Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mogu se bahatit jer niko u regionu ne smije na njih. Tako su jaki vojno da bi svi hiljadu puta razmislili ako bi sta htjeli protiv. Da sam islamska zemlja dole, mene bi bilo stid ista protiv istih srati uzimajuci u obzir koliko resursa vecina ima od nafte i koliko se samo busaju bratstvom. Sacica jevreja i svi prc.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Kakvo je vrijeme došlo da je VUKMOB ovo yebo, e Vuk
"We need to suffer. And we need to fight."
-
HakanSukur
Jevreja u svijetu ima cca 15 miliona, u Izraelu oko 6-7, Arapa ima jedno 350 miliona, 70% su tu u okruženju.
Zli jezik bi rekao da su Arapi neuka bagra koja živi dobro samo gdje nafte ima.
Međutim, Jevreji imaju spise Sulejmana a.s. iskopali ih i zato šejtanskim metodama vladaju tim prostorom, samo neće ni njihova dovijeka!
Zli jezik bi rekao da su Arapi neuka bagra koja živi dobro samo gdje nafte ima.
Međutim, Jevreji imaju spise Sulejmana a.s. iskopali ih i zato šejtanskim metodama vladaju tim prostorom, samo neće ni njihova dovijeka!
Ja budala studirao geologiju, kupovao knjige. Jednu uzmem i libo me tuki. Al me čudi kako nije seizmologe konsultovao prije 1500 godinaHakanSukur je napisao/la: ↑30 jan 2020, 21:20
zemljotresima, i Turci su u grijehu ogrezli čim ih ruši!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ovisi od opstine koliko love
-
HakanSukur
Pa da si pametan samo bi štap kakav nabavio i kad' krene kucneš malo, nema zemljotresa i onda upozoriš ljude.
Omer prije 1400 godina nije slušao seizmologe i geologe, ćafiri će reći nije ih ni bilo, ali je znao kako stvari funkcionišu.
Arapi su i danas ovako pametni, zato ih Židovi samo šejtanskim spletkama nadmudre, ali nije šejtan mudriji od Allaha, nego ga Allah čeka u zasjedi, dakle Svevišnji je i hajduk.
Omer prije 1400 godina nije slušao seizmologe i geologe, ćafiri će reći nije ih ni bilo, ali je znao kako stvari funkcionišu.
Arapi su i danas ovako pametni, zato ih Židovi samo šejtanskim spletkama nadmudre, ali nije šejtan mudriji od Allaha, nego ga Allah čeka u zasjedi, dakle Svevišnji je i hajduk.
Ova priča oko Izraela je u rangu one : "nas i Turaka, sto miliona",.tako i Izrael, šaka jevreja + Amerika + NATO i ne može nam niko ništa u svijetu ludih talibana.
Kako ti nije mrsko pisati kad se niko ne peca.
-
HakanSukur
Jevreji su kao narod najgenijalniji na svijetu, iz tako malog kvantiteta su dali enorman kvalitet u svim oblastima. Ne govorim ovdje o judaizmu, besmislen je kao i ove religije koje su ga prepisivale, ali ta radna etika i sposobnost da u svakoj zajednici postignu zapažene rezultate, kapa dole.
Sta si ocekivao.
A ovaj brat ako je isao u GMS a sad pise po forumu, pravo je propo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jesam penetrirao u bivšu učenicu GMS, jel se računa da sam "išao u GMS" 
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.