Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I da, ako kojim slučajem osvoji Thiem, on nije pripadnik NEXTGENa.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:26Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.
Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca![]()
Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je![]()
Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Naravno da jest. Samo što vi to većinom majstorski preskočite, a čitate samo ono što vama (ne)odgovara.
U Londonu na završnom mastersu prije 3 mjeseca:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma džaba vadiš postove kad će sutra opet obrnuti priču i okrenuti je na mlin ugroženog Rogera kojeg svi konstantno podcijenjuju i na silu guraju u nebitnost. Nije da nisam navikao ovdje za ovih 10ak godina. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma spomenuo sam tebe nije mi za tebe ono upućeno nego većinom ovi što dominiraju forumom " genijalci "
Realno bi trebao on ovo da osvoji. U najboljim je godinama u odnosu na ostale u polufinalu. Krajnje vrijeme mu je da uzme slem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Haj ti sila nadji jedan nas post, moj ili od ovih sto podrzavaju Rogera gdje smo napisali da je on fav ili tako nesto.
Svi smo rekli da je 1/2 vrh, i da iapadanje prije je neuspjeh, jos kad uzmes u kakvoj je spremi i formi Roger zapitas se kako je uopste dosao do 1/2 bez obzira ko su mu bili protivnici.
E sad sportski se je uvijek nadati da moz dobiti, realno kad gledas sve osim Novakove pobjed je cudo, eto toliko.
Po meni vece sanse imaju trenutno Thiem ili Zverev od Rogera protiv Novaka.
Svi smo rekli da je 1/2 vrh, i da iapadanje prije je neuspjeh, jos kad uzmes u kakvoj je spremi i formi Roger zapitas se kako je uopste dosao do 1/2 bez obzira ko su mu bili protivnici.
E sad sportski se je uvijek nadati da moz dobiti, realno kad gledas sve osim Novakove pobjed je cudo, eto toliko.
Po meni vece sanse imaju trenutno Thiem ili Zverev od Rogera protiv Novaka.
Ja svim srcem navijam za Thiema, valjda se isplati ona HARD WORK ALWAYS PAYS OFF.
Hahaha ali fakat ima ovakvih ljudi sto idu po susjednim portalima i citaju komentarebombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:37AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:26Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.
Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca![]()
Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je![]()
Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare![]()
![]()
![]()
Sto je najgore nad subjektivnoscu se zgrazava Bosnjo koji da ima sportistu kao Djokovica bi bio vjerujem jos i gori od subjektivnih komsija. Ono zamisli komentere o Federeru na klixu da ga Dzumhur lovi po broju GS titula hahaha vjerujem odisali bi respektom i objekitvnoscu
Neki dan baš kontam, Thiem mi postaje sve drazi i drazi. Imat će se za koga navijati i kad Rafaelo okači reket o klin.
Pazi ovo,
ovaj dio:
"I think we like each other in terms of character. I like his attitude. Probably he likes mine too. We have things that we can compare each other in some way."
Gotivi ga Rafa strašno, veliki je radnik, odličan karakter i baš je rega lik. Poprilično sam siguran da je mogao birati od koga da izgubi, izabrao bi njega od ovih preostalih tenisera. Sretno mu protiv Zvereva, ima moju podršku.
E kakav bi to mindfuck bio da prvi slem dočeka u Australiji, a igrao već 2 finala i četiri polufinala na RG-u.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni je ovo danas izgledalo 60-40 za Tima.Na RG prosle godine Tim izvuce set dok je imo snage.Posle je doso na naplatu mec sa Novakom od 5 setova.Sad je situacija drugacija,Nadal je godinu dana stariji a Tim godinu dana iskusniji.Dosta je i napredovao u igri,tako da je po meni 50-50 al eto pred nama je da vidimo.
23
Jedan podatak Roger je odigrao 1507 meceva i niti jednom nije predao mec koji zapocne. Predavao je prije pocetka ali niti jednom u toku meca, eto fascinanatan podatak.
I jos jedan on je prvi igrac koji je skupio po 100 pobjeda na dva razlicita GS turnira Wimbledon i AO
I jos jedan on je prvi igrac koji je skupio po 100 pobjeda na dva razlicita GS turnira Wimbledon i AO
Pa kakve to ima veze sa ovim?
41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje su Kapiten i rafanadal sto su ocekivali 3:0 za prašinara 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bosanskazvijer
Joj argumenta, uhvatili se igre Thiema na hardu zadnjih 12 mjeseci po Mastersima i sl.
Rafa da je bio pravi kosti bi mu samljeo danas kad je imao po break viska.
Nazalost, danas je bio nedorecen i to je to.
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.
DOMINIC THIEM NA HARDU
osim SF SF F F na sljaci, pogledajmo taj veliki score na GS kroz sve ove godine...

Smanjite ba dozivljaj i skratite ribu sa tim likom.
Hvala i prijatno
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.
DOMINIC THIEM NA HARDU
osim SF SF F F na sljaci, pogledajmo taj veliki score na GS kroz sve ove godine...

Hvala i prijatno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad smo vec kod tog,u eri velike trojke (2011 do danas) ko je jedini igrac koji je u tom periodu svake godine dosao do bar jednog GS polufinala?bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Joj argumenta, uhvatili se igre Thiema na hardu zadnjih 12 mjeseci po Mastersima i sl.
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.![]()
![]()
DOMINIC THIEM NA HARDU
Hvala i prijatno
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
snowballer
- Kontakt:
Cuj antitalenat a covjek dosao do polufinala AO-a.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Joj argumenta, uhvatili se igre Thiema na hardu zadnjih 12 mjeseci po Mastersima i sl.
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.![]()
![]()
DOMINIC THIEM NA HARDU
Hvala i prijatno
Ne lupetaj.
-
bosanskazvijer
Bosnjo, ne treba svake godine, mogao je bar 2-3 puta od 20 GS.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:55Kad smo vec kod tog,u eri velike trojke (2011 do danas) ko je jedini igrac koji je u tom periodu svake godine dosao do bar jednog GS polufinala?bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Joj argumenta, uhvatili se igre Thiema na hardu zadnjih 12 mjeseci po Mastersima i sl.
![]()
DOMINIC THIEM NA HARDU
Hvala i prijatno
LIK JE OD 20 GS!!!! VAN SLJAKE JEDNOM ULETIO U QF, DRUG MOJ, a u 27-oj godini zivota!
BOLAN CIRKUS OD PRICE, LIK NA USO prije 4 mjeseca Ispao u 1R!!!!! ovdje pisu i porede neke podatke sa ATP 500 i Mastersa, ono fakat ima veze sa GS i best of 5.
Popravio se jest, nadji moje poatove davno sam o tome pricao, ali Rafa da je danas bio pravi i iskoristio onu set loptu, kuci bi se on pakovao rutinski, to da se zakunem u sve na svijetu.
Nije bio pravi i tu prestaje sva polemika.
OVO JE GS, BEST OF 5 I VELIKA RAZLIKA OD TIH TURNIRA, A ETO IZ PRILOZENOG SE VIDI KOLIKO JE THIEM DOBAR NA GS VAN SLJAKE U ZADNJIH GODINU
Ili je mozda ovo photoshop?
@snowballer
Antitalenat karikirano dusebriznice mali, ako i to znas uopste sta znaci.
Pogledaj opet tabelu i ucinak, izgleda ne vidis dobro !!!!?!?!
Na hardu nije ni top 10 igrac a ne da pricamo o nekom vrhunskom igracu i to je to!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 21:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ševkete postoji mogućnost da igrač napreduje i da se definiše svakim danom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.