Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 20:22
Pantelija je napisao/la: ↑22 dec 2019, 20:02
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 19:59
Po vasem ispade da samo sjever zamjera upravi na smjeni husrefa a ja vidim da im zamjeraju i navijaci sa ostalih tribina, legende kluba i bivsi igraci, mediji i kompletna javnost u bosni i sire
Budite malo realni, ima zivot i van foruma
Kad je tako, sto šef nije izasao na istok poslije derbija?
Također, ne interesuje me ko koga i zasto i kad podržava, bitno je da dolazi bolji trener i bolji dani za FKS.
Ne znam za to ali skoro svi koje znam sa istoka su najdosadniji u prozivanju uprave na fb
A sta kazes na bivse igrace, medije, sportske radnike, javnost i sve ostale? Jesu li svi oni osudili upravu ili je samo sjever osudio? Bezveze napadate samo sjever kad je u pitanju velika vecina navijaca, plus kompletna bh javnost
Licno sam poslije debakla na derbiju za smjenu husrefa ali mi smeta sto cesto potencirate da je samo sjever uz husrefa
Bivsi igraci koji ne dolaze ni kada su u Sarajevu na utakmice kluba?
Legende koje su se sakrivale 2012. I 2013 od uprave i navijaca?
Sportske radnike koji te u dva mjeseca dva puta na trpaju sa 8 komada?
Zdravko mamic i Sabahudin topalbecirevic? Elita sama.
Javnost? Koja javnost? Mediji? Tto je tek sumnjiva relacija jer ni jedan novinar ni jednom nije postavio skakljivo pitanje husrefu. A intervjui jedan za drugim.
Nije sjever, ali je najglasniji sjever bio i na protestima i na fb i na tribini za Husrefa. Eto, ti znas te, ja npr na svom fb sto znam 50 ljudi 80% je za Sarajevo i normalno im je da je otisao trener nakon uzasne polusezone. Isto tako, svi su protiv uprave samo u slucaju da ne uzmu titulu.
Stiker brigada ne znaci ni da idu na tekme ni da znaju sta se desava. Slicno je sa pravda za Davida, dzenan, kad se lakaa, stavljaju szikeri 30 000 ljudi, kad treba nesto 300.
Zato ti kazem, smijesno je prozivati ovu upravu za nesto lose, imaju greska ali te freske nisu za tjeranja uopste.
Ne kradu pare, ne donose pogrešne odluke na stetu kluba (sacuvali Husrefa par puta, smijenili ga na vrijeme), sada ova odluka, njen cemo efekat vidjeti na kraju sezone. Svakom navijac kojem je rat sa upravom pceo tjeranje Husrefa, kome je vaznija furka tjeranje nekoga nego titula na kraju sezone, veze nema sta je ljubav prema klubu.