Daj link
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
završavam ovaj nogometni vikend utakmicom vaše ekipe sa novim trenerom, pohvalim odbranu i opet ste grubi prema meni
Kakvo poluvrijeme Fatija 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo poslužite se obojicaOsim13 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:38Daj link![]()
viewtopic.php?f=115&t=9460&start=1080
Ionako je treba aktivirati
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakve gluposti ljudi pišu ovdje a i na forumu općenito!? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jesam li slagao nešto?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U pravu si sve
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Odron od poluvremena.
Jedno od losijih na domacem terenu ove sezone.
Jedno od losijih na domacem terenu ove sezone.
Kakve let3 ima veze s tvojom i Rajazovom opkladom?
Osim ako niste međusobno dogovorili otkazivanje, a znam da niste, onda piši i dalje. U protivnom odje.bi s teme. Sam si provocirao čitavo ljeto, sad ispoštuj opkladu koju si potencirao x puta u avgustu
Onako na prvu nekoliko finih kombinacija na sredini gdje se dolazilo do zadnje trecine bez da se Messi morao vracati potpuno na centar kao x puta do sada. I mislim da je u tome kljuc. Trebalo bi to bolje funkcionisati sa Arthurom i Frenkiejem.
Fali ipak kvalitetnija partija Ansua, koji je imao autoput u nekoliko situacija.
Fali ipak kvalitetnija partija Ansua, koji je imao autoput u nekoliko situacija.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 19 jan 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Odhebi reci ocu koji te nekulturnim napravio.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jan 2020, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kombinatorika nije losa ali individualno ocajno.
Rakitic i Fati su bas losi.
Rakitic i Fati su bas losi.
Jedan od glavnih problema na forumu je što puno "balavurdije" piše na istom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:48U pravu si sve![]()
Jednostavno je gužva na sredini terena, 3 igrača + Messi, još se ponekad i Grizman uvuče.
Doduše za Fatia je bilo dosta prostora desno, da li su igrači Granade to svjesno radili, ili je to neki plan ne znam, ali mali ima dosta prostora.
Ta zgusnutos u sredini nam donosi jaču odbranu, još Roberto igra nešto između beka i štopera, pa smo i tu jači.
Umtiti loš, ali većinom je na klupi, ne čudi.
Bilo je šansi, kombinacija, ako je ko očekivao da će Setien za par dana sve dosta toga promjeniti grdno se prevario.
Doduše za Fatia je bilo dosta prostora desno, da li su igrači Granade to svjesno radili, ili je to neki plan ne znam, ali mali ima dosta prostora.
Ta zgusnutos u sredini nam donosi jaču odbranu, još Roberto igra nešto između beka i štopera, pa smo i tu jači.
Umtiti loš, ali većinom je na klupi, ne čudi.
Bilo je šansi, kombinacija, ako je ko očekivao da će Setien za par dana sve dosta toga promjeniti grdno se prevario.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ima nekih pomaka, brže lopta ide, pokušavaju one trokute ko nekad, malo su i potrcali - ali ima tu još puno posla da ovim zapuštenim vucibatinama.
Kondiciono zapuštena ekipa jbt kralj
valja to sad podici u sred sezone.
Rakitić ne može pratiti ovaj tempo. Daj onog malog odmah.
Kondiciono zapuštena ekipa jbt kralj
Rakitić ne može pratiti ovaj tempo. Daj onog malog odmah.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 jan 2020, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Lafo dobra igra 
Pa da je Valverde trener i da se ovo isto ovako odigralo, sve redom bi psovali
Smijesno kako se ne silu pokusava dokazati nesto sto je nedokazivo
Pa da je Valverde trener i da se ovo isto ovako odigralo, sve redom bi psovali
Smijesno kako se ne silu pokusava dokazati nesto sto je nedokazivo
Niko nije napisao da je nešto epohalno bolje, ali da se više trči i zalaže, vidljivo je.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Evander je napisao/la: ↑28 avg 2019, 00:29I da napomenem uvazenog kolegu na opkladuEvander je napisao/la:Evo smijem ja. I neka bude napustanje samo ove teme, ne foruma.Rajaz je napisao/la:Neko zainteresovan za opkladu ?
Ako Neymar dođe ja napuštam forum, ako ne dođe neko od vas ga napušta, zauvijek dakako ?
A ako ode u neku drugu ekipu ovo ljeto, opklada se ponistava.
Dogovoreno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.