Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Šta znaju papci kako je gledat Tukin nastup u kvalifikacijama za finale u Riu, ostaneš do 4 budan elme mi
"We need to suffer. And we need to fight."
Jes, treba reć:"Vidi hin majku im ****, mi smo bolji."VolimTz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:39Ma treba po sebi pisat i plakat.
Gledam sa jaranom (balija) hrvate na SP, i normalno zna da ne navijam za njih. Okrene mi se i provokativno uputi pitanje "kad će Bosna ovako" ? Vrhunac svega mi.
Igra Srbija, pucaju 4C na sve strane frajer se dere u kaficu ajmo Jugoslavija.![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta oni znaju kako je kad Enver stima tehnologiju za Dzumija na AO
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma teski klaun, samo Hrvate yebe sto im drugi treneri su takticki klocine pa su pokusali glumiti nesto, ovaj debil zna da pojma nema pa pusti igrace da se po svom organizuju ko sto se uvijek i vidjelo na tajm outovima ko kolo vodi, on tu samo mlatara rukama i uzvikuje ajmooooo, krv i znoj za domovinu. istina jeste dobar je motivator ali to pali donekle, njima obicno do finala kada ipak presudjuje trenersko znanje.
Ma da su to normalne nacije čovjek bi navijao u svemu za njih. Ogadili mi se sa onim uzp zastavom na parketu protiv Švaba meščini.
Općenito mislim na komšije sa obje strane.
Općenito mislim na komšije sa obje strane.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lini vrhunac time out govora "ajmoo momci pa oni imaju 40 godina zabijaju vam zgoditke ajmooooo"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Braca iz nekog razloga imas na avataru grb BiH, hoces da ti posaljem umanjenu sliku Ante Pavelica ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sam ću si stavit Rafarla i Bobana, a možda i ToNsona u ustaškoj uniformi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
japa je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:33Otkada znam za sebe hrvatima pogtovo na euru u finalima je uvijek falilo ono nesto malo da budu prvaci a to malo je neki smislen takticki savjet selektora u bitnim trenutcima ono sto je Onesta bio. Onaj klaun nista drugo ne zna osim da yebe majke sudijama, i govori ginite na terenu idite glavom, bacajte se itd itd..
zamijeniš linu za ovog španjolca i dobili bi ovu tekmu

Poserem vam se nasred ljubuskog ,da se morete klizat
Espana!!!!

Espana!!!!

Volim što sam ortodoksni bošnjo neg išta
"We need to suffer. And we need to fight."
pazi ravnodusan sam,**** mi se za njih,ali da ismijavas necije srebro na Euru ,a zivis u drzavi kojoj je uspijeh u sportu da se ne obrukas protiv protivnika...najveci invalidi i luzeri....cuj da se mi nekome smijemo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko se ne smije ustaša je hej, hej hej.
Prevelik hendikep ozljeda Cindrića. Srebro zlatnog sjaja. 

Tako nekako.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nek je u nas timeout bio tako organizovan, da su se crtali akcije hajde Dino skoči s 10 metara i yebi im mater. Hajmo malo yebemu majku, pravi timeout. 

Tako blizu, a tako daleko.
Da li je moguce ? Pa zar nismo najneuspjesnija sportska nacija na svijetu ?
Sve si sam reko. Yebem ti ja patriote koji navijaju za BiH samo kad se pobjeđuje, ne trebaš nam ni tada.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 26 jan 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Svako prvenstvo je prilika, odlicno , vjeruj. Tesko je vise, potroseni su bili. Dobar rukomet su igrali,.protiv Norveske.je.bila tekma za.antologiju, zasluzeno srebro. Petak je bio lud u cijelij Hrvatskoj, uvijek te tekme dignu narod iz ucmalosti svakodnevice.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:19Ma gdje odlično, ovo je bila velika prilika da se napokon uzme to zlato, vjerovatno najveća do sad. U dva prethodna finala nisu imali šanse, ovdje se baš sve namjestilo.crozla je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:14Nije mogao hodati, nije bilo moguce bolje, ovo je odlicno, uvijek u vrhu.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:11Stvarno šteta, imali su ih, igrač više 5 minuta do kraja i usereš sve što se može usrati. Prvo Duvnjak sa onim pokušajem asistencije na pivota, nakon toga lopta prolazi kroz ruke golmanu i nekako ulazi u gol, i na kraju lucidnost Karačića za poraz u finalu.
Jbt, cijeli turnir ti se svede na dvije amaterske greške.
Cigani osvojiše dva vezana zlata sa ovakvom ekipom, jbm ti rukomet.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.