FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 09 dec 2019, 16:52

Gledaj klixa objavili tekst :urnebes: e **** ti novinarstvo :plac:

Ko sto rekoh, sigurno necete prvo sa instagrama saznati ko odlazi ili dolazi ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 dec 2019, 16:53

Znači drkaju nas prvi dan nakon završetka prvenstva, biće veselo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 09 dec 2019, 16:53

Uh šta će sve portali preko zime pisat, već je krenulo. :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2019, 16:54

Ne znas ko je veci debil Sipovic ili ovi portali u BiH
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 dec 2019, 16:54

Virtu4l je napisao/la:
09 dec 2019, 16:53
Evo ga i medijski partner objavio da odlazi, a njihovi placenici poceli orgijati :rol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 dec 2019, 16:56

Polako ljudi dragi niko ne zna sta nas ceka u januaru moze sve da ode u tri ljepe a moze i da bude boljne nego sto mislimo.

Jasno ce se vidjeti ima li para u klub ili ne, treba samo biti realan sa ocekivanjima.
Mjau !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 dec 2019, 16:56

irfo je napisao/la:
09 dec 2019, 16:54
Virtu4l je napisao/la:
09 dec 2019, 16:53
Evo ga i medijski partner objavio da odlazi, a njihovi placenici poceli orgijati :rol:
Je li storm napisao da je znao da odlazi. :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 dec 2019, 16:57

Treba im zabraniti instagram preko zime :mrgreen:
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2019, 16:58

Deaktiviraj im instagram yebo li ih on

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 dec 2019, 17:02

Meni je najzanimljivije to što niko ne zna pravo stanje u klubu, al svi sve znaju. Eto dzaba uplatili pripreme u Turskoj
moSa ljoŽe

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 dec 2019, 17:09

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 16:51
Meni je Sipovic kvalitetno odigrao, ne znam sta bi ljudi vise za nasu ligu. Duplo bolji od Osmankovica.
Ma limitiran stoper haos, jak u skoku i duel igri mada i tu je bio tanak proljetos, ove jeseni je odličan u tome što je i za očekivati s obzirom na njegovu konstituciju, ali zato sve ostalo goli prosjek lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 09 dec 2019, 17:15

Raonffa je napisao/la:
09 dec 2019, 17:09
Tristan10 je napisao/la:
Meni je Sipovic kvalitetno odigrao, ne znam sta bi ljudi vise za nasu ligu. Duplo bolji od Osmankovica.
Ma limitiran stoper haos, jak u skoku i duel igri mada i tu je bio tanak proljetos, ove jeseni je odličan u tome što je i za očekivati s obzirom na njegovu konstituciju, ali zato sve ostalo goli prosjek lige.
Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 dec 2019, 17:16

Evo napravio sam vam nekoliko avatara igraca ako zeli ko da stavi :bih:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Desni klik na sliku, copy image adress i onda u postavkama nadjite avatar i dimenzije 100x100

Ako imate kakvih narudzbi i zelja, slobodno napisite

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 dec 2019, 17:18

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 17:15
Raonffa je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Ne znam da se moze naci igraci koji ima veci kvalitet, a koji je u okviru nekog budzeta. Mislim pogledaj Kosoric, Boccacini, Bakrac, Rodin, Osmankovic i da ne pricam o Bogicevicu. Ako hoces veci kvalitet onda se mora isto i platiti vise. Onda bi isli na igrace poput Cocalica koji sigurno vise kostaju.
Znam, ali svi ti igrači što si nabrojao su u svom nekom prajmu bili daleko bolji od Sipovića u dresu Želje, izuzev Bakrača, Osmankovića i možda Rodina + Graovac koji je najbolji stoper kojeg smo imali još od Bogičevića iz starih dana tj. onda kada smo uzeli duplu.

Tako da ja sam uvjeren da se solidan stoper uvijek može pronaći i dovesti, kao uostalom i svi druge pozicije u timu mimo bekova, to je uvijek kocka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2019, 17:19

Veseliiiiiiiii

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 09 dec 2019, 17:26

Raonffa je napisao/la:
09 dec 2019, 17:18
Tristan10 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Znam, ali svi ti igrači što si nabrojao su u svom nekom prajmu bili daleko bolji od Sipovića u dresu Želje, izuzev Bakrača, Osmankovića i možda Rodina + Graovac koji je najbolji stoper kojeg smo imali još od Bogičevića iz starih dana tj. onda kada smo uzeli duplu.

Tako da ja sam uvjeren da se solidan stoper uvijek može pronaći i dovesti, kao uostalom i svi druge pozicije u timu mimo bekova, to je uvijek kocka.
Vidis zaboravio sam naseg najboljeg stopera zadnjih godina, Graovca. I kad ti je Kosoric bio u prime, i Bogdanovic to je bio nivo Sipovica. Samo kazem, uredu da covjek ide, ako imas nekog boljeg, ako nemas onda ga je bolje zadrzati. Rodin, smijesan igrac, iskreno, totalno overrated po prici i nekom imidzu, a los. Mislim sta ako dodje ovaj Vrhovac, nisam siguran da bi bio bolji od Sipovica.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 dec 2019, 17:32

Tristan10 je napisao/la:
09 dec 2019, 17:26
Raonffa je napisao/la:
09 dec 2019, 17:18
Tristan10 je napisao/la:

Vidis zaboravio sam naseg najboljeg stopera zadnjih godina, Graovca. I kad ti je Kosoric bio u prime, i Bogdanovic to je bio nivo Sipovica. Samo kazem, uredu da covjek ide, ako imas nekog boljeg, ako nemas onda ga je bolje zadrzati. Rodin, smijesan igrac, iskreno, totalno overrated po prici i nekom imidzu, a los. Mislim sta ako dodje ovaj Vrhovac, nisam siguran da bi bio bolji od Sipovica.
Ne znam baš, Kosorić i Bogdanović su imali strašnu polusezonu pod Odovićem, računajući i europske utakmice tog ljeta, partije koje ja još nisam vidio od Sipovića, ali nebitno na kraju krajeva, svako ima svoje mišljenje.

Ma nema za nas u ovoj ligi kvalitetnih stopera, odnosno imaš Jakovljevića u Zrinjskom, Šerbečića i Lazića u Sarajevu, ali to ne možeš dovesti nikako, a ovo ostalo nije baš vrijedno spominjanja. Odnosno, možda i ima neki koji bi nam valjao, ali ni za jednog drugog sa sigurnošću ne možeš reći da bi bio bolja opcija od Sipovića kao što ti kažeš.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 dec 2019, 17:41

Sta kazu, ja cuo od u Maroko🤣🤣
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 09 dec 2019, 17:49

Ma ovo ih Amar prodaje da uzme svoje pare i klub ugasi. :lol: :lol:
moSa ljoŽe

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 dec 2019, 17:50

Sve dok pare liježu na Amarov privatni račun ja se ne brinem.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.