FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%
 
Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Postovi: 3839
Pridružen/a: 25 jun 2015, 13:31
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 11 dec 2019, 01:03

bordobijeli je napisao/la:
11 dec 2019, 00:43
ajdohordas je napisao/la:
11 dec 2019, 00:18
Za sav ovaj pritisak i ovaj nemir medju navijačima kriv je Husref.
Jel se ovako voli klub ?
Drag mi i gotivio sam ga, ali dobio si otkaz koji je od krucijalne važnosti za napredak kluba, dobit ces 200 hiljada km,sta hoces vise ?
On kao picketina poceo plakat u javnosti i hodat po televizijama i kuka na sav glas kao da su ga izbacili na ulicu kao zadnjeg prosjaka a ovi "njegovi" koji su se upecali na ono "volim Sarajevo vise od zivota" poceli pravit podjele i unosit nemir koji ce se vrlo vjerovatno u velikoj mjeri odrazit i na upravu i na igrace i to sada kad trebaju vrlo vazne poteze da povuku.
Ako je prosle godine doneo duplu, ove godine ce nas sigurno sjebat svojim izjavama i ponasanjem, samo mi je krivo sto moze manipulisati tako olako ovim budala sto nemaju pojma sta se stvarno desava u klubu. Za mene legenda nije nego covjek koji je solidno obavio svoj posao za koji je veoma dobro placen za nase uslove.
Legende kluba ne rade ovo sto on radi, umjesto da smiri situaciju on je podpaljuje iz dana u dan svpjim intervjuima.
Ma on je za sve kriv treba ga razapet, a ti kao imas tacne informacije sta se desava u klubu ?
Kako kojim putem ?
Naj mjerodavni su oni koji idu na svaku utakmicu i kuci i na strani.
Naravno da je kriv. Jel to po tebi nije ?
Jel se mora obilazit svaka TV kuća i palit ionako nabrijana atmosfera među navijačima zbog izgubljena dva derbija koji su njegova krivica,zbog lose igre koja je njegova krivica vecim dijelom, zbog lose fizicke spreme igraca koja je opet njegova krivica. Jel to legende rade,idu od intervijua do intervijua i pale atmosferu i indirektno prave podjelu među navijačima ? Ako rade, takvim onda legendama daleko Koševo nase bilo.
Nit sam rekao niti sam ijednim postom ovdje dokazao da znam sta se desava u klubu i ne podmeći mi rijeci u usta koje nisam izgovorio,prva stvar. A druga stvar,ni ne zanima me sta se desava jer su tu ljudi koji su placeni za takve stvari i to im je posao da ga rjesavaju,logicno. I ja im za sad vjerujem da su na dobrom putu. Ono sto mene zanima, a sto bi trebalo da i ostatak navijaca zanima ( a ne Husref ) jesu titule, rezultati, evropski iskoraci koliko je u nasoj moci itd.
A ti klub osnuj pa Husrefa za dozivotnog trenera stavi, ocigledno ti je prirastao srcu cim te moj post povrijedio.
A ja i dalje napolje ne mogu izaci zbog sramote od plave manjine.

zagorski
Postovi: 7687
Pridružen/a: 04 jun 2015, 14:17
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 11 dec 2019, 01:08

Sabinho je napisao/la:
11 dec 2019, 00:42
BordoSarajevo je napisao/la:
11 dec 2019, 00:27
Najsretniji bi bio kada bi ovih par forumaša koji kao znaju nešto više bili u pravu, njima optimizma ne manjka, čak šta više, po njima, idemo konačno taj korak naprijed koji nikako da zakoračimo a odavno ga najavljujemo.

Oprostio bi im i one provokatorske/ironične komentate koji vade živce iz pete, a namjerno to rade.

Nadam se da će biti upravu.

PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI!!
Mene plasi sto ti forumasi "znaju nesto vise" jos od samog dolaska Tana u nas klub. Svako malo eto nekih para, napretka, investicija, velikih imena itd. Sve su profulali. Ako tako bude i sa ovom situacijom (a postoje preduslovi za to), donji smo.
Odlicno zapazanje. Dovoljno se samo sjetiti ljetos onih objasnjenja kad su plate kasnile, 'ogroman novac uplacen pa dugo traje provjera', 'Nam ima namjeru ovo, ono...'.
Vrijeme koje je pred nama ce najbolje pokazati sve. Jer ja kako sam sada shvatio Nam je toliko ambiciozan da nije zadovoljan samo prvim mjestom vec hoce da to bude ubjedljivo i to uz leprsavu igru. A da bi to bilo tako mora odrijesiti kesu pa prvo dovesti vrhunskog trenera, bar klasu iznad Husrefa i par extra pojacanja.

Avatar
Pantelija
Postovi: 12896
Pridružen/a: 25 maj 2015, 09:36
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 11 dec 2019, 01:09

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Avatar
ThrillerHz
Postovi: 3484
Pridružen/a: 06 jan 2016, 23:40
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 11 dec 2019, 01:10

I dalje mi je fascinantno kako se neki pale na spomen Husrefa, dok im je reakcija obrnuto proporcionalna na spomen FK Sarajeva. Zapitajte se da li je Husref veci od Sarajeva i za koga vi navijate.

Slijepo branjenje “legende” vas ne cini vecim navijacem ;)
1946~

Avatar
holyman
Postovi: 8338
Pridružen/a: 16 jan 2013, 23:01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 11 dec 2019, 01:19

Vjerujem da je sustina tvog posta da je anceloti slobodan trenutno 😌
NEMA NAZAD

bordobijeli
Postovi: 14261
Pridružen/a: 27 okt 2011, 14:57
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2019, 01:24

Sto se mene tice moze biti trener bilo ko al da vidimo taj iskorak u europi da vidimo te kapitalce ta ulaganja .
Sta ako nam se ponovi Jesic i Jarni ?? Ajdo hordas hoces onda smjeti izaci od manijaka?
Husref je uzeo duplu i sad je prvi znaci sljedeci trener mora imati bas top rezultate.
Ja sam nesto ubjedjen da nece opet biti neki ulaganja u kapitalce nego ovo sto imamo pa sta bude, prodat ce opet na kraju sezone dva najbolja i jovo na novo. Cisto sumnjam da imaju neke planove za iskorak u europi to su kazali i na onim skupovima s navijacima kad su odgovarali na pitanja.

Avatar
SarajevoJeBordo
Postovi: 4848
Pridružen/a: 27 jan 2018, 14:52
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 dec 2019, 01:30

Sabinho je napisao/la:
10 dec 2019, 23:55
revolt je napisao/la:
10 dec 2019, 23:45
Husref kakav god da je ne zasluzuje vrijedjanje.
To je poenta, bravo. Ovih par likova poput @sarajevojebordo, @denchi i jos neki kao da imaju licni problem sa covjekom. Ok, nisi zadovoljan njegovim radom, imas pravo na to. Isto tako Uprava ima pravo da otpusti trenera. Problem je bas vrijedjanje, osporavanje covjekovog ucinka i doprinosa za klub, ismijavanje i slicno. Ne znam da navijaci bilo kojeg kluba na svijetu ovako pisu o svom najtrofejnijem treneru i legendi kluba. Ne vidim svrhu svega toga.
Pronađi mi moj post gdje sam vrijeđao Husrefa i nazivao ga pogrdnim imenima? Izrazi poput "mag" ismijavaju njegove trenerske zamisli u ovoj sezoni, koje i jesu za ismijavanja čim primiš 8 komada od moržove poluekipe, a "jedan od nas" i slično ismijavaju navijače kojima je Husref sveta krava. 6 mjeseci pričam da smo nespremni, da nam je igra nikakva, da nema nikakvog napretka iz kola u kolo, da Husref na ličnom nivou ima probleme sa saradnicima, al ti to zoveš osporavanjem učinka? Jel to osporavanje učinka? Jel to se ne smije reći? Uzeo je duplu, hvala mu, i to mu ne daje za pravo da nam svima se.re u usta posebno sad kad je počeo iskakati iz paštete ko Dino birvaktile. Vi pojedinci ovdje imate ozbiljne probleme sa rezonovanjem onoga što se piše o Husrefu, a u zadnjih 7 dana on ima gori odnos prema klubu nego Tobe prema njemu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Avatar
SarajevoJeBordo
Postovi: 4848
Pridružen/a: 27 jan 2018, 14:52
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 dec 2019, 01:35

skoroalen je napisao/la:
10 dec 2019, 22:57
mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 22:46
Imam osjecaj da raja samo voli furku negativnosti,rusenja a da veze nemaju o cemu pricaju.
Upravo to. Mi kao narod smo generalno velike pichoke. Ne smijemo rušit vlast, ne smijemo se pobunit protiv onih što nas sve yebu 25 godina. Dalje, ne smijemo rušit savez, udarit po kriminalnom savezu koji nam je ligu do dna doveo. Pa na kraju, hajmo tjerat upravu kluba, al i to bojažljivo, u komentarima. Da se organizuje masovni protest sutra, ne bi došlo ni 200 ljudi. Ne ono vikanje na praznu zgradu, nego pravi protest, da se ulica blokira. Jer se nikom zapravo i ne tjera, sve ostaje na forumima i fejsbuku.
Zato i jesmo jedna od najneuspješnijih nacija u svemu, posebno u sportu, al smo zato na jeziku, omalovažavanju i ismijavanju broj 1. Dok se na prave stvari, one iza kulisa, šuti jer nam se mišljenje zasniva na "šta kaže većina" i vjeruj televiziji i privatnim novinarima pojedinih osoba. Prave ovce.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Avatar
SarajevoJeBordo
Postovi: 4848
Pridružen/a: 27 jan 2018, 14:52
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 dec 2019, 01:41

benko21 je napisao/la:
10 dec 2019, 22:39
revolt je napisao/la:
10 dec 2019, 22:37
Zip je napisao/la:
10 dec 2019, 22:30
Vidjeli smo u Evropi, mnogi igrači imaju „grbu“ na leđima ili bolje rečeno vidi se da ispod dresa pri vrhu leđa imaju nešto. Kada se skine dres može se uočiti nešto poput kratke potkošulje, pripijene uz tijelo (bodi), a na njenom zadnjem dijelu ubacuje se aparatić koji mjeri podatke o onome što na terenu radi igrač.

E, ubuduće će i igrači Sarajeva imati „grbu“, slavodobitno su objavili iz Titove ulice, i to marke „Catapult“. Kao da "grbavih" nije dovoljno u saradnji sa sadašnjom upravom Sarajeva. Na kraju, novi pokušaj marketinškog trika dobio je opet kvalitetan odgovor. Navijači su poručili „Katapultirajte se iz kluba“.


Gle idiota yebo djete svoje placenicko....
Ko se sve bavi novinarstvom :lol:
Ko je ovo pisao?
nermin demirovic avaz
Hahahhahahahhah, level komentara "dvoguza ispred granapa i odvedi ih na Igman nek trče pa ćeš vidjeti kako lete po terenu" :rol:

Edit: pogledajte mu fb profil i sve će vam biti jasno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Avatar
Zastone
Postovi: 1668
Pridružen/a: 10 okt 2013, 00:23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 11 dec 2019, 02:12

Eh pogledas mu fb profil i sve ti je jasno. Nasi profesionalni novinari...

Avatar
Sjeverjecudo
Postovi: 606
Pridružen/a: 09 avg 2019, 02:51
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sjeverjecudo » 11 dec 2019, 03:04

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

ajdohordas
Postovi: 3839
Pridružen/a: 25 jun 2015, 13:31
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 11 dec 2019, 03:44

bordobijeli je napisao/la:
11 dec 2019, 01:24
Sto se mene tice moze biti trener bilo ko al da vidimo taj iskorak u europi da vidimo te kapitalce ta ulaganja .
Sta ako nam se ponovi Jesic i Jarni ?? Ajdo hordas hoces onda smjeti izaci od manijaka?
Husref je uzeo duplu i sad je prvi znaci sljedeci trener mora imati bas top rezultate.
Ja sam nesto ubjedjen da nece opet biti neki ulaganja u kapitalce nego ovo sto imamo pa sta bude, prodat ce opet na kraju sezone dva najbolja i jovo na novo. Cisto sumnjam da imaju neke planove za iskorak u europi to su kazali i na onim skupovima s navijacima kad su odgovarali na pitanja.
Okej razumijem strah i sam sam takav, ali ne zelim da se vodim parolom "dobro je samo nek ne puca". Necu da se zadovoljim Husrefom i titulom,vec titulom i iskorakom u Evropi i ja zelim da vjerujem da smo na dobrom putu. Ovaj Nam je do sada za par mjeseci vise puta bio na utakmici naseg kluba nego Tan za toliko godina, znaci ocito smo mu zanimljivi, i ja zelim vjerovati da ce nwkog pomaka biti, pa sad u kojem smislu vidjet cemo pred nama je.
Mene samo iritira sto se danima place za Husrefom kao da je prosjak koji je izbacen na ulicu, a za onaj posao sto je radio bio je i preplaćen možda.

VLADA129
Postovi: 217
Pridružen/a: 30 sep 2019, 23:03
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VLADA129 » 11 dec 2019, 04:04

Zastone je napisao/la:
11 dec 2019, 02:12
Eh pogledas mu fb profil i sve ti je jasno. Nasi profesionalni novinari...
Vjeruj mi normalan covjek malo sam prijetio i onda kroz pricu odlucio je da me ne tuži i da ga dobro popusim sto se tice kazne.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

Avatar
skoroalen
Postovi: 12883
Pridružen/a: 01 avg 2016, 01:30
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2019, 07:05

Protesti u Napulju, više hiljada navijača izlazi na ulice, Don Carla emocije savladale pred kamerama Rai Una...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Avatar
MortemHz
Interni moderator
Postovi: 54365
Pridružen/a: 13 jan 2015, 03:01
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2019, 07:18

Sjeverjecudo je napisao/la:
11 dec 2019, 03:04
Čujem topovske u pozadini. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Avatar
Zastone
Postovi: 1668
Pridružen/a: 10 okt 2013, 00:23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 11 dec 2019, 07:42

VLADA129 je napisao/la:
11 dec 2019, 04:04
Zastone je napisao/la:
11 dec 2019, 02:12
Eh pogledas mu fb profil i sve ti je jasno. Nasi profesionalni novinari...
Vjeruj mi normalan covjek malo sam prijetio i onda kroz pricu odlucio je da me ne tuži i da ga dobro popusim sto se tice kazne.
Ne valja prijetiti :D

Avatar
AngelDiMaria
Postovi: 2109
Pridružen/a: 22 avg 2018, 16:03
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 dec 2019, 08:03

skoroalen je napisao/la:
11 dec 2019, 07:05
Protesti u Napulju, više hiljada navijača izlazi na ulice, Don Carla emocije savladale pred kamerama Rai Una...
Jos im je i clan uprave rumen...nije to slucajno...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Postovi: 5276
Pridružen/a: 03 sep 2011, 21:52
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 11 dec 2019, 08:04

Lazić je najpametniji, antistres terapija u Milano :D

Avatar
skoroalen
Postovi: 12883
Pridružen/a: 01 avg 2016, 01:30
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2019, 08:33

AngelDiMaria je napisao/la:
11 dec 2019, 08:03
skoroalen je napisao/la:
11 dec 2019, 07:05
Protesti u Napulju, više hiljada navijača izlazi na ulice, Don Carla emocije savladale pred kamerama Rai Una...
Jos im je i clan uprave rumen...nije to slucajno...
:rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

VenamaHrabrih
Postovi: 2436
Pridružen/a: 26 feb 2018, 21:31
Lokacija: sarajevo-pula-aix
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VenamaHrabrih » 11 dec 2019, 09:09

Naš narod, generalno, voli podjele. Ako nisi "husrefovac", jesi "pravaš", ako nisi Srbin jesi Hrvat itd itd. Jednom rječju - budalaština.
Nasilnici su, po pravilu, kukavice. Husref jest nasilnik, a pokazao je da je i kukavica. To ne znači da sam, automatski, za upravu. Dovoljno mi je bili poslušati Sabrinu u filmu o Kelly-ju u kojem ista ne zna sastaviti rečenicu kako treba, pa da vidim kakvi lumeni rade tamo.
Ne treba nikoga pljuvati, niti vrijeđati. Dovoljno je sagledati gole činjenice, a to je da mi nismo ništa napravili od rata do danas. Ispadamo od fudbalskih patuljaka, a Luxemburzani igraju evropske lige. To nas tačno kvalifikuje na nivo mahalske ekipe, kojoj je najceci domet:" Ta ce on, ja mu loptu kroz noge protur'o!" Doduše, kad pročitam bljuvitine pojedinaca na ovom forvmu, mislim da bolje ni ne zasluzujemo. Oranice, polovnjaci, psovke, vrijeđanja, mrznja, nacionalizam i sl. zapravo su nase ogledalo i nazalost perspektiva. Dok sebe ne promijenimo, nece nam se ni strukture promijeniti. Vazda cemi biti varoš okruzena brdima u kojoj svi čibuče i se.ru da su najpametniji, jer smo imali.Olimpijadu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Online

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Devedesetka, Lavcina i 60 gostiju.