Hvala drug.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:53Cak je i na onome kijametu protiv veleza bio tu..skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:32Ja sam ga viđao na zapadu cijelu prošlu sezonu, baš svaka tekma.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:27I idalje ide na tekme..Ja ga svaki put vidim ili sa jaranima svog godista,ili sa jednim starijim covjekom i dijete..
Eh da je Alen Hujic idalje u upravi,ja bi vam donosio informacije svakih 5 minuta,kada je janjos postao trener ja bio na moru,i idem ti ja na kafu kad ono vidis Alena,ja ga pozdravim i pitam ga otkud on ovdje zar ne rijesavaju pitanje trenera,kaze ma gotovo je to sve,Janjos je novi trener,saznao sam 7 dana prije nego sto je zvanicno bilo
![]()
Hebem mu mater raja dajte nekiii link za tekmu,neki govore da ce oficijelna youtube stranica prenositi....
Cuo sam od jarana da mozda postane za ovaj dio europe glavni..Daleko covjek dogurao,a nama nije valjao ...
Znas li ti hoce biti negdje stream?Inace,sretno na ispitu danas da ga aBd polozis![]()
Ne znam za stream fkt, nisam ništa pratio, jer svakako ne mogu gledat.