Meni je to na prvu odmah bilo strasno. Nurkic lezi sam,,sav u bolovima, kao napusteno siroce, niko da pritrci.AirRamiz je napisao/la:u pravu je kesic....majka mu stara,jeste da je ogroman sok i sve...ali presaberes se za 10 sekundi i pritrcis momku, pricaj mu na uho, bodri ga...to mu treba a ne da ostane sam
jedino je hood malo prisao
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Meni je jedino glup onaj sudija koji mu prede preko slomljene noge pa jos zape za nju ko da se nista nije dogodilohurem je napisao/la:Meni je to na prvu odmah bilo strasno. Nurkic lezi sam,,sav u bolovima, kao napusteno siroce, niko da pritrci.AirRamiz je napisao/la:u pravu je kesic....majka mu stara,jeste da je ogroman sok i sve...ali presaberes se za 10 sekundi i pritrcis momku, pricaj mu na uho, bodri ga...to mu treba a ne da ostane sam
jedino je hood malo prisao

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel iko jos ne vjeruje da je gotovo sa gledanjem ove godine 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta on ima od saigraca kad su svi u šoku ne znaju kako ce mu pomoć? A ima medicinski tim koji je tu upravo iz ovih razloga da prvi reaguju. Niđe veze je to vam. Još i sam ne vjerujem sta mu se desi jbt. Još ustao ranije da pogledam kraj utakmice i na posao i ova pizdarija se desi. Čitav dan mi je u qrcu krasnom. Košarkaški bogovi imaju neke druge planove izgleda. Opet ima i neke sreće u ovoj nesreći pa nije ligamente, acl podero. Bitno je sada da se oporavlja, a budući da je pod ugovorom i gotive ga navijaci mislim da će dobiti najbolji mogući tretman za oporavak. Baš je sjeb ali sta ces dešava se. Mislio sam da će baš razvalit ovaj PO jer je ocigledno napredovao i dozreo. Samo mu poželjeti brz oporavak i da bude još bolji i jači kad se vrati..
Nakon ovako teške povrede mislim da mu je upitan nastavak karijere nažalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
No chance.Mozda upitna sljedeca sezonaSaurman je napisao/la:Nakon ovako teške povrede mislim da mu je upitan nastavak karijere nažalost.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Nastavak karijere mu nije upitan, upitno je samo hoce li se vratiti u staru formu. To je sve individualno, neko se vrati a neko ne.
Ako se i vrati u staru formu, to nece biti odmah nakon što se vrati na teren, treba da prodje jedna sezona u kojoj ce se lagano vracati u formu.
Ako se i vrati u staru formu, to nece biti odmah nakon što se vrati na teren, treba da prodje jedna sezona u kojoj ce se lagano vracati u formu.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 26 mar 2019, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Illmatic09
- Kontakt:
Samo ga psiha može kočiti nakon oporavka.
-
- Kontakt:
Psiha ga dugorocno moze kočiti, ali i sa dobrom psihom, trebace mu bar jedna čitava sezona kosarke da se vrati na stare staze.Illmatic09 je napisao/la:Samo ga psiha može kočiti nakon oporavka.
na osnovu cega baziras svoje misljenje, jer kosti zarastaju, prelom kosti je mnogo manji problem od kidanja ligamenata, ahilove tetive itdSaurman je napisao/la:Nakon ovako teške povrede mislim da mu je upitan nastavak karijere nažalost.
nurkic nije niti prvi, niti posljednji koji je dozivio tesku povredu, svi se oni vrate, samo je pitanje kakvi, neki imaju trajne posljedice, neki ne, neke sjebe psiha, neke ne... povreda kao povreda, ne bi trebala ostavit trajne posljedice na nurkica, cak stavise, siguran sam da nece, a za psihu ne znam, vjerujem da ce to prebrodit
To je pitanje od milion dolara.Chinaglia je napisao/la:na osnovu cega baziras svoje misljenje, jer kosti zarastaju, prelom kosti je mnogo manji problem od kidanja ligamenata, ahilove tetive itdSaurman je napisao/la:Nakon ovako teške povrede mislim da mu je upitan nastavak karijere nažalost.
nurkic nije niti prvi, niti posljednji koji je dozivio tesku povredu, svi se oni vrate, samo je pitanje kakvi, neki imaju trajne posljedice, neki ne, neke sjebe psiha, neke ne... povreda kao povreda, ne bi trebala ostavit trajne posljedice na nurkica, cak stavise, siguran sam da nece, a za psihu ne znam, vjerujem da ce to prebrodit
Svi se vrate al' u kakvom stanju, pitanje je da li je oštećen neki živac koji može uticati na stopalo i hoće li stopalo nakon oporavka 100% biti funkcionalno.
za sad ne postoje info da je pokidao ligamente i nadam se da ce ostati tako, a ono sto je jasno vidjljivo, jeste da nije povrijedio clanak ili koljeno, to su stvari koje mogu uticat na njegove fizicke predispozicije...nadati se da je rijec o cistom lomu i to je to, kosti ce zarasti
ne znam dal je ranije lomio nogu, no bio je operisan i imao je dugorocan oporavak, tako da osim pocetnog soka, dakle neposredno nakon loma noge, sve ono sto slijedi mu je dobro poznato i to ce mu pomoci
ne znam dal je ranije lomio nogu, no bio je operisan i imao je dugorocan oporavak, tako da osim pocetnog soka, dakle neposredno nakon loma noge, sve ono sto slijedi mu je dobro poznato i to ce mu pomoci
Jarane to je isto kao da si japu pito sta ce biti.....lik uvijek vidi samo najgore
besmislica je da mu niko nije mogao spustit glavu na svoje koljeno vec se sam drzao za glavu...vjerovatno jos vise prepadnut kad je vidio da su svi pobjegli...Dame je momak iz Oklanda,mislio sam da je tvrdje koze....ali naravno da ga ne mozemo osudjivat, to sto se zaledio samo govori koliko je emotivno povezan s Jukom
besmislica je da mu niko nije mogao spustit glavu na svoje koljeno vec se sam drzao za glavu...vjerovatno jos vise prepadnut kad je vidio da su svi pobjegli...Dame je momak iz Oklanda,mislio sam da je tvrdje koze....ali naravno da ga ne mozemo osudjivat, to sto se zaledio samo govori koliko je emotivno povezan s Jukom
Čuj ovog indijanca vidim samo najgore, pa nije ovo klasični prelom gdje staviš gips i za mjesec dana ponovo igraš.
Ma Nurk je zvijer, oporavit ce se on do pocetka sljedece sezone !!!
Nije, ali karijera mu nije upitna, daleko od toga. Upitno je MOŽDA oće bit na ovoj razini više, a ima primjera igrača koji su postali bolji. Evo kaže doktor da će mu kost bij jača nego ikad poslije oporavka, to je uobičajno tako.Saurman je napisao/la:Čuj ovog indijanca vidim samo najgore, pa nije ovo klasični prelom gdje staviš gips i za mjesec dana ponovo igraš.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
shams charania kaze da ce oporavak trajat 8-12 mjeseci i da ce propustit vecinu, ako ne i citavu narednu sezonu
bas onako kako smo i pisali...
ako se ne oporavi za 10 mjeseci, ne vjerujem da ce ga portland aktivirat
bas onako kako smo i pisali...
ako se ne oporavi za 10 mjeseci, ne vjerujem da ce ga portland aktivirat
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 26 mar 2019, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i meni previse optimisticno djeluju ove najave da bi mogao biti na terenu za 7 mjeseci
ja mislim da sigurno nece zaigrati tokom naredne sezone i da cemo ga u NBA opet gledati tek u novembru 2020.
ja mislim da sigurno nece zaigrati tokom naredne sezone i da cemo ga u NBA opet gledati tek u novembru 2020.
Don't believe the hype.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne znam da li je ovakav, ali je 100% imao povredu/prelom noge gdje su svi koji prisustvovali u dvorani ostali zgroženi zvukom loma ili čega već.. Slično kao i sinoć, tako da je vrlo moguće da je ista povreda..Chinaglia je napisao/la:jel istina da je nurkic vec imao prelom noge, jos dok je kao dijete bio u sloveniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.