Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa gdje taj kvalitet? Sto ti nisi tamo?
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Pa ja i jesam tamo.
Kad sam ja zadnji put ovdje postavio tip?
Otišao sam da pronađem sebe, ako dođem prije nego što se vratim, zadržite me!
Pa gdje to? Sto bi ti bio a ne ja? 

- SpeedyGonzales
- Kontakt:

Eh pa zato smo FlyDutchman i ja tu glavni i ne moze doci bilo ko. Ustvari sto ces nam ti?
Otišao sam da pronađem sebe, ako dođem prije nego što se vratim, zadržite me!
Evo ja ću te poslati skroz 'tamo'SpeedyGonzales je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:00
Eh pa zato smo FlyDutchman i ja tu glavni i ne moze doci bilo ko. Ustvari sto ces nam ti?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- samoOlimpick
- Kontakt:
Ode Gonzo.
@Jopa jesi li se rijesio tih bonova ? Ja ti nudim zelenaški A bon od 10 za ta 2
@Jopa jesi li se rijesio tih bonova ? Ja ti nudim zelenaški A bon od 10 za ta 2
-
- Kontakt:
Poz ekipa,
imam jedno poprilično zanimljivo pitanje, mislim da svak o njemu razmisli, ali zaboravi potražiti odgovor.
Je li itko upoznat, na koju foru rade ovi bet365 'senzori', dojavljivači ili tko i kako već ažurira sva live događanja, pogotovo ovih niželigaških utakmica, afričkih brljavština, pa ajde, i naše FBiH i sl.
Je li na stadionu postoji čovjek, osoba koja prati utakmicu i blokira je kod svake kontre opasnije, blokira kvote kod opasnih situacija, ažurira kartone, i sve što se već događa na liveu bet365, pa i ostalih kladionica, al bet365 je vjerujem svima pravi primjer.
imam jedno poprilično zanimljivo pitanje, mislim da svak o njemu razmisli, ali zaboravi potražiti odgovor.
Je li itko upoznat, na koju foru rade ovi bet365 'senzori', dojavljivači ili tko i kako već ažurira sva live događanja, pogotovo ovih niželigaških utakmica, afričkih brljavština, pa ajde, i naše FBiH i sl.
Je li na stadionu postoji čovjek, osoba koja prati utakmicu i blokira je kod svake kontre opasnije, blokira kvote kod opasnih situacija, ažurira kartone, i sve što se već događa na liveu bet365, pa i ostalih kladionica, al bet365 je vjerujem svima pravi primjer.
1905
-
- Kontakt:
Kako se koristi ovaj WWin bonus, koja je razlika između neaktiviranog i aktiviranog? Ništa mi nije jasno 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kladionicar03
samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem 

- transandino
- Kontakt:
i ja isto **** im djete u pickukladionicar03 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem![]()
AVANTI LIBERTA 1919
- kladionicar03
ja cekao leeds 2 i shity 1,mislio sam da cu past na leeds kad ono docekaju me ovi s najmanjom kvotom na listicu,da Bog da ispali odmah.transandino je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53i ja isto **** im djete u pickukladionicar03 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem![]()
Da postoji lik koji sjedi na utakmici i samo na tablet pritišće gdje je lopta, ažurira i sve ostalo oko te utakmice, prijatelj mi igra vani tkd mi je on objasnio te stvari, u biti to ti je posao..mario11111 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 17:58Poz ekipa,
BBB 86'
- kladionicar03
pobjede ajax,inter,barcelona i luzerpool i naravno poslije sinosnjeg shitya,veceras luzerpul me docekaokladionicar03 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem![]()

Nisi samkladionicar03 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:08pobjede ajax,inter,barcelona i luzerpool i naravno poslije sinosnjeg shitya,veceras luzerpul me docekaokladionicar03 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kladionicar03
zadnje kolo sve pare na x2 luzerpula,pa bujrum da sjebu opetRaonffa je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:09Nisi samkladionicar03 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:08pobjede ajax,inter,barcelona i luzerpool i naravno poslije sinosnjeg shitya,veceras luzerpul me docekaokladionicar03 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 22:53samo na shity 1 padam i to 1.15 kvota za 93 KM nmg da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()

Hahahaha dobra taktikakladionicar03 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:12zadnje kolo sve pare na x2 luzerpula,pa bujrum da sjebu opetRaonffa je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:09Nisi samkladionicar03 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:08
pobjede ajax,inter,barcelona i luzerpool i naravno poslije sinosnjeg shitya,veceras luzerpul me docekao![]()
![]()
![]()
![]()

Baš kontam maloprije, šalje mi drug što navija za Liverpul jučer prekjučer neku sliku, aman eto bruku utakmica nisu izgubili na Anfieldu, od toga naravno velika većina su pobjede i naravno kad ih ja čekam za pare ide kiks

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kladionicar03
haha jbg druze nemamo srece a na ovaj liverpool prosle sezone sam igrao mozda 4-5 puta i svaki put su bas kad sam ja cekao njih oni su kiksali.neke ekipe su bas peh.Raonffa je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:15Hahahaha dobra taktikakladionicar03 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:12zadnje kolo sve pare na x2 luzerpula,pa bujrum da sjebu opet![]()
![]()
Baš kontam maloprije, šalje mi drug što navija za Liverpul jučer prekjučer neku sliku, aman eto bruku utakmica nisu izgubili na Anfieldu, od toga naravno velika većina su pobjede i naravno kad ih ja čekam za pare ide kiks![]()

Ajdee Apoel, Dinamo Kiev i Kopenhagen za 1250€
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
E vikenda posranog, nista ni sa cim se sastaviti ne moze.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.