2006

2019
Navijacki trend i furka sa juga koji traju skoro 40 godina
SVI NA GRBAVICU

Apsolutno samo je to bitno.mozak je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:26Mora svima biti jasno. Mi dolazimo da navijamo za Velez. Ako cemo se bojati jedni drugih, onda motaj kablove i gasi ligu.
Spominjemo svako malo ime Vedrana Puljica. Kakvo je vise potpaljivanje. Hocete li da imamo novog Vedrana?
Ja bi prvi branio manijaka kada bi ga napali samo sto je manijak, i tako misli 99 % velezovih navijaca. Ono 1 % bi i ćaću napalo.
Sutra neka bude spektakl. Mi se nadmecimo u pjesmi, a igraci na zelenom terenu.
Bolji neka pobjedi!
Emilin bola ma to su debilcici sa foruma koji nece ni biti na utakmici sutra. Licne komplese lijece pokusavajuci zagrijati atmosferu i naloziti nekoga. Utakmica sutra kao i svaka druga. Bio ove 1985,2006 jos gomilu puta a idem i sutra. Jesam ostarioemil02in je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:39Jeste debili bez veze palite budale a vas 80% neće na utakmicu.Jel' vas stid barem malo?Pa shvatate li da će možda nečiji sin,brat,otac nastradati, završiti u komi ili u mezaru nedaj bože!Boli vas k.u.rac vi ste za kompjuterom. SEREM VAM SE USTA POGANA MALO RAZMISLITE PRIJE VEĆ ŠTO NAPIŠETE NEŠTO.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:291985
2006
2019
Navijacki trend i furka sa juga koji traju skoro 40 godina
SVI NA GRBAVICU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.