edit: fala vam Dua Lipa
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
j****e kad se sjetim onog Vugdalićevog: Gledajte Elif, prohodaće Zaynep 
Probaj otici psihologu, meni je pomoglo. Inace imam problem s tim da se nerviram oko najvecih gluposti i u kombinaciji sa stresom to je fakat smrt. Ta vrsta stresa je uzrocnik bezbroj bolesti, tako da se kod mene to odrazilo na stitnoj zlijezdi koju sam na kraju morao operisati i skroz izvaditi. Tako da ti je bolje to dovest pod kontrolu nego prepustit slucaju. Ali nevjerovatno kako se covjek osjeca lakse nakon razgovora sa psihologom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Subvencija loading, a do tad tariguz koristiti samo za staviti pod cipele da nafata vode od snijega kad se vratiš s polja
Podsjetite Šćepu da su SDA SBB i DF na Federalnom nivou pokrenuli poskupljenja, za lijekova im trebalo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
jolicnikola
- Kontakt:
da Torcida ima svoju legitimnu "kraljicu" onda bi Hajduku išlo dobro, a možda ne bi bilo loše da prisvoje Duu il Ritu ko svoju "kraljicu"?
Hajduku ne bi dobro išlo da im je Elizabeta kraljica.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Nije bolest sve što boli.Sarrifufna je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:55
sudar koji se morao desiti
jos da su svi srbi i da su poginuli, bilo bi nesto najblize kosmickoj pravdi![]()
- Sarrifufna
Evo Salko zauzima Tuzlu.
Doboj je samo jedan, Bosanski !
Nego svaka čast za ovaj RPG iz Hadžića.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Za tebe postoji samo Deutschland, jos si tu ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A Doboj kod Kaknja kod Zenice kod Sarajeva???
Nullius in verba
Zivim od poreza koji ti placas, pijem ti krv ne bi li umro.
Kad mi preselis na onaj svijet i ja cu za De. Ljubi brat. :*
- ASD
- Kontakt:
Hvala na tim informacijama. Lijep je osjećaj saznati da izdržavam intelektualnu sirotinju.
Što se tiče toga "ljubi brat". Zadrži to za vojske. Čuo sam da je omjer muškaraca u odnosu na žene izuzetno veliki pa ti može valjati za funkcije kakve.
Ti si mi brate najveca motivacija u zivotu. Kad vidim sa kakvim **** i debilima zivim naprosto me zaboli **** sta ce biti s nama sutra.ASD je napisao/la: ↑16 dec 2019, 14:11Hvala na tim informacijama. Lijep je osjećaj saznati da izdržavam intelektualnu sirotinju.
Što se tiče toga "ljubi brat". Zadrži to za vojske. Čuo sam da je omjer muškaraca u odnosu na žene izuzetno veliki pa ti može valjati za funkcije kakve.
Buraz bujrum da se upoznamo, red bi bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.