Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Komunjare vs islamisti 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znaci skinuli ga Iranci? Sokoran sam.... Ja sam bogami mislio da je sve ovo maslo CIA-e po ko zna koji put, barem prema komentarima na klixu i drustvenim mrezama... 

-
- Kontakt:
Rijec republika ne ide uz zakon i obicaje i koji vladaju Iranom.
Druga stvar mnoge stvari koje se rade nemaju veze sa Islamom (pogotovo kod Sija)nego sa tradicijom odredjenog podneblja...
Tako u cjelom svjetu. Isus kaze ne ubij a oni u njegovo ime krizarske ratove vodili.
Vjeru treba razdvojiti od nekih stvari
Druga stvar mnoge stvari koje se rade nemaju veze sa Islamom (pogotovo kod Sija)nego sa tradicijom odredjenog podneblja...
Tako u cjelom svjetu. Isus kaze ne ubij a oni u njegovo ime krizarske ratove vodili.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ASD
- Kontakt:
Od države prije svega.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:43Rijec republika ne ide uz zakon i obicaje i koji vladaju Iranom.
Kakva bruka Irana. Jedno je mahati krstarećim raketama na kojekakvim paradama a drugo koristiti iste ili ratovati. Ovi ne znaju je l avion ili raketa, vazdušni prostor otvoren... Puno pure treba pojesti, mnogo testova, mnogo para.
-
- Kontakt:
Kako gdje. U Osmanskom carstvu se desilo pa propadose ko kauc.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:45Od države prije svega.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:43Rijec republika ne ide uz zakon i obicaje i koji vladaju Iranom.
Eto mi pokusavamo sto konzervativniji biti pa isti nam ku rac. Sve zavisi o cemu se govori i u koju svrhu se nesto radi.
Islam je zenu stavio ko kap vode na dlan.
Znas li da se zakonom Kurana casnog i zena moze razvesti od muza, ne treba joj njegov pristanak, dozvola...Kuran i Islam izrazito zahtjevaju skolovanje, pogotovo zenske djece.
A sta imamo danas

Vjera je jedno, a ponasanje ljudi drugo.Kako u Islamu tako i svuda.
Zna se ko je odgovoran i za bombardovanje položaja VRS-a 1995.vest je napisao/la: ↑11 jan 2020, 11:56
Zna se ko je odgovoran za hirosimu i nagasaki, ko je kriv za rat u koreji, za vijetnam i indokinu, ko je skinuo mosadegha i razne vlade latinske amerike, ko je udario na afganistan i irak vise puta nakon sto ga je naoruzao da udari na iran. **** **** su vise ljudi pobili i ojadili na svijetu nego ijedna imperija. Palestinci doslovno istjerani sa svoje zemlje, kurde koriste kao mlade majmune itd.
Da ne branim ruse ili kineze, bili bi isti ili gori i vrijeme je za reset jer su ljudi dokazali da ne zasluzuju ovu zemlju.
Iran je 1950ih htjela da nesto i zaradi od SVOJE nafte a CIA i MI6 vrse puc protiv liberalnog Mosadegha i stavlja diktatora Saha. 1979 narod se dize i proglasava svoju Republiku. 1980ih Irak i zapad vrse agresiju na Iran i strada preko milion ljudi.
Ljudi su pod sankcijama decenijama i grehota je sta rade narodu te drzave. Medjutim te sankcije stvaraju kontraefekat i revolt kod naroda.
Interesantno je da su selefije tek nakon 1979 poceli da tekfiraju Sije sto je ogroman dokaz da su osnovani od cionista.
Jedina nada covjecanstva je Islamska Republika koja mora siriti svoj sistem pod hitno jer ce ovaj bezobrazluk i kaubojstvo zavrsit u svijetskom ratu.
Let's talk about SIX baby!
- ASD
- Kontakt:
Šta se u Osmanskom carstvu desilo? Kod Turaka je vjeru od države odvojio Ataturk i to je razlog zašto su civilizacijski ispred Arapa.
Ja ne znam nijednu normalnu državu na Svijetu gdje se vjera petlja s politikom.
Ja ne znam nijednu normalnu državu na Svijetu gdje se vjera petlja s politikom.
čim je moš lemat po toj vjeri

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jbg drugog nema

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako li vi zamišljate BiH i to sa vjerom u državnom uređenju, baš me živo zanima. Više vjera nego stanovnika još malo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pa moglo bi kroz sistem savjetnika

- Fantasista
- Kontakt:
Vjeru treba da praktikuješ u svojoj kući i vjerskom objektu. Sa ostalim ne treba da ima veze, posebno sa državom ili politikom.
Nije Tito bio lud.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:10Vjeru treba da praktikuješ u svojoj kući i vjerskom objektu. Sa ostalim ne treba da ima veze, posebno sa državom ili politikom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nije Ataturk nego mladoturci, Kemal je samo zavrsio zapoceto.
Nakon svrgavanja Abdulhamida Sultani su imali ulogu maskote bez neke velike moci odlucivanja.
Kako nema od Amerike do Francuske predsjednici se zaklinju na Bibliju a sve demokrate...Vjera je itekako prisutna.
Nebitno, ono sto vjera zagovara, konkretno Islam i sta narod radi su dvije suprotnosti.
Krleža kao islamsku republiku, zar nije očito

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Diktator da, lud nikako.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:12Nije Tito bio lud.Fantasista je napisao/la: ↑11 jan 2020, 14:10Vjeru treba da praktikuješ u svojoj kući i vjerskom objektu. Sa ostalim ne treba da ima veze, posebno sa državom ili politikom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.