Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ne znam dal je dodik iskren, a i ne zanima me, no sve sto moze doprinijeti miru, toleranciji, da se ljudi medjusobno postuju i uvazavaju, treba pozdravit, pa tako i dodikovo pismo, sve i da je neiskreno! dodik ne ovisi o bosnjackim glasovima, tako da se bosnjacima ne mora uvlacit u dupe, a ukoliko zaista voli kosarku, onda je njegova namjera iskrena i dobra...
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Dje su sad Baje i Merlini?Chinaglia je napisao/la:https://www.gofundme.com/we-love-you-nurkic-billboard
navijaci portlanda zele da mu naprave bilbord, potrebno je $8000, donirano je $3000
kakav gest najboljih navijaca u ligi
Max Allegri
Realno Dodik ovim sigurno ne koristi nikakav narod niti njegova izjava ima za cilj skupljanje politickih poena jer fanovi Juke definitivno nisu njegovo biracko tijelo pa da ih on sad kupuje cak isti i da nekim cudom hoce ne mogu glasati za njega obzirom na entitesko glasanje.bombaysaphire je napisao/la:Dodik političar kao i svi ostali , koristi ovaj glupi narod , i svaka mu čast na tome.AirRamiz je napisao/la:fulio si poentu patrioto
dodik je dokazani mrzitelj BiH i sutra bi potpisao njen nestanak.
radi se o cinu od kojeg nema nikakav interes....njegovo glasacko tjelo mu moze samo zamjerit, a ne vjerujem ni da je juki stalo do njegovih zelja i pozdrava...lani ga je prozivao za onu zastavu
ovaj cin nema veze s PR-om i zato je iznimka u njegovom kompletnom opusu...ili mislis da polaze nade u juku da ga skine sa crne liste
Što se tiče pisma, mislim da je to njegovo privatno mišljenje, i da gotivi Juku.
Vjerovatno mu je kao covjeku i ljubitelju kosarke zao Nurkica na kraju krajeva zemljak mu je a i vjerovatno je upoznat sa tim da je Nurkic navijac Partizana bas kao i Dodik pa i tu ima neke veze.
Mislim ne znas mozda ga je Jokic nazvao na mobitel, ipak lik ne koristi drustvene mreze. Bogdan je ga sigurno kontaktirao, vjerovatno i Vucevic. A mozda LeBron i Westbrook, ne mora znacit ako nisi postavio na drustvene da se nije desilo.AirRamiz je napisao/la:ono kad izmamis ljudskost od dodika![]()
![]()
vjerovatno je miletu simpaticna jukina rijetko vidjena gradja , talenat i sto ne **** zivu silu....sto je u njemu izazvalo da se na neki nacin poistivjeti ( i sam je krupan) i dasak svim silama zatranog bosanstva kojeg se tako stidi i odrice
interesantno da se jokic nigdje nije oglasio.a generalno ni njihovi sportski novinari ne zele pokazat empatiju na tviteru ..mozda u strahu da ih ne proglase izdajnicima srpstva....u svakom slucaju jadno i kukavicki...a ne sumnjam da je nekima i drago samo ih strah karme
od svih jugosa hezonja je do sada pokazao najvise empatije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta, šteta. Igraš košarku karijere, jedan od glavnih igrača svoje ekipe, te ta ekipa ima šansu za dobar rezultat i u playoffu. I ovo ti se desi. Žao ti bude kad vidiš da se bilo ko povrijedi a pogotovo kad se neko tvoj povrijedi. Šta je tu je, Juka sad mora biti jak, potrebna mu je svaka moguća podrška. Nadam se da će se vratiti u formu a to će zavisiti od toga koliko će ovu povredu uspjeti da zaboravi.
Vidim period oporavka oko 10 mjeseci (otprilike tako pišete), i sljedeća sezona gotova. Dug period.

Vidim period oporavka oko 10 mjeseci (otprilike tako pišete), i sljedeća sezona gotova. Dug period.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dodik inace kaze ono sto misli,tako da 

-
- Kontakt:
Ziggs je napisao/la:Mislim ne znas mozda ga je Jokic nazvao na mobitel, ipak lik ne koristi drustvene mreze. Bogdan je ga sigurno kontaktirao, vjerovatno i Vucevic. A mozda LeBron i Westbrook, ne mora znacit ako nisi postavio na drustvene da se nije desilo.AirRamiz je napisao/la:ono kad izmamis ljudskost od dodika![]()
![]()
vjerovatno je miletu simpaticna jukina rijetko vidjena gradja , talenat i sto ne **** zivu silu....sto je u njemu izazvalo da se na neki nacin poistivjeti ( i sam je krupan) i dasak svim silama zatranog bosanstva kojeg se tako stidi i odrice
interesantno da se jokic nigdje nije oglasio.a generalno ni njihovi sportski novinari ne zele pokazat empatiju na tviteru ..mozda u strahu da ih ne proglase izdajnicima srpstva....u svakom slucaju jadno i kukavicki...a ne sumnjam da je nekima i drago samo ih strah karme
Hvala qrcu da neko to i napiše.
Qrčeve društvene mreže, ako nisi objavio, kao da se nije ni desilo.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Picture, or it didn't happen.bombaysaphire je napisao/la:Ziggs je napisao/la:Mislim ne znas mozda ga je Jokic nazvao na mobitel, ipak lik ne koristi drustvene mreze. Bogdan je ga sigurno kontaktirao, vjerovatno i Vucevic. A mozda LeBron i Westbrook, ne mora znacit ako nisi postavio na drustvene da se nije desilo.AirRamiz je napisao/la:ono kad izmamis ljudskost od dodika![]()
![]()
Hvala qrcu da neko to i napiše.
Qrčeve društvene mreže, ako nisi objavio, kao da se nije ni desilo.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Want to share that @trailblazers team health & performance staff were by @bosnianbeast27’s side at the hospital post injury. Dame and CJ were among the players to visit Nurk in the hospital. Neil Olshey visited him, too. Nurk’s first words to Neil: “At least we won the game.” 

Bitno je da su igraci uz njega! Mnogo ih je sirom NBA postavljalo slike i poruke podrske! Jak je Juka! Vratit ce se on jos bolji i jaciFederer17 je napisao/la:Want to share that @trailblazers team health & performance staff were by @bosnianbeast27’s side at the hospital post injury. Dame and CJ were among the players to visit Nurk in the hospital. Neil Olshey visited him, too. Nurk’s first words to Neil: “At least we won the game.”

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 27 mar 2019, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ko je ovo sa foruma postavljao link na fb nekom Amerikancu i govorio mu da bi se sjebo koliko ljudi ovde prate kosarku
® GONGASHI POWERHOUSE ®
mission accomplished, za jedan dan donirano preko $8000 za bilbord!
#ripcity :ljepota: :tokralju:
#ripcity :ljepota: :tokralju:
Cuj kako bas fino na morfijumum, oxycontinu i drugim narkoticima. Zajebanciju na stranu bitno mu je samo da bude mentalno jak i da vrati samopouzdanje a kosti se zalijece. Ukoliko sve bude kako treba za nekih 7-10 mjeseci bi se trebao vratiti. Samo pitanje je hoce li vise ikada biti kao sto je bio a postoji mogucnost da bude i bolje, jedina pozitivna stvar sto ima frisak ugovor i sto je mlad.COYS je napisao/la:Bas. Meni je u glavi citav dan kako se on osjeca i kako podnosi povredu.
Juka, volimo te brate! <3
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Evo Kanter posle vecerasnje utakmice daje intervju kaze da su sa Jukom svi pricali preko Facetimea prije tekme i da im je pozelio srecu. Da se nadaju svi sto brzem oporavku. Meni Juka djeluje ko psihicki jak decko i mislim zaista da e se jos jaci vratiti! 

Kaze Lillard nije pri sebi bio, sigurno je na teskim medikantima trenutno.soccerfan je napisao/la:Evo Kanter posle vecerasnje utakmice daje intervju kaze da su sa Jukom svi pricali preko Facetimea prije tekme i da im je pozelio srecu. Da se nadaju svi sto brzem oporavku. Meni Juka djeluje ko psihicki jak decko i mislim zaista da e se jos jaci vratiti!
Pa sigurno za bolove mu moraju jos nesto davati. Kanter rece da im je bilo drago da ga vide. Elem nek se oporavlja. Nece mu biti lako ali jak je on decko.Ziggs je napisao/la:Kaze Lillard nije pri sebi bio, sigurno je na teskim medikantima trenutno.soccerfan je napisao/la:Evo Kanter posle vecerasnje utakmice daje intervju kaze da su sa Jukom svi pricali preko Facetimea prije tekme i da im je pozelio srecu. Da se nadaju svi sto brzem oporavku. Meni Juka djeluje ko psihicki jak decko i mislim zaista da e se jos jaci vratiti!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ono sto je dobro iz ovog(ako uopste ima dobrog) je da je ova povreda skrenula paznju na njega,i ako se vrati na isti nivo ili bude jos bolji bit ce hvalospjeva i mozda ASG
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.