FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sjeverjecudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 dec 2019, 00:34

https://****/premijer ... ica/174590
Jbg Heba,izdrzi majstore i brz oporavak
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 03 dec 2019, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 dec 2019, 00:34

hz1987 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:17
alex ferguson je sjedio na klupi manchestera punih 27 godina. uprava je nekad morala cijeli tim promijeniti da bi mu zadrzala autoritet. i united je imao padova i rekonstrukcija.
imati trenera koji je vratio titulu u vitrine, koji pohodi opet ka duploj tituli i nadju se strucnjaci dati mu otkaz iako se na celu tabele smjenjuje sa gradskim rivalom, jer eto 2x je zijanio od zelje. pa sta ako je zijanio. titula se ne osvaja samo pobjedom nad gradskim rivalom, vec skupljanjem bodova od svih protivnika i to mu je dobro islo da se porazi od zelje ne osjete bodovno.
sad ce naci nekog strucnjaka koji ce udaljiti sarajevo od prve pozicije i pravdati se kako je eto to ipak domet za tu sezonu biti 3-4 mjesto. koji idioti u pm.........
Nije problem zijaniti, ni prvi ni zadnji put da se to desi. Problem je sramota i bruka da te ljudi ponize i uvale ti pet komada kuci i nakon dva mjeseca ti i u gostima uvale tri komada. Halo, bruka! Problem je sto ti Krste nije odograo dobru utakmicu od 2015, al ti ga konstantno forsiras. Problem je sto su ti za svaki neuspjeh svi krivi, od vremena, terena, igraca i cega sve ne. Samo nikad on nije
Das Ist Walter

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 00:37

simidobar je napisao/la:
03 dec 2019, 00:26
Da se nekad podsjetimo da su bili u stanju izgubit derbi da bi covjeka otjerali, jos i da ga navijaci ispljuju usput..

Malo je bilo ono u bolnici..

https://www.klix.ba/sport/nogomet/musem ... /191202153

Legenda nasa !!!
Mame im se nayebem svima koji je god ucestvovao u ovoj prljavstini, da na ovakav nacin sruse covjeka.

Puna im usta kluba, a spremni izgubiti derbi da bi otjerali covjeka koji je dao klubu vise nego ce oni za 10 zivota.

Klub koji je sve domace utakmice dobio i nakon one sjajne utakmice u Mostaru, da ne moze da se sastavi sa loptom protiv Zeljeznicara na Kosevu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 00:39

emir79 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:37
simidobar je napisao/la:
Da se nekad podsjetimo da su bili u stanju izgubit derbi da bi covjeka otjerali, jos i da ga navijaci ispljuju usput..

Legenda nasa !!!
Mame im se nayebem svima koji je god ucestvovao u ovoj prljavstini, da na ovakav nacin sruse covjeka.

Puna im usta kluba, a spremni izgubiti derbi da bi otjerali covjeka koji je dao klubu vise nego ce oni za 10 zivota.

Klub koji je sve domace utakmice dobio i nakon one sjajne utakmice u Mostaru, da ne moze da se sastavi sa loptom protiv Zeljeznicara na Kosevu.
Ko pretis lonac sam.. sta da ti kazem..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 dec 2019, 00:39

Pantelija je napisao/la:
03 dec 2019, 00:33
midzuka je napisao/la:
03 dec 2019, 00:18
Izvini ali ja nisam osoba koja Fudbalski Klub Sarajevo može dozivljavati kao firmu u koju dodje neki strani covjek ulozi kapital, dovede ljude bez iskustva u fudbalu i sportskoj profesiji i onda smo mi tu da sa sve tri tribine gledamo tu, psujemo, imamo srčane probleme, sebi zivot kreiramo i obojimo rezultatima Kluba, a njih par koji upravljaju Klubom ovo dozivljavaju kao da vode granap pa je cilj ostvariti "plus" na kraju izvjestajne godine. Oni ne ganjaju titule zbog emocije, već zato sto donose pare. Oni ne ganjaju evropu i evropske rezultate da uvećaju naš ponos i obogate historije, već zato sto donosi milione. Oni ne potpisuju "kapitalca" zato sto vole lijepu igru Sarajeva, već zato što ti kapitalci vracaju ulozene pare. Nisam taj koji moze da suti na to i da dozivljava ovo kao neku igricu. FK Sarajevo pratimo od malih nogu, odrastano uz rezultate, sa tribina kasnije pratimo taj Klub i oprosti ako ja i ovih par hiljada vjernih sto ne bira vrijeme, datum, vremenske prilike, protivnika itd. ne moze ostati mirno kad se tjera najtrofejniji trener u dosadasnjoj historiji Sarajeva.

I P. S.: molim i tebe a i sve ostale da ne provlace pricu sto nismo kupili dionice kad su se prodavale. Prvo zato što sam tad imao 10-15 godina, kao i dosta ljudi s foruma koji nisu imali preko 25. Zato što mi nismo milioneri i sad nakon 10 godina. I zato što ti ne znaci da imas i 49 posto dionica dok god nemaš onu jednu koja cini nadpolovicnu vecinu.
Ja ga pratim od derbija 95-6prvog poslijeratnog.
Idem na doma e gostovanja nekada sva, sad dobar dio.
Ne znam sta je problem? Odlazi trener koji je osvojio duplu i nakon nje pogubio konce. Izgubio dva derbija i osramotio sebe i klub. Izgledamo uzasno. Imamo najplaceniji ekipu u ligi, najbolje uslove u ligi, najplaceniji trenera u ligi. Valjda ocekujemo i da na nesto li imo a ne da IMAMO 152 U gostima i da kuci dobijamo jedva.

Mi nemamo mogu nost da mijenjamo. Ako mislite silom tjerati, dobro pazite. Koliko ljudi ima volje kao nam da ulaze u klub? Da ne bi opet izbacivali nam igrace iz stanova i tjerali sa terena jer rekreativci igraju termin. Brzo se zaboravlja sta smo bili prije tana/nama
Nemam ništa protiv da Husref ode, imao sam pomjesana osjecanja zadnja 2-3 dana. Ali pristup tjeranja je bezobrazan. Jednostavno sva krivica ide na njega i to je to.

Ako mislite da ce nekom novom biti lahko da se nosi sa ovim kabadahijama od igraca, dobro se vara. Oni sto su tjerali Kodru su mozda bili poznati po bacchusu i alhokolu, a za ove dobro svi znamo koliko gotive shishu. Jedva cekam Da vidim sta ce se desiti za par mjeseci kad im moderni trener zabrani shishu i ako budu ih kaznjavali zbog toga, a i ostalih vidova nesportskog zivota. Hocete li tjerati trenera koji uvodi disciplinu i dah Evrope ili kabadahije koji misle da su boga za bradu uhvatili.
JURIŠ

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 00:42

Sto rece Pantelija prije tjeranja i rusenja samo vratite o proguglajte 20 godina unazad te silne titule jer uslovljavate titulom pa do finansija i ostalog,to je razlika nekad i sad sto su neki tj zapad vukao prave poteze a ne da rusis jer eto smjenili smo trenera. Sto se igraca tice i to je posao uprave i trenera to oni treba da rijese pa levati da znaju da nisu iznad kluba

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 00:43

Zasto onda Husref nije izasao i rekao taj taj i taj to i to rade i dobit ce suspenziju?
Taj i taj mi ppdmece, taj i taj se ne trudi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 00:44

Pantelija je napisao/la:
03 dec 2019, 00:43
Zasto onda Husref nije izasao i rekao taj taj i taj to i to rade i dobit ce suspenziju?
Ugovorom zabranjeno, nista novo..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2019, 00:45

simidobar je napisao/la:
03 dec 2019, 00:44
Pantelija je napisao/la:
Jel zabranjeno i na tribine poslati istog ili ostaviti na klupi?
Na kraju,, reci idite u pm i otici sam?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 dec 2019, 00:45

Kao prvi svjetski rat. Sve se zna samo se cekao povod. Trica na kosevu odlican alibi za smjenu trenera koju su planirali vec dugo.

Puno zdravlja u nastavku zivota husrefe.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 03 dec 2019, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 dec 2019, 00:46

Sinoc sam vam pisao nudjen mu raskid,nije htio da cuje za to,a sad je kao iznenadjen,jos dosta toga ima iza kulisa,igraci su mu okrenuli ledja to je istina,na zimu ide par igraca naredba od Nama,znam da je prvi koji ce da leti Rahmanovic,kako kazu nemoguc za suradnju bezobrazan I neodgojen,I ima par jos igraca.
Iz uprave su odlucili da ih se rijese jer znaju kako su ovog trenera sabotirali,da ce svakog sledeceg.
Igraci ce takodje da snose finansijske posljedice zbog,sramotnog odnosa prema dresu na derbiju.
Samo Sarajevo

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 dec 2019, 00:46

Pantelija je napisao/la:
03 dec 2019, 00:45
simidobar je napisao/la:
03 dec 2019, 00:44
Pantelija je napisao/la:
Jel zabranjeno i na tribine poslati istog ili ostaviti na klupi?
Na kraju,, reci idite u pm i otici sam?
Braca nisi dijete, imao si ljubavi u zivotu.. nikad nije lako otic, uvijek postoji neka nada...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 00:48

holyman je napisao/la:
03 dec 2019, 00:45
Kao prvi svjetski rat. Sve se zna samo se cekao povod. Trica na kosevu odlican alibi za smjenu trenera koju su planirali vec dugo.
Na isti nacin je srusen Susic u reprezentaciji. I sva ova prica na startu oko Husrefa se podudara sa onom svom famom oko Susica.

Isplanirano unaprijed, samo ne znamo u ciju korist, ali i to ce se brzo saznati.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 00:50

emir79 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:37
simidobar je napisao/la:

Legenda nasa !!!

Ne valja Husrefu mater sovat
On je izjavio da se necemo revansirat za prosli derbi....

A NAM je ostao sokiran na to, jer on uziva u tom rivalitetu, oni tebe ti njima vratis itd. I to je spominjao u intervjuu, plus dodatno je podvukao titula glavni cilj, a ovaj ugrozava prednost i gubi mec sa trenutno jedinim pratiocem...sasvim legitimno s noge na nogu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 dec 2019, 00:52

Zanimljivo ovo sve čitati, haj nek se dešava nešto. Husrefe legendo naša!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2019, 00:52

kanarinac je napisao/la:
03 dec 2019, 00:46
Sinoc sam vam pisao nudjen mu raskid,nije htio da cuje za to,a sad je kao iznenadjen,jos dosta toga ima iza kulisa,igraci su mu okrenuli ledja to je istina,na zimu ide par igraca naredba od Nama,znam da je prvi koji ce da leti Rahmanovic,kako kazu nemoguc za suradnju bezobrazan I neodgojen,I ima par jos igraca.
Iz uprave su odlucili da ih se rijese jer znaju kako su ovog trenera sabotirali,da ce svakog sledeceg.
Igraci ce takodje da snose finansijske posljedice zbog,sramotnog odnosa prema dresu na derbiju.
Aha, znaci prvo su cekali da Husrefa sabotiraju, pa da ih onda rastjeraju. Znaci sabotaza i od uprave.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 00:54

kanarinac je napisao/la:
03 dec 2019, 00:46
Sjetim se i tim igracima najmilijih,to treba nasamarat dobro al mislim da bi se ovdje na forumu mnogi bunili tome jer i prije je tako bilo. Trebo je mangup biti ko neki treneri u ovoj ligi pa ih na tribine poslat il u tri lijepe kako on zna al eto nije to uradio a sad je kasno jer su nu vec ledja okrenuli bili. Opet da ponovim hebo trenera koji svlacionicu ne moze drzat il igraca na tribine poslat mego mu uprava za to treba

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 dec 2019, 00:54

zagor1987 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:29
Pitanje za ove sto hoce da ruse nesto a da ne znaju zasto od kada vi ba pratite Sarajevo? Ko je podrzao,napravio statut da udju strani investitori? Pa djeco klub poslije rata je gubio od raznoraznih livada,nismo znali sta je titula svakakve sokove dozivljavali,al uvijek smo klub bodrilo bilo gostovanje domaca,il zapad poslije. Bili smo pred bankrotom afera virsle itd pa smo se izvukli jer smo imali zapad i Fedju Kusturocu pa sad eto ne valja Nam sto je sve dugove vratio inace bi ko Celik tj gori jos bili,plus titulu nebi ocima vidjeli a sad smo vec 2 osvojili tako da ne bulaznite i pogledajte 20 godina unazad od dolaska investitora. Gledajte interes kluba a ne ko je trener. Mene zanima stabilan klub sa rezultatima i vozdra a ovi su na dobrom putu
Nema Nam nikakve veze sa vracanjem dugova, a pogotovo ova uprava i menadzment nemaju nikakve veze sa statutom i pronalaskom investitora

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 03 dec 2019, 00:55

Rahmanović i velkoski dva najveća zla u fks zapamtite

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 dec 2019, 00:55

Orangina85 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:54
zagor1987 je napisao/la:
03 dec 2019, 00:29
Pitanje za ove sto hoce da ruse nesto a da ne znaju zasto od kada vi ba pratite Sarajevo? Ko je podrzao,napravio statut da udju strani investitori? Pa djeco klub poslije rata je gubio od raznoraznih livada,nismo znali sta je titula svakakve sokove dozivljavali,al uvijek smo klub bodrilo bilo gostovanje domaca,il zapad poslije. Bili smo pred bankrotom afera virsle itd pa smo se izvukli jer smo imali zapad i Fedju Kusturocu pa sad eto ne valja Nam sto je sve dugove vratio inace bi ko Celik tj gori jos bili,plus titulu nebi ocima vidjeli a sad smo vec 2 osvojili tako da ne bulaznite i pogledajte 20 godina unazad od dolaska investitora. Gledajte interes kluba a ne ko je trener. Mene zanima stabilan klub sa rezultatima i vozdra a ovi su na dobrom putu
Nema Nam nikakve veze sa vracanjem dugova, a pogotovo ova uprava i menadzment nemaju nikakve veze sa statutom i pronalaskom investitora
Znam mislio sam na Tana

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, keli, Konzerva, Lecler, nedimmmm1337 i 52 gosta.