Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Cestitke, po meni veci potencijal od Evansa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slabo vi ovo nesto pisete skroz.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
sto slabo brate?
- majestic24
- Kontakt:
OOOoooo rukfas....pa gdje si hebote... Napokon da se i ti vratis.Trasimaco je napisao/la:Slabo vi ovo nesto pisete skroz.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Daleko veci i sigurno da zasluzuje biti prva alternativa za Ferdinanda i Vidica,a Evansa treba posuditi ne bi li malo cijene nabio, bar do ljeta,a onda ga prodati, da ne kazem podvaliti nekomeCartman je napisao/la:Cestitke, po meni veci potencijal od Evansa.

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
-
- Kontakt:
Slaze li se iko samnom da trebamo prodat Berbatova,Owena,Gibsona i dovest npr Pastorea il Hamsika il Dzeku,i vrattit Welbecka i Cleverlija
Pozz za kompletnu raju na ovoj temi. Vec dugo vjremena citam ovu temu i pratim desavanja oko Uniteda i vase komentare. Takodje i ja sam veliki navijac Manchestera Uniteda...
Evo da i ja se ukljucim u raspravu...
Mancester ove sezone igra prilicno slabo, ali ne toliko koliko se cini to pokazuje i sam podatak da su jedina momcad koja nije izgubila do sad... Kriticne tacke su bili Oshea i Nevil na beku, al `to je sad zakrpio mledi Rafael... Rio se vratio i sad su poprilicno stabilni... sto se tice sredine P. Schols i u ovim godinama neprikosnoven, sa spremnim Giggsom sredina je odlicna. Dobro rijesenje bi bilo dovesti M. Pjanica. Na boku imamo Obertana (samo mu treba vremena
) i Valenciju koji je odlican. Ehhh sad ono najzanimljivije NAPAD...hmmmm pa tu je maldi Chicharito i Rooney ubojito zvuici (nadam se da ce tako i biti ):
Tema Rooney-a je bila interesantna. Ispo je P*** i to se zna al covjek je za vrijeme koje je bio u Unitedu damo mnogo a nadam se da ce i ostati tako... sjeti te se samo dok je c.r. igro koliko je on moro trcati i trositi se da bi krpio kad zongler izgubi loptu.... tako da mu je oprastam sve i nadam se da ce opravdati to

Mancester ove sezone igra prilicno slabo, ali ne toliko koliko se cini to pokazuje i sam podatak da su jedina momcad koja nije izgubila do sad... Kriticne tacke su bili Oshea i Nevil na beku, al `to je sad zakrpio mledi Rafael... Rio se vratio i sad su poprilicno stabilni... sto se tice sredine P. Schols i u ovim godinama neprikosnoven, sa spremnim Giggsom sredina je odlicna. Dobro rijesenje bi bilo dovesti M. Pjanica. Na boku imamo Obertana (samo mu treba vremena

Tema Rooney-a je bila interesantna. Ispo je P*** i to se zna al covjek je za vrijeme koje je bio u Unitedu damo mnogo a nadam se da ce i ostati tako... sjeti te se samo dok je c.r. igro koliko je on moro trcati i trositi se da bi krpio kad zongler izgubi loptu.... tako da mu je oprastam sve i nadam se da ce opravdati to

Gibsona i Berbu ne.amar_giggs je napisao/la:Slaze li se iko samnom da trebamo prodat Berbatova,Owena,Gibsona i dovest npr Pastorea il Hamsika il Dzeku,i vrattit Welbecka i Cleverlija
Kad bi prodali Berbu imali bi vrlo mlade napadače koji i kad bi upali u dobru formu ne bi je mogli držati konstantno. Tad bi vjerovatno jedan dio sezone odigrali solidno a u drugom bi se mučili da zabiju gol.
Volio bih da Owena ga prodaju za desetak miliona u neki azijski klub, a za te pare da kupe još jednog mladog igrača veznjaka. Owen trenutno ne služi ničemu, samo sramoti br.7 u Unitedu.
Wellbecka, Cleverleya, Dioufa i Laeta bi bilo dobro poslati još minimalno jednu sezonu na posudbu. Ali ako SAF proda nekog od igrača, onda će jednog od njih vratiti nazad na Old Trafford.
Sumnjam da će biti nekih velikih pojačanja, osim na golmana koji je potreban.
Btw. kakav mi je potpis. Vidio sam da jedan forumaš ima ovako AC MILAN u potpisu, pa sam od istih znakova sastavio Manchester United.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Dobro nam dosao pletto, a i ti dobro dosao nazad Trasimaco. Vidi, odma kritike na nas racun
Rino, odlicno izgleda.

Rino, odlicno izgleda.
Pise se piseTrasimaco je napisao/la:Slabo vi ovo nesto pisete skroz.

Pozdrav i tebi pa eto prikljuci se komentarima sa nama!pletto je napisao/la:Pozz za kompletnu raju na ovoj temi. Vec dugo vjremena citam ovu temu i pratim desavanja oko Uniteda i vase komentare. Takodje i ja sam veliki navijac Manchestera Uniteda...![]()
Mancester ove sezone igra prilicno slabo, ali ne toliko koliko se cini to pokazuje i sam podatak da su jedina momcad koja nije izgubila do sad... Kriticne tacke su bili Oshea i Nevil na beku, al `to je sad zakrpio mledi Rafael... Rio se vratio i sad su poprilicno stabilni... sto se tice sredine P. Schols i u ovim godinama neprikosnoven, sa spremnim Giggsom sredina je odlicna. Dobro rijesenje bi bilo dovesti M. Pjanica. Na boku imamo Obertana (samo mu treba vremena) i Valenciju koji je odlican. Ehhh sad ono najzanimljivije NAPAD...hmmmm pa tu je maldi Chicharito i Rooney ubojito zvuici (nadam se da ce tako i biti ):

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
pa kad bi se on prodao onda je prirodno da dođe neki kvalitetan napadač a ove momke sve 1 moramo sačekati još par sezona da postanu pravi igrači tako da prodaja Berbatova 100%RiNo je napisao/la:Gibsona i Berbu ne.amar_giggs je napisao/la:Slaze li se iko samnom da trebamo prodat Berbatova,Owena,Gibsona i dovest npr Pastorea il Hamsika il Dzeku,i vrattit Welbecka i Cleverlija
Kad bi prodali Berbu imali bi vrlo mlade napadače koji i kad bi upali u dobru formu ne bi je mogli držati konstantno. Tad bi vjerovatno jedan dio sezone odigrali solidno a u drugom bi se mučili da zabiju gol.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Welbeck zabio 2 komada 

I te kakva dva komada, dlaka je falila za hattrick.amar_giggs je napisao/la:Welbeck zabio 2 komada
Big club, great history, Nottm Forest.
je li definitivno dogovoren dolazak onog danca iz Aalesunda Lindegaard-a u United
negdje sam pročitao (mada se ne mogu sjetiti gdje) da je to već gotova stvar.

Dobro se Danny snalazi tamo u Little Unitedu.
Nemojte samo vise pricati da je potreban neki novi napadac. Ovo sto se trenutno ima je sasvim dovoljno.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
Ma nas je onbrazzo je napisao/la:je li definitivno dogovoren dolazak onog danca iz Aalesunda Lindegaard-a u Unitednegdje sam pročitao (mada se ne mogu sjetiti gdje) da je to već gotova stvar.
amar_giggs je napisao/la:Ma nas je onbrazzo je napisao/la:je li definitivno dogovoren dolazak onog danca iz Aalesunda Lindegaard-a u Unitednegdje sam pročitao (mada se ne mogu sjetiti gdje) da je to već gotova stvar.

Najbrži čovjek na svijetu volio bi se po završetku atletske karijere ozbiljno pozabaviti profesionalnim nogometom...
Sprinter Usain Bolt još je jednom potvrdio svoje simpatije prema nogometu i najavio da bi želio zaigrati za neku englesku momčad, barem toliko da oproba svoje sposobnosti.
"Po završetku svoje atletske karijere stvarno bih se volio profesionalno baviti nogometom. Prestat ću trčati s 30 godina i volio bih dobiti priliku okušati se, makar u nekom od najmanjih engleskih klubova. Tek toliko da vidim mogu li to", izjavio je Jamajčanin.
"Oduvijek sam želio igrati nogomet, zanima me jesam li dobar", dodao je Usain Bolt, a pritom je podsjetio i na svoju najveću želju.
"Igranje s Wayneom Rooneyjem i njegovim suigračima bila bi mi čast, kao što je bio i trenutak kada sam ih upoznao. Iznenadilo me što su uopće znali tko sam. Bilo je to veličanstveno", kaže.
Već zna i koja bi mu pozicija najbolje odgovarala: "Mnogi mi govore da bih trebao biti na krilu jer sam brz".
Sprinter Usain Bolt još je jednom potvrdio svoje simpatije prema nogometu i najavio da bi želio zaigrati za neku englesku momčad, barem toliko da oproba svoje sposobnosti.
"Po završetku svoje atletske karijere stvarno bih se volio profesionalno baviti nogometom. Prestat ću trčati s 30 godina i volio bih dobiti priliku okušati se, makar u nekom od najmanjih engleskih klubova. Tek toliko da vidim mogu li to", izjavio je Jamajčanin.
"Oduvijek sam želio igrati nogomet, zanima me jesam li dobar", dodao je Usain Bolt, a pritom je podsjetio i na svoju najveću želju.
"Igranje s Wayneom Rooneyjem i njegovim suigračima bila bi mi čast, kao što je bio i trenutak kada sam ih upoznao. Iznenadilo me što su uopće znali tko sam. Bilo je to veličanstveno", kaže.
Već zna i koja bi mu pozicija najbolje odgovarala: "Mnogi mi govore da bih trebao biti na krilu jer sam brz".
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Koji je lik ovaj Bolt, umislio sebi da moze sve. U nogometu se vrlo rijetko koristi cista maksimalna brzina. Puno je vaznija brzina sa loptom, i mogucnost da odjednom ubrzas sa loptom u nogama. To je onaj stari Ronaldo odlicno radio. A naravno brzina sama nije dovoljna. Bolt neka se malo spusti na zemlju. Dosadio je vise sa ovom pricom.
A Welbeck razvaljuje. Nadam se da ima neka mogucnost da se moze vratit u Januaru. Trenutno je ispred Machede cini mi se. Moze igrat i na krilu, tako da bi mogo bit koristan. Cleverley se isto tako vjerovatno vraca u januaru. To su nam dzokeri, jer sumnjam da ce bit nekih transfera.
A Welbeck razvaljuje. Nadam se da ima neka mogucnost da se moze vratit u Januaru. Trenutno je ispred Machede cini mi se. Moze igrat i na krilu, tako da bi mogo bit koristan. Cleverley se isto tako vjerovatno vraca u januaru. To su nam dzokeri, jer sumnjam da ce bit nekih transfera.
- majestic24
- Kontakt:
S onom brzinom moze sta hoce. Samo je pitanje koliko bi mogao izdrzati. Nije isto trcati 100 metara i 10 km za 90 min
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.