I stavio boje crvenu (bordo) i bijelu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Susic moze biti ono sto englezi nazivaju deep lying playmaker ili na nasem otprilike ovo sto @skoroalen prica, kreativac sa pozicije zadnjeg veznog, koji dolazi po loptu u liniji izmedju stopera i veznog reda. Uz takvog igraca moras imati jednog koji je sklon vise otimanju loptu nego gradjenju igre, a to je Djokanovic. Ja bih tu doveo jos jednog igraca, ali kao preventivu jer ta pozicija iziskuje dosta kartona i ponekad povredu. Gavric je prespor za tu poziciju, Rahmanovic ima slifa, ali mora se u tom slucaju ograniciti u ofanzivi jer bi u suprotnom svaki izgubljeni posjed rezultirao kontrom za protivnika. Ako se ispostavi tacnim to za Hadzica, on je upravo idealan tip fudbalera uz Susica i tu poziciju o kojoj pricam.
Inace, vjerujem da je ovdje bilo raje koja je pratila Hajduk u doba kada je TSS igrao i ono sto zelim da potenciram je cinjenica da je Susic u solidnom broju navrata igrao na desnom krilu, narocito u utakmicama gdje se protivnik povlacio, pa je na taj nacin ulaskom u sredinu pokusavao gurnuti loptu izmedju protivnickih linija ili cak i pucati.
Inace, vjerujem da je ovdje bilo raje koja je pratila Hajduk u doba kada je TSS igrao i ono sto zelim da potenciram je cinjenica da je Susic u solidnom broju navrata igrao na desnom krilu, narocito u utakmicama gdje se protivnik povlacio, pa je na taj nacin ulaskom u sredinu pokusavao gurnuti loptu izmedju protivnickih linija ili cak i pucati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja sto se preboli Stanoje, u roku od odma.
Hahahahahahahaha bratThrillerHz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:18A vala i golmana nemamo, ovaj nas za 2 godine, nije dao nijedan gol
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
Historicar
- Kontakt:
Rekao sam vam ja, samo pratite viber grupu. I moj profil a sve ostale aktuelnosti odma saznajte.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
Pitaristok
- Kontakt:
Rahman nikako nije za te pozicije, zbog broja kartona koje pravi, i po meni manji mu je radijus kretanja,Napapijri je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:17Susic moze biti ono sto englezi nazivaju deep lying playmaker ili na nasem otprilike ovo sto @skoroalen prica, kreativac sa pozicije zadnjeg veznog, koji dolazi po loptu u liniji izmedju stopera i veznog reda. Uz takvog igraca moras imati jednog koji je sklon vise otimanju loptu nego gradjenju igre, a to je Djokanovic. Ja bih tu doveo jos jednog igraca, ali kao preventivu jer ta pozicija iziskuje dosta kartona i ponekad povredu. Gavric je prespor za tu poziciju, Rahmanovic ima slifa, ali mora se u tom slucaju ograniciti u ofanzivi jer bi u suprotnom svaki izgubljeni posjed rezultirao kontrom za protivnika. Ako se ispostavi tacnim to za Hadzica, on je upravo idealan tip fudbalera uz Susica i tu poziciju o kojoj pricam.
Anel je tu meni idealno rjesenje, od igraca koje imas Đoka, Gavric, il ovaj novi Hrvoje
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Radije igrati sa deset igrača, nego tu staviti Rahmanovića ili VelkoskogPitaristok je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:26Rahman nikako nije za te pozicije, zbog broja kartona koje pravi, i po meni manji mu je radijus kretanja,Napapijri je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:17Susic moze biti ono sto englezi nazivaju deep lying playmaker ili na nasem otprilike ovo sto @skoroalen prica, kreativac sa pozicije zadnjeg veznog, koji dolazi po loptu u liniji izmedju stopera i veznog reda. Uz takvog igraca moras imati jednog koji je sklon vise otimanju loptu nego gradjenju igre, a to je Djokanovic. Ja bih tu doveo jos jednog igraca, ali kao preventivu jer ta pozicija iziskuje dosta kartona i ponekad povredu. Gavric je prespor za tu poziciju, Rahmanovic ima slifa, ali mora se u tom slucaju ograniciti u ofanzivi jer bi u suprotnom svaki izgubljeni posjed rezultirao kontrom za protivnika. Ako se ispostavi tacnim to za Hadzica, on je upravo idealan tip fudbalera uz Susica i tu poziciju o kojoj pricam.
Anel je tu meni idealno rjesenje, od igraca koje imas Đoka, Gavric, il ovaj novi Hrvoje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fulio je boju, da ne potpisuje za Crvenu Zvezdu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi sad imamo i igrače za 4-1-4-1. Đoka iza Rahmana/Zinedina i Sušića, desno Oremuš, lijevo Tatar/Jukić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kovacevic
Sabanovic-Serbecic-Lazic-Pidro
Đokanović- ?
Oremuš-TSS-Tatar
Ahmetovic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Historicar
- Kontakt:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Aj samo potpisi ziv bio....
Prva protiv Tuzle na Kosevu pa Borac ****.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, DzemoSmjecanin, johntravolta123, mnon46 i 46 gostiju.