FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobio sam na poklon dva kalendara, neko je pito prije par dana koliko košta, 15 KM
MIHAJLOVIĆ !
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
vjeruj mi da ja od prelaznog roka ne ocekujem nista ,raja ce se isfurati sli ce Brko ipak to uspjeti posloziti
Nema od ovoga ništa, smiješna priča, prvo što ne može biti zamjena Krpiću, drugo frajer ima 33 godine i ugovor do kraja sezone sa Radnikom
Ma da nebi bilo loše da se dovede kao treci napadac, u slucaju da dovedemo Voju ili Lendrića nebi imao ništa protiv, ali zamjena Krpiću kako da ne

Ma da nebi bilo loše da se dovede kao treci napadac, u slucaju da dovedemo Voju ili Lendrića nebi imao ništa protiv, ali zamjena Krpiću kako da ne
MIHAJLOVIĆ !
Što se tiče Karića, on po meni može biti izuzetno koristan rotacijski napadač. Ono pošto postoji taj mit o Amarovim grtalica napadačima, onda se on uklapa u to. Dosta je fizički jak i kad se zagradi može nosit trojicu na leđima. To naravno prvenstveno ima prednost jer otvara prostor saigračima pri čemu on dosta i asistira. Sam podatak da je ove sezone najbolji asistent lige (6) uz Štilića dovoljno pokazuje. Ako gledamo statistiku s aspekta asistencije+izboreni penali tu je u vrhu lige (ukupno 8). Naravno ima svoje mane jer je spor i nije neki golgeter od kojeg možeš očekivati puno golova u sezoni ali kažem ima neke kvalitete koje mogu biti korisne. Pogotovo ako ne ide na terenu kako treba pa skok igrom može nešto uraditi ili kad su kaljuže tereni pa ne možeš ništa po zemlji odigrat. Husref ga je naprimjer vodio u 3 kluba.
Za rotaciju ok. I ja mislim da bi bio od koristi jer svakako mi nismo neku specijalnu zamjenu na poziciji napadaca u situacijama kada ne ide. Kad bi on bio drugi, a neki dobar napadac prvi izbor bilo bi top. Npr. Vojo i on 

Eto slažemo se svi, lijepo, za rotacije uz Zeca, Lendrića ili Voju okej, nerealno bi bilo da dovedu njega i na tome ostane
MIHAJLOVIĆ !
Novi highlightsi naših igrača, plus onih koji su na posudbi bili u Goraždu i TOŠK-u.
”Vjerujem da će momci uraditi sve sto je u njihovoj mogućnosti da ekipa osvoji titulu. Fudbal je nepredvidljiv, nekada ne možete kontrolisati neke stvari jer zaista je teško igrati na našim terenima.No, moram istaći da su uslovi u Želji na jednom visokom nivou gdje se radi izuzetno kvalitetno. Ljudi iz Uprave uz sve probleme sa kojima se susreću rade jedan vrhunski posao. Također, uz Amara Osima i stručni stab za jedan kratak period vratili su klub na mjesto koje mu pripada, a to je da bude najozbiljniji kandidat za titulu”, zaključio je Sipović.
Sipovic za jedan portal
Sipovic za jedan portal
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zamislite sedmicu kad je boxing day u BiH, kod nas bi vecina ekipa bila povrijedjena do februara 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kakva smo mi stoka, koga god da dovede klub nece valjati i pljuvat ce po njemu, pa Semir kada se vratio pojedinci su pisali stvari koje ja napisati ne mogu. Dzeko da se vrati pljuvali bi po njemu
- lijevapolutka
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑26 dec 2019, 14:04”Vjerujem da će momci uraditi sve sto je u njihovoj mogućnosti da ekipa osvoji titulu. Fudbal je nepredvidljiv, nekada ne možete kontrolisati neke stvari jer zaista je teško igrati na našim terenima.No, moram istaći da su uslovi u Želji na jednom visokom nivou gdje se radi izuzetno kvalitetno. Ljudi iz Uprave uz sve probleme sa kojima se susreću rade jedan vrhunski [/b]posao. Također, uz Amara Osima i stručni stab za jedan kratak period vratili su klub na mjesto koje mu pripada, a to je da bude najozbiljniji kandidat za titulu”, zaključio je Sipović.
Sipovic za jedan portal
zna li on da nemora hvaliti upravu. nisu više tu dezerteri

moSa ljoŽe
Karic bi za rotacije bio odlican, protiv ekipa koje igraju bunker na Grbavici i kad treba drugog napadaca ubacit on je savrsen izbor
Nesto tipa Llorente
Nesto tipa Llorente
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Čuj Irfe što se razbacuje sa ovim poređenjima 
PS: Koliko je grdan ovaj novi "lol" smajli.

PS: Koliko je grdan ovaj novi "lol" smajli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ni meni se ne svidja.
Izgleda mi ko neki zloban osmijeh, a ne ono kad je nesto smijesno normalno.
Izgleda mi iskreno k'o kad je pitaš "hoš mi dat" pa malo obrvama zaigraš

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!