Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ma eto njega do PO 

Ako udju sljedece godine, Zapad je rat. Jedino ako ovaj Collins pokaze sto je draftan u loteriju, Kanter napreduje u odbrani. A mozda da dovedu nekog poput Gortata il Lopeza.SPY je napisao/la:ma eto njega do PO
Juka je planina od covjeka, fizicki i mentalno. Kakav PG i Hayward. Eto njega za 6 mjeseci max.
ili trejdat za GriffinaZiggs je napisao/la:Ako udju sljedece godine, Zapad je rat. Jedino ako ovaj Collins pokaze sto je draftan u loteriju, Kanter napreduje u odbrani. A mozda da dovedu nekog poput Gortata il Lopeza.SPY je napisao/la:ma eto njega do PO

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako je znaci samo prelom, i ako ne bude nekih komplikacija, Juka bi za 3-4 mjeseca mogao poceti sa aktivnostima za povratak?
Jedan grad, jedna ljubav!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Djeluje mi to baš preoptimistično. Al' nadati se da bude tako.Gifron je napisao/la:Ako je znaci samo prelom, i ako ne bude nekih komplikacija, Juka bi za 3-4 mjeseca mogao poceti sa aktivnostima za povratak?

Sreća u nesreći što su se izbjegle te ozljede zgloba/koljena, ligamenata i nerava. Ovako kad se već moralo desit, desilo se nešto što se najbolje i najefikasnije izliječi. Psiha će igrati veliku ulogu, a tu je ja mislim stabilan poprilično.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nurkic (leg) expected to make full recovery

u svemo ovome...niko nije postavio ta 32 poena ?
uvijek me je strah akd ide na ofanzivni skok moguceg naskoka na protivnicko stopalo ili da sam od sebe izvrne zglob....i tako i bi
...defanzivni skok si uglavnom pod kontrolom situacije oko sebe....ofazivni je rizik... znamo da juka ide 100% ,ne zaleci nista
kad bi igrao nakon Al Stara minute rezervnog centra...i to je fantasticno...pa ako bi uhvatili playoff mogao bi mozda igrat i startera
to je najoptimisticmniji scenarij...mada ja licno sam se pripremio da ce propustit cijelu sezonu.....puni oporavak je najbitniji
uvijek me je strah akd ide na ofanzivni skok moguceg naskoka na protivnicko stopalo ili da sam od sebe izvrne zglob....i tako i bi

kad bi igrao nakon Al Stara minute rezervnog centra...i to je fantasticno...pa ako bi uhvatili playoff mogao bi mozda igrat i startera
to je najoptimisticmniji scenarij...mada ja licno sam se pripremio da ce propustit cijelu sezonu.....puni oporavak je najbitniji
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Naravno, oporavak i to onaj potpuni je najbitniji. Al' eto, možemo se ovdje nadati i pisati naše želje, ništa ne gubimo. Kako mi je jutros izgledalo nakon onog svega, sad mi je dosta lakše nekako, kad je prošla i operacija dobro i sve to..AirRamiz je napisao/la:u svemo ovome...niko nije postavio ta 32 poena ?
uvijek me je strah akd ide na ofanzivni skok moguceg naskoka na protivnicko stopalo ili da sam od sebe izvrne zglob....i tako i bi...defanzivni skok si uglavnom pod kontrolom situacije oko sebe....ofazivni je rizik... znamo da juka ide 100% ,ne zaleci nista

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Mnogo mi je lakse, oca mi. Ovo je 'normalan' lom potkoljenice i nema veze sa zglobom i koljenom. 
Hayward je, btw, polomio potkoljenicu i zglob. Juka!!!

Hayward je, btw, polomio potkoljenicu i zglob. Juka!!!
U glavi mi je njegova povreda čitav dan, na sličan način sam izvrno skočni zglob, u doskoku, bilo je baš bolno a ovo ne mogu ni zamislit, vjerovatno je još gore ili možda u tom nekom šoku i adrenalinu se ta bol toliko ne osjeti, ružna scena za vidjeti, na hiljade doskoka je imao ove sezone ali baš taj je nanio štetu, vjerovatno samo još jedna poruka i strukturama koje su u vrhu NBA ali i igračima da smanje broj utakmica, umorne noge su uvijek ranjive.
Bas. Meni je u glavi citav dan kako se on osjeca i kako podnosi povredu. 
Juka, volimo te brate! <3

Juka, volimo te brate! <3
Bit ce abd nas Juka dobro i meni je u mislima citav dan , mislim da ce mu biti drago kad vidi sve one poruke podrske i koliko ga ljudi vole .
abd da se vrati jos jaci i da bude pametniji i da se manje trosi na terenu , mada sumljam jer Juka ne zna igrati drugacije ..
Ja se iskreno nadam i mislim da ne pretjeruem kad kazem da bi se mogao vratiti na teren za jedno 7-8 mjeseci.
abd da se vrati jos jaci i da bude pametniji i da se manje trosi na terenu , mada sumljam jer Juka ne zna igrati drugacije ..
Ja se iskreno nadam i mislim da ne pretjeruem kad kazem da bi se mogao vratiti na teren za jedno 7-8 mjeseci.
Ev citav dan o onom sto se sinoc dogodi razmisljam i ne mogu da vjerujem jos steta velika i jos repka veceras ovo fujjjj tlak milion
-
- Kontakt:
Ispod 8 mejseci je nerealno očekivati, prognoze su 8-12 mjeseci. Vjerovatno ce nesto duze od Georga bude van terena, iz razloga sto se radi o ogromnom centru. Ja ću biti presrećan ako se vrati za 10 mjeseci.
Slazem se sa tobom najrealnije je 9 10 mjeseci ali vidicemo sljedece sedmice kad ce biti poznato kolika se pauza ocekujeBIHpatriota je napisao/la:Ispod 8 mejseci je nerealno očekivati, prognoze su 8-12 mjeseci. Vjerovatno ce nesto duze od Georga bude van terena, iz razloga sto se radi o ogromnom centru. Ja ću biti presrećan ako se vrati za 10 mjeseci.
kad se aBd vrati, a sigurno hoce, nemojte kukati na Stottsa sto ga stedi. nije ga slucajno stedio, ali eto opet covjek od sudbine ne moze pobjeci...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Ne samo da su kukali sto se štedio, neko su kukali i kritikovlli ga sto se ne zalece i ne zakucava loptu vec polaže ili baca floater, pri tome ne vodeci racuna o njegovo kilaži i opterecenju za koljena i generalno noge. vece su sanse da ce neki centar da se ovako povrijde nego bek, jer centar je konstantno u kontaktu prilikom skoka.