FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 12 dec 2019, 10:09

Ako je istina onda je to "big play" za titulu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 dec 2019, 10:19

Mozda Segmedina Srna? Aktivna je u skupstini, ima poznanstva, a bio bi iskorak, jer bi bila prva trenerica u BiH.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 dec 2019, 10:22

bordobijeli je napisao/la:
12 dec 2019, 09:14
Teren i rezultati ce pokazati da li ce biti napredak s novim trenerom. Predhodni period nam je pokazao da ne treba prerano zakkjucke donositi. Kodro, Jarni, Jesic, Plisek su izgledali kao iskorak a znamo da ni jedan od njih nije osvojio ni trofej ni nesto u europi napravio pa ni igra nije bila nista specijalno.
Ako cemo tjerati mak na kona, ni Pape nista nije osvojio sa Sarajevom, pa je opet bio igračina, mada...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2019, 10:31

Jelešković :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 dec 2019, 10:40

Mahalska za Jeleskovica ?
Ako je istina onda ce biti neki nas trener pošto ovi s strane skuplji treneri uvijek imaju tim od 5-6 ljudi koji sve vode.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 dec 2019, 10:41

Tek sam se registrovao pa red je da prvo pozdravim sve navijace FKS
Stvarno sam razocaran negativnoscu i losom atmosferom oko kluba. Jednostavno ne mogu da shvatim kako nam uvijek nesto ili neko ne valja. Ko god da dodje od trenera nama nece odgovarati a da je ostao Husref ne bi ni on odgovarao. Stvarno imamo gadan mentalitet. Isto je i sa upravom, niko nama ne valja. Umjesto da idemo na utakmice u sto vecem broju, kupujemo sezonske, navijamo, radujemo se i tugujemo zbog naseg kluba, mi bi da mjenjamo trenere, igrace i uprave, vlasnike...
Ove sezone bi mogli gledati kako nam gradski rival slavi sve sto se moze uzeti umjesto da svi spustimo loptu i svi maksimalno podrzimo klub i na kraju mi slavimo makar titulu ako smo vec ispusili kup i derbije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 dec 2019, 10:41

Stvarno mi počinje ić na živce ta priča "mi amateri, nama ne treba dobar trener jer neće znat radit s njima". Kako bolan amateri? Vidi nam prve postave: Kovačević dijete, Letić igrao vani, Lazić igrao vani, Besim igrao vani, eto Hebib nije za svojih 29 god (prvi "amater"). Dalje, Stanojević igrao vani, Rahmanović igrao vani, Tatar igrao, Velkoski igrao, Ahmetović igrao. Kako su u Bosni amateri a u Rusiji, Sloveniji, Makedoniji, reprezentacijama itd nisu bili? Na klupi imamo djecu (Đokanović, Salčin, Kurdić), Dupovca (igrao vani), Milanovića, Guzinu i Šišića, koji et jesu "amateri". Znači 4-5 igrača od nekih 20ak. Ovu djecu ne smatram, jer dijete možeš izbrusit da u Barseloni zaigra.
Kako su onda svi ti igrači igrali vani, sa dobrim trenerima, dobrim formacijama? Kako Tatomirović nije znao šta mu Kodro priča a znao godinu dana kasnije šta mu trener i Helsinkiju priča? Sigurno u Helsinkiju igraju 433 polulijevo...
Mi sami sebe tješimo da smo amateri, da nikad ništa nećemo uspjet, jer se bojimo uspjeha. Lakše zabit glavu u pijesak i pravdat naše trenere amatere (PRAVE amatere, jer nisu makli nikud za 20+ godina trenerske karijere). Boli me qrac što su Osim i Musemić legende svojih klubova, oni do Srbije nisu mogli dobacit kao treneri, dok Boga mi naša i njihova djeca igraju u Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Italiji, Španiji...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 12 dec 2019, 10:44

simidobar je napisao/la:
12 dec 2019, 00:03
Stroj1946 je napisao/la:
12 dec 2019, 00:01
belosevic28 je napisao/la:
11 dec 2019, 23:50
Osmo Bajric
slika
Pa mu reci "ne mogu trcat".. nervozan prirodno.. :mrgreen:
Sina Senada uvijek tjerao na vjezbe, pregledavao mu odjecu da li ima cigareta. Na fizickom kod drugih profesora igralo se fudbala i rukometa a kod Osme trcanje u krug i gimnastika, dobit 5 kod Osme je teze bilo nego iz matematike
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 dec 2019, 11:04

Hocel imat uticaj na nas ovo novo takmičenje ?

U sezoni 2021./2022. kreće novo UEFA-ino natjecanje Konferencijska liga, koja će biti treći razred europskog nogometa. Mijenjaju se i kvalifikacije za Ligu prvaka i čitava Europa liga, a promjene će zakačiti i HNL. Budući da se za renking nacionalnih saveza gledaju petogodišnji rezultati, za sezonu 2021./2022. više se neće računati sezona 2014./2015. u kojoj su Dinamo i Rijeka igrali skupinu Europa lige.

HNL će u toj sezoni dati samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a on će u borbu za europsku elitu krenuti već od 1. pretkola zbog promjena u sustavu kvalifikacija za LP. To se znalo i prije ove sezone, a dodatna loša vijest je da Hrvatska neće imati nijednog predstavnika u Europa ligi. Ona će biti smanjena s 48 na 32 kluba i rezervirana samo za 15 najboljih europskih saveza prema nacionalnim koeficijentima.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 12 dec 2019, 11:04

MortemHz je napisao/la:
12 dec 2019, 10:31
Jelešković :bih:
TO bi trebalo biti trajno riješenje, nisu nam bitna privremena riješenja, kao neki pomoćnici koje dovode treneri u svojoj ekipi.
Teško, da neki trener može dovesti, boljeg od Jeleškovića, pa kada pođe povede i svog kondicionog a mi ostanemo na ledu.
:clap:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 dec 2019, 11:06

Pantelija je napisao/la:
12 dec 2019, 01:42
A inace Husref je vani trenirao nekoga?
Evo, sad nakon duple i prvog mjesta, sirok mu svijet da vidimo genijalnost. Bas me interesuje njegov sljedeci angažman.

Najjacae kad porede npr ćustovića i kažu vodio samo dvije ekipe. Da, sa 41 godinom, u Belgiji. Dobar dio nasih trenera gore ne moze ni stazirati. Isto vrijedi i za kodru i rad u spaniji, svicarakoj.
Husrefov sljedeci klub je Tuzla ili Olimpik :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 dec 2019, 11:23

HeraklitMracni je napisao/la:
12 dec 2019, 11:04
Hocel imat uticaj na nas ovo novo takmičenje ?

U sezoni 2021./2022. kreće novo UEFA-ino natjecanje Konferencijska liga, koja će biti treći razred europskog nogometa. Mijenjaju se i kvalifikacije za Ligu prvaka i čitava Europa liga, a promjene će zakačiti i HNL. Budući da se za renking nacionalnih saveza gledaju petogodišnji rezultati, za sezonu 2021./2022. više se neće računati sezona 2014./2015. u kojoj su Dinamo i Rijeka igrali skupinu Europa lige.

HNL će u toj sezoni dati samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a on će u borbu za europsku elitu krenuti već od 1. pretkola zbog promjena u sustavu kvalifikacija za LP. To se znalo i prije ove sezone, a dodatna loša vijest je da Hrvatska neće imati nijednog predstavnika u Europa ligi. Ona će biti smanjena s 48 na 32 kluba i rezervirana samo za 15 najboljih europskih saveza prema nacionalnim koeficijentima.
Koliko sam ja pratio prvak ce i dalje u kvalifikacije za ligu prvaka, a ovi ostali ce u kvalifikacije za ovu konferenciisku ligu (za sirotinju gdje ce igrati balkan, istocna europa i ovi wels, irska, island) tu mozda i prodje neko od nasi klubova. Gotovo ne moguce ce biti izboriti ligu europe.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 dec 2019, 11:49

Jeleskovic ako se vrati odmah nakon sto je Husref otisao, to znaci da ga je jedan od nas otjerao? Ispade da nije to mahalska. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 dec 2019, 11:51

Ako je Jela tu, ne znaci da novi trener nece dovesti svoje pomocnike. Lupam, dodje novi trener sa 2 pomocnika, svojim trenerom golmana, i pridodas im Jelu. Opet on ima svoj tim ljudi plus vrhunskog kondicionog trenera.

@joker, tako dodje, jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 dec 2019, 12:09

belosevic28 je napisao/la:
12 dec 2019, 11:51
Ako je Jela tu, ne znaci da novi trener nece dovesti svoje pomocnike. Lupam, dodje novi trener sa 2 pomocnika, svojim trenerom golmana, i pridodas im Jelu. Opet on ima svoj tim ljudi plus vrhunskog kondicionog trenera.

@joker, tako dodje, jbg...
Ako je Jeleskovic tu, onda je istina ovo sto sam cuo. Dolazi ruta od trenera.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 dec 2019, 12:14

Nemojte letiti pred rudu, to ne mora nužno značiti. Recimo, dolazi Čustović, pa mu Uprava skrene pažnju da ima taj i taj kondicioni koji je babo za sve u BiH. Ne vidim zašto onda on ne bi njega prihvatio. Polako, nije to uvijek tako.

Škrbić se čini kao fin igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 dec 2019, 12:25

Tatamata1946 je napisao/la:
12 dec 2019, 10:41
Tek sam se registrovao pa red je da prvo pozdravim sve navijace FKS
Stvarno sam razocaran negativnoscu i losom atmosferom oko kluba. Jednostavno ne mogu da shvatim kako nam uvijek nesto ili neko ne valja. Ko god da dodje od trenera nama nece odgovarati a da je ostao Husref ne bi ni on odgovarao. Stvarno imamo gadan mentalitet. Isto je i sa upravom, niko nama ne valja. Umjesto da idemo na utakmice u sto vecem broju, kupujemo sezonske, navijamo, radujemo se i tugujemo zbog naseg kluba, mi bi da mjenjamo trenere, igrace i uprave, vlasnike...
Ove sezone bi mogli gledati kako nam gradski rival slavi sve sto se moze uzeti umjesto da svi spustimo loptu i svi maksimalno podrzimo klub i na kraju mi slavimo makar titulu ako smo vec ispusili kup i derbije.
Tek se registrirao i odmah glasao za bivseg :hmmmm: :hmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 dec 2019, 12:32

U pravu momak, naš narod bi da mijenja upravu i da se pita za nešto u i oko kluba, a 90% tih kući ne smiju ženi reći da im donese čašu vode, da ne govorimo na poslu smije li šefu reći šta misli o njegovom upravljanju firme isl.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 dec 2019, 12:39

Nemojte brkat pojmove. Ja sam sinoć pisao da naš narod voli hajke i teorije zavjere, voli neke bojkote i to, al uvijek udara na krivu adresu. Za stanje u državi se pitamo svako 2/4 godine, ne uradimo ništa povodom toga, pa poslije kukamo kako ne valja. Upravu kluba mi ne možemo ni smijenit ni postavit jer to nije naše. Možemo pričat po društvenim mrežama al ne pije vode. Kad je fudbalski klub u pitanju, mi smo konzumenti, neka vrsta korisnika. Ako si nezadovoljan, možeš izrazit zadovoljstvo, al to ne znači da se nešta pitaš. Ako ja odem u kino i ne svidi mi se film, ja mu mogu dat lošu ocjenu, al ne mogu mijenjat ljude iz te filmske kuće koja je dala film. Ako kupim auto koje ne valja, mogu ga pljuvat koliko hoću, ne mogu smijenit ljude iz VWa il koje već fabrike. Kad bismo se mi držali stvari na koje možemo uticat, a batalili stvari na koje ne možemo, puno bolje bi nam bilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 dec 2019, 12:45

teško da ovdje može doći iole kvalitetan trener,ova liga je baš zadnja opcija za svakoga,ako si kvalitetan lako ćeš dobiti posao negdje drugo,jedino možda nekog kvalitetnog egzibicionistu da naFatamo,evo i od mene jedna info iz prve ruke,luga bi bio itekako voljan da bude trener golmana,nema angažmana za sada iako ima nagovještaja da bude trener u repki ako bajević bude selektor a hadziabdić pomoćnik,voli ga hadziabdić koji bi u tom slučaju de facto vodio repku jer je duško senilan,ne zna ja mislim ni koja je godina

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 12 dec 2019, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 129 gostiju.