi da bi mogli oplesti, a ova ekipa to svakako nije zaslužila
Što se tice same utakmice tipična utakmica gdje smo unaprijed upisali tri boda, sa nadom lako ćemo a protivnik koji je sve samo to nije, ljudi dva puta ušli u šesnaesterec i zabili dva gola, a mi četiri zicera plus promašen penal i još bezbroj šansi

Ekipa je realno solidno izgledala, kasnije Veselinovic i Stevanovic bukvalno pali, nisu se vidjeli, o propuštenim šansama i Zajimovicu koji je danas definitivno pokazao da momak nije za ekipe i kluba kakav je Željo, u kljucnim momentima frajer usere sve, pogubi se
I moliću da ne nasjedate na priče o izgubljenoj tituli u 17 ili 18 kolu gdje se do kraja igra još 15-16 kola i gdje je u igri najmanje još 48 bodova, priča iz iste kuhinje koja jedva čeka kiks i nešto negativno da se desi da bi mogli oplesti, a ova ekipa to svakako nije zaslužila

MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Nista, glavu gore! Idemo na pobjedu u derbiju!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je za zabrinuti se zeljovci..Tako je i Sarajevo igralo sa Janjosom,odlicna igra ali dodju 5 puta do gola i 3 stative pogode i 1 precku..i onda 2 kontre dva gola prime i pisi propalo..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 nov 2019, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi nemamo krila od Zakarica. Svako krilo od dana kada je zakaric otisao je goli ****. To su bijednici nesposobni kojima je neko nekada omogucio da zaradjuje za zivot u mom Zelji. To je sve gola kurcina koja nije u stanju realizovati bar jednu stopostotnu sansu na onakvom terenu. Ja nemam rijeci.
Trubim od onog niza poraza o krilima. Isto ovako po 5 zicera po utakmici promasivali. I onda se neki pitaju sto je Amar toboze htio Halilovica.
Kakva su to ba krila? Svi imaju preko 100 nastupa u plbih, neki i haman 200, a broj golova se izbroji na prste jedne ruke.
4 puta veceras te genije Stilic bukvalno SPOJI sa golom i ti onako ošutaš. Ja sam htio kosu sebi pocupati. Ne moze ovo pod kozu vise. Ovakva krila 2 godine u nasem klubu, necuveno...
Krpa prelos, ali ne mozes toliko covjeku ni zamjeriti jednu tekmu. ****... ruzno je da se covjeku psuje onoliko.
Eric - tragikomedija. Mislim da se sada moze diskutovati da li je gori od Vece. Oba gola njegova 100%.
Sinisa - em sto si picka, em si katastrofalan. Vise suze i klizeci startovi ne prolaze kod nas. Bar ne kod mene. U oktagon pa
fajtaj. Sad mi je jasno sto te Amar htio otjerati jos davno.
Stila ti si genije. Ne znam sta si vise mogao uraditi veceras da hadalji zabiju go. Ti si nam vise od pola ekipe.
Golman, desni bek, stoper, krila. Pod obavezno!
Trubim od onog niza poraza o krilima. Isto ovako po 5 zicera po utakmici promasivali. I onda se neki pitaju sto je Amar toboze htio Halilovica.
Kakva su to ba krila? Svi imaju preko 100 nastupa u plbih, neki i haman 200, a broj golova se izbroji na prste jedne ruke.
4 puta veceras te genije Stilic bukvalno SPOJI sa golom i ti onako ošutaš. Ja sam htio kosu sebi pocupati. Ne moze ovo pod kozu vise. Ovakva krila 2 godine u nasem klubu, necuveno...
Krpa prelos, ali ne mozes toliko covjeku ni zamjeriti jednu tekmu. ****... ruzno je da se covjeku psuje onoliko.
Eric - tragikomedija. Mislim da se sada moze diskutovati da li je gori od Vece. Oba gola njegova 100%.
Sinisa - em sto si picka, em si katastrofalan. Vise suze i klizeci startovi ne prolaze kod nas. Bar ne kod mene. U oktagon pa
fajtaj. Sad mi je jasno sto te Amar htio otjerati jos davno.
Stila ti si genije. Ne znam sta si vise mogao uraditi veceras da hadalji zabiju go. Ti si nam vise od pola ekipe.
Golman, desni bek, stoper, krila. Pod obavezno!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nista nije izgubljeno, igra je bila na momente maestralna, zadivljujuca, ali AKO NE NADJEMO NORMALNOG, NE POSEBNO DOBROG, NEGO NORMALNOG GOLMANA, MI SMO U KURRCU!!!!!!
KLUB NEMA GOLMANA, A BORI SE ZA NESTO, TO JE NEDOPUSTIVO!
STVORITE, RODITE, NAPRAVITE OD GOVANA GOLMANA!!!!!!!
KLUB NEMA GOLMANA, A BORI SE ZA NESTO, TO JE NEDOPUSTIVO!
STVORITE, RODITE, NAPRAVITE OD GOVANA GOLMANA!!!!!!!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Hrasno15, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, NeSamSafetee, perodeformero i 63 gosta.