FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 22 dec 2019, 19:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
22 dec 2019, 18:37
- Lični sukob sa Eldinom Jeleškovićem i odlazak istog
- Katastrofalna fizička sprema
- Katastrofalna igra
- Lični sukobi sa igračima
- Gubitak utjecaja na svlačionicu i igrače
- Ispadanje iz kupa
- Poniženje u prvom derbiju
- Poniženje u drugom derbiju

Sve u posljednjih 6 mjeseci. Neki to zovu spinovi za koje uprava plaća da se šire.

Za negativnosti oko Tucakovića, Jahića, Runde nije fer pisati jer ih amnestira dupla kruna, a i treba realno.

Biće uplata prije Nove, hvala Sabrina i gospodine Jahiću.
Nakon svega sto je receno ti dodjes sa ovakvim postom. E moj SJB.
Sve to sto si nabrojao je istina i uprava je to morala izbjeci tako da ne potpise ugovor sa Husrefom na ljeto.
Ovo je tebi tesko shvatiti, ali si bar ponosan sto si balijski parazit.
Bas su u upravi panicili i bili ocajni kad su tebe izabrali. Jesi li ti u odjelu marketinga ili ti imas "specijalni" odjel.
Ti si ispod granice retardiranosti. Sad svi ispastaju jer ti mati nije znala za abortus.
Spartanci su takve bacali sa litice.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 dec 2019, 19:11

kengur je napisao/la:
22 dec 2019, 19:02
SarajevoJeBordo je napisao/la:
22 dec 2019, 18:37
- Lični sukob sa Eldinom Jeleškovićem i odlazak istog
- Katastrofalna fizička sprema
- Katastrofalna igra
- Lični sukobi sa igračima
- Gubitak utjecaja na svlačionicu i igrače
- Ispadanje iz kupa
- Poniženje u prvom derbiju
- Poniženje u drugom derbiju

Sve u posljednjih 6 mjeseci. Neki to zovu spinovi za koje uprava plaća da se šire.

Za negativnosti oko Tucakovića, Jahića, Runde nije fer pisati jer ih amnestira dupla kruna, a i treba realno.

Biće uplata prije Nove, hvala Sabrina i gospodine Jahiću.
Nakon svega sto je receno ti dodjes sa ovakvim postom. E moj SJB.
Sve to sto si nabrojao je istina i uprava je to morala izbjeci tako da ne potpise ugovor sa Husrefom na ljeto.
Ovo je tebi tesko shvatiti, ali si bar ponosan sto si balijski parazit.
Bas su u upravi panicili i bili ocajni kad su tebe izabrali. Jesi li ti u odjelu marketinga ili ti imas "specijalni" odjel.
Ti si ispod granice retardiranosti. Sad svi ispastaju jer ti mati nije znala za abortus.
Spartanci su takve bacali sa litice.
Hahahaha, a da ga nisu produžili bili bi razapeti gore nego sad. Husref je dobio podršku nakon Atalante i GOŠKa kad su ga navijači tjerali i nakon toga je došla dupla kruna. To je predstavljeno kao zasluga Husrefa Musemića, a sada ovo što je Husref unazadio klub i ostavio nemir i rasulo u javnosti za vas je zasluga uprave. Zašto? Pa zato jer vam je on iznad kluba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 dec 2019, 19:20

Sabinho je napisao/la:
22 dec 2019, 14:43
Ma zabili su i Evertonu 5 u gostima tad, taj poraz od 0-8 moze biti argument protiv trenera samo budali.
Joj gledaj opet ovoga sto se slihta na sve strane. On je i za i protiv Husrefa, sve zavisi kome se slihta u datom trenutku.
Ima li odvratnijih ljudi od prelivoda i onih sto se pokusvaju svima u pakas uvaliti?

Ma ja, sasvim normalni je kad ti neko osmicu zavali :rol:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 dec 2019, 19:59

Po vasem ispade da samo sjever zamjera upravi na smjeni husrefa a ja vidim da im zamjeraju i navijaci sa ostalih tribina, legende kluba i bivsi igraci, mediji i kompletna javnost u bosni i sire
Budite malo realni, ima zivot i van foruma

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 dec 2019, 20:02

Tatamata1946 je napisao/la:
22 dec 2019, 19:59
Po vasem ispade da samo sjever zamjera upravi na smjeni husrefa a ja vidim da im zamjeraju i navijaci sa ostalih tribina, legende kluba i bivsi igraci, mediji i kompletna javnost u bosni i sire
Kad je tako, sto šef nije izasao na istok poslije derbija?

Također, ne interesuje me ko koga i zasto i kad podržava, bitno je da dolazi bolji trener i bolji dani za FKS.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 22 dec 2019, 20:02

Jesul horde gdje su nekad bile?

slika

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 22 dec 2019, 20:03

kanarinac je napisao/la:
22 dec 2019, 11:13
Borjan je bio dogovorio sa nama...i na sve pristao..ali Ibrakovic ga bio doveo..a on u putu za Sarajevo dobio poziv iz Bugarske da brani za Ludgorets,jer su im se povrijedila prva dva golmana,i sve se desilo brzo covjek je u nedelju bio na putu za Sarajevo,a u srijedu branio ligu prvaka na Anfildu,na utakmici Liverpol:Ludgorets,tako da ne izmisljajte i ne lazite.
Nije tačno drugar, nego su naši naknadno izmijenili uslove u ugovoru od onih dogovorenih (ponudili manja primanja) i čovjek odustao malte ne sa aerodroma.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 20:09

slika

WELCOME ADNAN ČUSTOVIĆ

Say "hello" bitches
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 dec 2019, 20:14

robertkosar je napisao/la:
22 dec 2019, 18:24
ZgemboHZ je napisao/la:
22 dec 2019, 17:49
Izgleda da nasi pregovaraju sa onim Custovicem sto je bio na utakmici veleez-Sarajevo
Upravu si evo vidovita Azira dala izjavu da ce novi strateg biti sa inicijali A.C :mrgreen:
Antonio Conte :kafa:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 dec 2019, 20:22

Pantelija je napisao/la:
22 dec 2019, 20:02

Također, ne interesuje me ko koga i zasto i kad podržava, bitno je da dolazi bolji trener i bolji dani za FKS.
Ne znam za to ali skoro svi koje znam sa istoka su najdosadniji u prozivanju uprave na fb
A sta kazes na bivse igrace, medije, sportske radnike, javnost i sve ostale? Jesu li svi oni osudili upravu ili je samo sjever osudio? Bezveze napadate samo sjever kad je u pitanju velika vecina navijaca, plus kompletna bh javnost
Licno sam poslije debakla na derbiju za smjenu husrefa ali mi smeta sto cesto potencirate da je samo sjever uz husrefa

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 dec 2019, 20:28

Gledajuci drustvene mreze, medije i licna poznanstva, barem 70% navijaca je protiv uprave (ne znaci da su za Husrefa). Samo ovdje se spinuje da je Sjever protiv uprave, a raja se prima na tu foru jer je Sjever jedina tribina koja svoje misljenje sprovodi konkretnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 dec 2019, 20:31

AlfredNobel je napisao/la:
22 dec 2019, 20:09
slika

WELCOME ADNAN ČUSTOVIĆ

Say "hello" bitches

Nije loša slika, samo da je naš grb. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 22 dec 2019, 20:31

bordopoeta je napisao/la:
22 dec 2019, 20:03
kanarinac je napisao/la:
22 dec 2019, 11:13
Borjan je bio dogovorio sa nama...i na sve pristao..ali Ibrakovic ga bio doveo..a on u putu za Sarajevo dobio poziv iz Bugarske da brani za Ludgorets,jer su im se povrijedila prva dva golmana,i sve se desilo brzo covjek je u nedelju bio na putu za Sarajevo,a u srijedu branio ligu prvaka na Anfildu,na utakmici Liverpol:Ludgorets,tako da ne izmisljajte i ne lazite.
Nije tačno drugar, nego su naši naknadno izmijenili uslove u ugovoru od onih dogovorenih (ponudili manja primanja) i čovjek odustao malte ne sa aerodroma.
Nije tacno. Ta prica oko mijenjana detalja ugovora je drugi put kad smo ga pokusali dovesti nakon sto je zavrsio sa Bugarima. Na kraju je tu polusezonu bio u Radnickom, pa se opet vratio u Ludogorets.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 20:43

MortemHz je napisao/la:
22 dec 2019, 20:31
AlfredNobel je napisao/la:
22 dec 2019, 20:09
slika

WELCOME ADNAN ČUSTOVIĆ

Say "hello" bitches

Nije loša slika, samo da je naš grb. :D

Slika beton.
Poigraj se u PS-u. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 dec 2019, 20:46

22 dec 2019, 20:22
Pantelija je napisao/la:
22 dec 2019, 20:02

Ne znam za to ali skoro svi koje znam sa istoka su najdosadniji u prozivanju uprave na fb
A sta kazes na bivse igrace, medije, sportske radnike, javnost i sve ostale? Jesu li svi oni osudili upravu ili je samo sjever osudio? Bezveze napadate samo sjever kad je u pitanju velika vecina navijaca, plus kompletna bh javnost
Licno sam poslije debakla na derbiju za smjenu husrefa ali mi smeta sto cesto potencirate da je samo sjever uz husrefa
Bivsi igraci koji ne dolaze ni kada su u Sarajevu na utakmice kluba?
Legende koje su se sakrivale 2012. I 2013 od uprave i navijaca?
Sportske radnike koji te u dva mjeseca dva puta na trpaju sa 8 komada?
Zdravko mamic i Sabahudin topalbecirevic? Elita sama.
Javnost? Koja javnost? Mediji? Tto je tek sumnjiva relacija jer ni jedan novinar ni jednom nije postavio skakljivo pitanje husrefu. A intervjui jedan za drugim.

Nije sjever, ali je najglasniji sjever bio i na protestima i na fb i na tribini za Husrefa. Eto, ti znas te, ja npr na svom fb sto znam 50 ljudi 80% je za Sarajevo i normalno im je da je otisao trener nakon uzasne polusezone. Isto tako, svi su protiv uprave samo u slucaju da ne uzmu titulu.
Stiker brigada ne znaci ni da idu na tekme ni da znaju sta se desava. Slicno je sa pravda za Davida, dzenan, kad se lakaa, stavljaju szikeri 30 000 ljudi, kad treba nesto 300.
Zato ti kazem, smijesno je prozivati ovu upravu za nesto lose, imaju greska ali te freske nisu za tjeranja uopste.

Ne kradu pare, ne donose pogrešne odluke na stetu kluba (sacuvali Husrefa par puta, smijenili ga na vrijeme), sada ova odluka, njen cemo efekat vidjeti na kraju sezone. Svakom navijac kojem je rat sa upravom pceo tjeranje Husrefa, kome je vaznija furka tjeranje nekoga nego titula na kraju sezone, veze nema sta je ljubav prema klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 dec 2019, 20:46

:puke:
Presjece me na sekundu
NEMA NAZAD

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 dec 2019, 20:50

slika
1946~

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 dec 2019, 20:51

holyman je napisao/la:
22 dec 2019, 20:46
:puke:
Presjece me na sekundu
Covjek vam dao do znanja ko je novi trener.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 22 dec 2019, 20:53

Ulazim u link,citam naslov,zatvaram laptop i bogaram!I hajd smirim se ja otvorim laptop kad ono objava 2012 -.- joj srce me nije presjeklo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, broj6, Lavcina, maroon46, N3R3D, nedimmmm1337, Pablo11, sekac, Serha, Vanja8 i 100 gostiju.