BuffonGigi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:15
Ja nikad nisam pljuvao ni jednog igraca Bostona, San Antonia ili tako neke ekipe, a kamo li da sam svrsavao na poraz istih... Takve radnje vise govore o vama kao licnostima, nezreli i puni kompleksa.
Ne znam za druge,ali sigurno ne svrsavam na poraz LAL.Milion puta sam ponovio da me ekipe van SA ne tangiraju previše.Kojeg to igraca LAL pljujem? Nijednog, ali pisem ono sto vidim i uvijek cu pisati.Sigurno mi neces ti, niti bilo kod drugi odredjivati sta cu pisati na forumu.
LAL se komentarisu kao jedna od ekipa koja je ozbiljan kandidat za titulu.To je i razlog njihovog analiziranja, a i svi strani sajtovi su puni clanaka o njima. Prema tome, sta je problem?
3-4 najozbiljnije ekipe za osvajanje titule su LAL,LAC,MIL i PHI(iako to u dosadasnjem dijelu sezone bas i ne potvrdjuju).U tim susretima, LAL imaju omjer 0-3 uz partije Jamesa koje su debelo ispod njegovog prosjeka sezone, a on je i dalje motor LAL.Ukoliko to nije makar malo razlog za neku zabrinutost vas navijaca LALa, onda sam ja hejter Jamesa. I ovim zakljucujem svoje pojasnjavanje mog pisanja o ovoj temi, pa bih te zamolio da me zaobidjes u svakodnevnim prozivanjima.Mislim sta mislim, svidjelo se tebi to ili ne.